Αυτό που πιστεύεις ότι έχεις το πάνω χέρι με τους άλλους ενώ σε γλεντάνε σου έχει μείνει ψυχολογικό;sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 12:05Απλά σε δουλεύω.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 10:00Παρατηρώ ότι το γύρισες στη δημιουργική ασάφεια, τέτοια ώστε να ξεχαστεί το βασικό ερώτημα που τέθηκε. Μάλιστα...sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:41
Δεν με καλούν εμένα. Εμαι κλώνος του Νάνδρου, συν/χος.![]()
Αφού έγραψα γιατί σε ρώτησα, τι επιμένεις;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Σε έπιασα να μονολογείς.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:34Αυτό που πιστεύεις ότι έχεις το πάνω χέρι με τους άλλους ενώ σε γλεντάνε σου έχει μείνει ψυχολογικό;sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 12:05Απλά σε δουλεύω.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 10:00
Παρατηρώ ότι το γύρισες στη δημιουργική ασάφεια, τέτοια ώστε να ξεχαστεί το βασικό ερώτημα που τέθηκε. Μάλιστα...![]()
![]()
Φαινόμενον ολικής καύσεως.Οργισμένος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:27Μας τα έπρηξες με τα ανερμάτιστα επιχειρήματα σου που συνάδουν με ολική λοβοτομη.πετρος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:18Ο Πουτιν οταν πεθανει θα αφησει μια Ρωσια ιδια και μεγαλυτερη... Ο Ζελες οταν πεθανει δε θα υπαρχει Ουκρανια... Ειναι τραγικο οτι η Ευρωπη καταστρεφεται για να διαιωνιστει η pax americana....hjshiaqwws έγραψε: 30 Σεπ 2022, 11:54
Οι Ουκρανοί δεν γελάνε, πολεμάνε για να διώξουν τους φονιάδες από τη γη τους. Εμείς από εδώ γελάμε με τους εγχώριους υποστηρικτές των φονιάδων!
Οι Ουκρανοί θα γελάνε στον τάφο του Πούτιν.
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου. Δεν υπάρχει μονόλογος σε φόρουμ. Just saying. Αλλά πες μου. Αυτή τη στιγμή το πήξιμο σου είναι σε επίπεδα φέτας ή μυζίθρας;sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:35Σε έπιασα να μονολογείς.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:34Αυτό που πιστεύεις ότι έχεις το πάνω χέρι με τους άλλους ενώ σε γλεντάνε σου έχει μείνει ψυχολογικό;![]()
Γράφε, γράφε... γράψε κι άλλαΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:37Τύπε μου. Δεν υπάρχει μονόλογος σε φόρουμ. Just saying. Αλλά πες μου. Αυτή τη στιγμή το πήξιμο σου είναι σε επίπεδα φέτας ή μυζίθρας;sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:35Σε έπιασα να μονολογείς.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:34
Αυτό που πιστεύεις ότι έχεις το πάνω χέρι με τους άλλους ενώ σε γλεντάνε σου έχει μείνει ψυχολογικό;![]()
-
Εμπεδοκλής
sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:40Γράφε, γράφε... γράψε κι άλλαΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:37Τύπε μου. Δεν υπάρχει μονόλογος σε φόρουμ. Just saying. Αλλά πες μου. Αυτή τη στιγμή το πήξιμο σου είναι σε επίπεδα φέτας ή μυζίθρας;![]()
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ρε ασχετε παράδειγμα ήταν τα προσωπικά μου που μπορείς να το αγνοήσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:33Α, καλά. Από τις στατιστικές πέρασες στις χρονοσειρές μόνο και μόνο για να μη παραδεχτείς ότι έγραψες βλακείες. Είσαι τόσο παράλογος που γράφεις να 'ναι με ύφος ότι ξέρεις τι γράφεις. Αυτούς στα πανεπιστήμια τους λέγαμε κατεστραμμένους. Ήταν κάτι βλάκεις που το έπαιζαν Αίνσταϊν που προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι 1 + 1 = 3...Chainis έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:19Τα τροχαία είναι διαχρονικά δεν έχουν χρονικούς περιορισμούς.
Τέλος των 80ς και στα 90ς πριν φτιαχτουν και επεκταθούν οι αυτοκινητόδρομοι κάθε πενταετία μας στοίχιζε σε νεκρούς και τραυματίες σχεδόν έναν πόλεμο στην Αλβανία.
Προσωπικά έχω χάσει αδερφό και γιο τής αδερφής μου νέους σε τροχαία.
