!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
Re: Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
για να φανει και το ποιον του ψηφοφορου θα πρεπει να πει και για τι ψηφιζει τον ταδε πολιτικο
θα φανει και το αικιου του και ασχετα με το τι λεει ο καθε αρχηγος του κομματος
θα φανει και το αικιου του και ασχετα με το τι λεει ο καθε αρχηγος του κομματος
Ψηφίζω τον σ.Σαββα Μιχαήλ γιατί είναι ατομάρα, τροτσκιστής, ψυχίατρος, Εβραίος και σηκώνει την τρίχα στο ΚΚΕ
Τι άλλο να ζητήσω;
Τι άλλο να ζητήσω;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
σαρα και μαρα δηλαδη !!!Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:00 Ψηφίζω τον σ.Σαββα Μιχαήλ γιατί είναι ατομάρα, τροτσκιστής, ψυχίατρος, Εβραίος και σηκώνει την τρίχα στο ΚΚΕ
Τι άλλο να ζητήσω;
αλλον εχουμε;
Μού θύμισες τις νεανικές μου περιπλανήσεις.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:00 Ψηφίζω τον σ.Σαββα Μιχαήλ γιατί είναι ατομάρα, τροτσκιστής, ψυχίατρος, Εβραίος και σηκώνει την τρίχα στο ΚΚΕ
Τι άλλο να ζητήσω;
Άσχετο, αλλά το ξέρεις το ανέκδοτο με την πίπα του Στάλιν και τον Μπέρια;
Εγώ τις επέστρεψα στον Ιωσήφ (και τις δέκα)Ναύτης έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:31Μού θύμισες τις νεανικές μου περιπλανήσεις.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:00 Ψηφίζω τον σ.Σαββα Μιχαήλ γιατί είναι ατομάρα, τροτσκιστής, ψυχίατρος, Εβραίος και σηκώνει την τρίχα στο ΚΚΕ
Τι άλλο να ζητήσω;
Άσχετο, αλλά το ξέρεις το ανέκδοτο με την πίπα του Στάλιν και τον Μπέρια;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν το ξέρω αυτό (πες το). Άλλο είχα κατά νου.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:34Εγώ τις επέστρεψα στον Ιωσήφ (και τις δέκα)Ναύτης έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:31Μού θύμισες τις νεανικές μου περιπλανήσεις.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:00 Ψηφίζω τον σ.Σαββα Μιχαήλ γιατί είναι ατομάρα, τροτσκιστής, ψυχίατρος, Εβραίος και σηκώνει την τρίχα στο ΚΚΕ
Τι άλλο να ζητήσω;
Άσχετο, αλλά το ξέρεις το ανέκδοτο με την πίπα του Στάλιν και τον Μπέρια;![]()
Πάει στο γραφείο του Στάλιν μια αντιπροσωπεία εργατών από τη Σιβηρία. Μόλις φεύγουν, ψάχνει την πίπα του, δεν την βρίσκει πουθενά.
Φωνάζει τον Μπέρια , του λέει: ρε συ Λαβρέντη, ήταν προηγουμένως εδώ κάτι εργάτες από τη Σιβηρία. Έφυγαν, αλλά δεν βρίσκω την πίπα μου.
Φεύγει ο Μπέρια, ψάχνει λίγο στο γραφείο του ο Στάλιν, την βρίσκει τελικά την πίπα.
Παίρνει τον Μπέρια τηλέφωνο, του λέει: Εντάξει, Λαυρέντη, την βρήκα την πίπα μου, ήταν κάτω από ένα ντοσιέ.
ΟΚ, σύντροφε, του απαντά ο Μπέρια, πάντως έχουν ήδη ομολογήσει την κλοπή.
Α,το ηξερα με δέκα διευθυντές εργοστασίων, και στέλνει τον Μπέρια να τους ρωτησει για την πίπα, και γυρνάει ο Λαυρέντης με δέκα ομολογίες και δεκα πίπεςΝαύτης έγραψε: 29 Σεπ 2022, 23:40Δεν το ξέρω αυτό (πες το). Άλλο είχα κατά νου.
Πάει στο γραφείο του Στάλιν μια αντιπροσωπεία εργατών από τη Σιβηρία. Μόλις φεύγουν, ψάχνει την πίπα του, δεν την βρίσκει πουθενά.
Φωνάζει τον Μπέρια , του λέει: ρε συ Λαβρέντη, ήταν προηγουμένως εδώ κάτι εργάτες από τη Σιβηρία. Έφυγαν, αλλά δεν βρίσκω την πίπα μου.
Φεύγει ο Μπέρια, ψάχνει λίγο στο γραφείο του ο Στάλιν, την βρίσκει τελικά την πίπα.
Παίρνει τον Μπέρια τηλέφωνο, του λέει: Εντάξει, Λαυρέντη, την βρήκα την πίπα μου, ήταν κάτω από ένα ντοσιέ.
ΟΚ, σύντροφε, του απαντά ο Μπέρια, πάντως έχουν ήδη ομολογήσει την κλοπή.
Αυτή είναι η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της...
https://www.parapolitika.gr/parapolitik ... kasidiari/
Όχι άλλο, μη! ΣπαράξαμεZelda έγραψε: 30 Σεπ 2022, 10:25 Αυτή είναι η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της...
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022
ΒΟΜΒΑ: «Στον Κασιδιάρη πάει όλη η αντισυστημική ψήφος!»

Οι δημοσκόποι προειδοποιούν: Βόμβα στα θεμέλια του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, αποτελεί η στροφή της ελληνικής νεολαίας και των αντισυστημικών ψηφοφόρων προς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκφράζει σήμερα την λαϊκή αντίδραση απέναντι στα σκάνδαλα, την κλοπή του δημοσίου πλούτου, την ακρίβεια και την διαφθορά των συστημικών κομμάτων.
https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... st_50.html
ΒΟΜΒΑ: «Στον Κασιδιάρη πάει όλη η αντισυστημική ψήφος!»

Οι δημοσκόποι προειδοποιούν: Βόμβα στα θεμέλια του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, αποτελεί η στροφή της ελληνικής νεολαίας και των αντισυστημικών ψηφοφόρων προς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκφράζει σήμερα την λαϊκή αντίδραση απέναντι στα σκάνδαλα, την κλοπή του δημοσίου πλούτου, την ακρίβεια και την διαφθορά των συστημικών κομμάτων.
https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... st_50.html
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κερδάει ο ΚΛασηδιάρης νεονάζουλος! 
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Περισσεύει.Zelda έγραψε: 29 Σεπ 2022, 12:39 Με το Βελόπουλο στη Βουλή δύσκολα περισσεύει χώρος για αλλο δεξιο κομμα
Δικομματισμός γυρω στο 70%, το ΠΑΣΟΚ πανω κατω αλλο ενα 10%... ε, 20% περισσεύει και αν
Η Χ.Α ουσιαστικά το έπιασε το 3% το 2019
Συνυπήρξαν για μεγάλο διάστημα και με τους Αν.Ελ που ήταν δεξιότερα της ΝΔ
Η ΝΔ προσπαθεί να αποτρέψει την είσοδο Κασιδιάρη προωθώντας έναν πολυκομματισμό στα δεξιά της.
- Golden Age
Έχει υποσχεθεί άσυλο στους συντρόφους του ΚΚΕ, αν έρθει στα πράγματα. Το υπολογίζω.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:00 Ψηφίζω τον σ.Σαββα Μιχαήλ γιατί είναι ατομάρα, τροτσκιστής, ψυχίατρος, Εβραίος και σηκώνει την τρίχα στο ΚΚΕ
Τι άλλο να ζητήσω;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 94 Απαντήσεις