!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να την απολυσω;
Re: Να την απολυσω;
Παιδια δεν ξερω τι εμπειρια εχετε απο επιχειρησεις αλλα προσωπικα για εμενα το αν θα πρεπει να δωθει η οχι αποζημιωση δεν θα επηρεαζε την αποφαση μιας απολυσης.Το κοστος του να εχεις εναν υπαλληλο που σου δημιουργει προβληματα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο της εκαστοτε αποζημιωσης
Για να ειναι ειλικρινης δεν εχω απολυσει ποτε κανεναν
Για να ειναι ειλικρινης δεν εχω απολυσει ποτε κανεναν
Απευθειας αποκαλυψη οτι ειναι παραβολη;
Χαθηκε το νοημα χαθηκε η μαγεια
απλά μια αναφορά έκανε,είναι γνωστή
Ποτέ δεν λέω ό,τι να'ναι. Κι απ'την στιγμή που μίλησα ξεκάθαρα, οφείλεις να βάλεις στην άκρη τον κωλοεγωϊσμό σου και να δεχτείς πως είπες μαλακία.stergiosbik έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:43Ότι να 'ναι.Πασιφάη έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:15Σαφώς και με προσέβαλλες. Κυρίως σε θέματα που άπτονται υγείας. Για αναρωτήσου λίγο πως θα αισθανόσουν για τη γυναίκα σου ή για τη μητέρα σου, αν αντιμετώπιζαν ένα παρεμφερές πρόβλημα. Θα τις έλεγες προβληματικές; Θα τις δούλευες όπως εμένα εδώ μέσα;stergiosbik έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:12
Σε παρακαλώ!
Εγώ δεν σε προσέβαλα!
Απλά σου διευκρίνισα αυτο που εννοούσε ο Άγις.
Καληνύχτα!
Καλησπέρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είπαμε, έχει "αρπάξει" στ' ακρόμπαρα, πιθανόν και φλάντζα κεφαλής.
Είμαι ο μόνος που διαβάζω συνέχεια να την αμολησω;
GoodΣτύγιος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:45 Είπαμε, έχει "αρπάξει" στ' ακρόμπαρα, πιθανόν και φλάντζα κεφαλής.
Τιποτα που δεν επισκευαζεται λοιπον
Από εμένα, σίγουρα.Σπανακιας έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:06 Kαι ο κυριος ημων Ιησους Χριστος χρησιμοποιουσε μια αναλογη μεθοδο για να θιξει καποια θεματα αυτη των παραβολων.
Τι ηταν οι παραβολες;
Ιστοριες που επινοησε ο κυριος ωστε να κανει κατανοητα αυτα που ηθελε να πει
Υποψιαζομαι πως αν ηταν μελος στο φορουμ μας θα ετρωγε τρελο μπουλιγκ
Γιατί, τι σου έκανε ο μικρός Χριστούλης;foscilis έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:57Από εμένα, σίγουρα.Σπανακιας έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:06 Kαι ο κυριος ημων Ιησους Χριστος χρησιμοποιουσε μια αναλογη μεθοδο για να θιξει καποια θεματα αυτη των παραβολων.
Τι ηταν οι παραβολες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Τα μυαλά σου είχαν αέρα από πριν. Τώρα έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο, του πλάσματος, όπου οι ατομικοί δεσμοί έχουν ελευθερωθεί και τα σωματίδια έχουν αφηνιάσει και καλπάζουν προς πάσα ράντομ κατεύθυνση.Σπανακιας έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:19 Ενταξει ειναι υπερβολικα ολα αυτα αλλα οταν βλεπω το επιπεδο των καθηγητων αυτης της χωρας ε παιρνουν τα μυαλα μου αερα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Φρονώ πως της απόλυσης προηγείται η πρόσληψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Tι προτινεις;hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:05Τα μυαλά σου είχαν αέρα από πριν. Τώρα έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο, του πλάσματος, όπου οι ατομικοί δεσμοί έχουν ελευθερωθεί και τα σωματίδια έχουν αφηνιάσει και καλπάζουν προς πάσα ράντομ κατεύθυνση.Σπανακιας έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:19 Ενταξει ειναι υπερβολικα ολα αυτα αλλα οταν βλεπω το επιπεδο των καθηγητων αυτης της χωρας ε παιρνουν τα μυαλα μου αερα
Εγώ διαβάζω να την απολαύσω;
Ίσως είχε κάτι άλλο στο μυαλό του στην αρχή.
- hellegennes
Βαλεριάνα σε χάπι.Σπανακιας έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:08Tι προτινεις;hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:05Τα μυαλά σου είχαν αέρα από πριν. Τώρα έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο, του πλάσματος, όπου οι ατομικοί δεσμοί έχουν ελευθερωθεί και τα σωματίδια έχουν αφηνιάσει και καλπάζουν προς πάσα ράντομ κατεύθυνση.Σπανακιας έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:19 Ενταξει ειναι υπερβολικα ολα αυτα αλλα οταν βλεπω το επιπεδο των καθηγητων αυτης της χωρας ε παιρνουν τα μυαλα μου αερα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι μου έκαναν όλοι οι υπόλοιποι;sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:00Γιατί, τι σου έκανε ο μικρός Χριστούλης;foscilis έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:57Από εμένα, σίγουρα.Σπανακιας έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:06 Kαι ο κυριος ημων Ιησους Χριστος χρησιμοποιουσε μια αναλογη μεθοδο για να θιξει καποια θεματα αυτη των παραβολων.
Τι ηταν οι παραβολες;