Και αρκετούς φίλους ή πιο μακρινούς συγγενείς.
Η πραγματικότητα δεν σε ακούει.![]()
![]()
Στατιστική είναι ότι την περίοδο που σου είπα είχαμε κάθε χρόνο 2-2.500 νεκρούς από τροχαία και 10δες χιλιάδες τραυματίες.
Και διαπίστωση ότι οι απώλειες ενός πολέμου που κράτησε μισό χρόνο είναι μικρό κλάσμα των συνολικών απωλειών της χώρας από τροχαία.
Και η επόμενη διαπίστωση είναι ότι το δεν θα πάω να σκοτωθώ για τον τάδε η τον δείνα είναι μια πουτανιστικη δικαιολογία του κώλου που δεν μπορεί να κρύψει τον φιλοτομαρισμο σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
hjshiaqwws
Νέα παράδοση ρωσικών όπλων στο Λυμάν αναμένεται αυτό το σουκού. Στα πλαίσια της στρατηγικής υποχώρησης πάντα
- dna replication
στην "απελευθερωμένη" Μπαλακλεα, δεν επικρατει ενθουσιασμός
https://twitter.com/elenaevdokimov7/sta ... 7963264002
https://twitter.com/elenaevdokimov7/sta ... 7963264002
- dna replication
3 και σήμερα 4.Δημοκράτης έγραψε: 30 Σεπ 2022, 11:34πόσες χώρες είχαν σύνορα με την Ρωσία και ήταν στο νατο πριν τον πόλεμο και πόσες είναι σήμερα;πετρος έγραψε: 30 Σεπ 2022, 11:18Η Ρωσια μπηκε σε ενα πολεμο για να προστατεψει ρωσικους πληθυσμους διπλα στα συνορα της, απειλουμενη υπαρξιακα απο αναπτυξη νατοικων δυναμεων εξω απο την πορτα της... Η Αυστραλια που κολλαει;;; Μονο οι δυτικοι (Αμερικανοι) μπουκαρουν σε χωρες χιλιαδες χιλιομετρα μακρια, μην μπερδευεσαι.... Οσον αφορα τα πυρηνικα, αν θα τα χρησιμοποιησουν, θα τα χρησιμοποιησουν ως εσχατο μετρο ανασχεσης κι οχι για.... παραδειγματισμο οπως κανανε καποια καθικια λιγα χρονια πριν... Την εχετε απαυτωσει την κοινη λογικη εδω μεσα...stavmanr έγραψε: 30 Σεπ 2022, 11:02
Κοίταξε, η Ρωσία έκατσανε το εξής παρανοϊκό.
Μπήκε σε συμβατικό πόλεμο εισβολής και τώρα απειλεί με πυρηνικά.
Βγάζει νόημα;
Θα μπορούσε να πει εξαρχής "ή παίρνω την Ουκρανία ή ρίχνω πυρηνικά". Γιατί τόση ανοησία λοιπόν από πλευράς Ρωσίας, όταν μπορεί με επίκληση των πυρηνικών να κατακτήσει όλο τον πλανήτη; Έτσι, απλά, με δηλώσεις!!
Σκότωσε τσάμπα τόσα ρωσάκια, όταν μπορούσε απλά να λέει "θα ρίξω πυρηνικά, οπότε χμμμ....για να δω... από σήμερα η Αυστραλία είναι ρώσικη".![]()
Εν τω μεταξύ η Εσθονία είναι μέσα στο μάτι της Ρωσίας, έχει 30% Ρώσους κατοίκους που κατά τους Ρώσους καταπιεζονται φριχτά από τους Εσθονούς, κλείνει για πλάκα με πυραύλους την μοναδική έξοδο της Ρωσίας στην Βαλτική και έχει μέσα στο βεληνεκές πυραυλικό πυροβολικού την Αγία Πετρούπολη, ιστορική πρωτεύουσα και δεύτερη σημαντική πόλη της Ρωσίας.
Έχει όμως 2 κακά.
Αφενός πρόλαβε και μπήκε στο ΝΑΤΟ κι αφετέρου δεν έχει φυσικό αέριο και ορυκτά.
Άρα να πάνε να γαμηθουν οι εκεί Ρώσοι μας ενδιαφέρουν μόνο οι Ρώσοι του Ντονμπας που έχουν και καλή προίκα!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- dna replication
https://twitter.com/francis_scarr/statu ... 5101918209
χiλιαστικό death cult έχει καταντήσει ο πουτινισμός, ISIS...
χiλιαστικό death cult έχει καταντήσει ο πουτινισμός, ISIS...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις