Unique έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:59
Εγω παντως θα γεμισω μεγαλη περηφάνια να πολεμησω για τη χωρα μου.
Έβαλες τόσες υπερβολές που δεν βγαίνει νόημα.
Ανασύνταξέ το.
Βοήθεια (δωρεάν):
1) Εγω παντως θα γεμισω υπερηφάνεια αν χρειαστεί να πολεμησω για τη χωρα μου.
2) Εγω παντως θα νιώσω μεγαλη περηφάνια αν χρειαστεί να πολεμησω για τη χωρα μου.
Μου το έκανες λιανά πολλά ποστ πριν δεν έχω απορίες.
Για κάθε φυγόμαχο που τον νοιάζει μόνο το τομάρι του υπάρχουν πάντα πολλές δικαιολογίες πρόχειρες.
Ναι. Απλά υπάρχουν δικαιολογίες που είναι αστείες και δικαιολογίες που έχουν βάση. Εκτός και αν με κατηγορείς που προτιμώ τη ζωή. Γιατί κάποιοι κάπου έχετε χάσει το μέτρο...
Οι δικές σου είναι από τις πιο γελοίες.
Ακόμα κι αν επιστρατευτείς δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρεθείς στην πρώτη γραμμή.
Μπορεί κάλλιστα να υπηρετείς στα μετόπισθεν η σε ειδικότητα με μικρή επικινδυνότητα.
Που και στην πρώτη γραμμή σκοτώνεται ένα μικρό ποσοστό των ανδρών.
Επομένως το δεν θα πάω να σκοτωθώ γι αυτούς αλλά θα κλειδώσω και θα την κάνω είναι τραβηγμένο και ξεχειλωμένο για να χωρέσει τον φιλοτομαρισμο σου.
Εντάξει. Ησύχασα. Αφού παίζουμε με ποσοστά επί των θανάτων όλα καλά.
Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο. Είσαι στους επίστρατους. Τί κάνεις; Ψάχνεσαι για απαλλαγή; Αλλάζεις χώρα, βάζεις βύσμα να αλλάξει, πας;
Έχε λίγο το θάρρος να απαντήσεις. Και εγώ μαζί σου είμαι...
Σαχλαμάρες λες. Αύριο σού λεει ένας γιατρός έχεις ένα μήνα. Τι κάνεις; Ποτέ δεν τα κατάλαβα και δεν απάντησα σε αυτά. Ό,τι και να πω άλλωστε τζάμπα είναι, βάλε ότι νομίζεις, δεν έχω πρόβλημα.
Ε, τότε γιατί με κατηγορείς; Επειδή είμαι proactive; Όπως φαίνεται ούτε και εσύ θα πας .
100 χρόνια στρατιωτικοποίησης των νήσων μας έπρεπε να έρθει ένας Μητσοτάκης για να φτάσουν οι Τούρκοι να καλούν σε αποστρατιωτικοποίηση μέχρι και από οχήματα μεταφοράς προσωπικού...
Ο γιός του Μητσοτάκη έχει ασυλία ως σύμβουλος Ισπανού ευρωβουλευτή. Ο γιος κανενός κακομοίρη θα την πληρώσει...
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:47
Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο. Είσαι στους επίστρατους. Τί κάνεις; Ψάχνεσαι για απαλλαγή; Αλλάζεις χώρα, βάζεις βύσμα να αλλάξει, πας;
Έχε λίγο το θάρρος να απαντήσεις. Και εγώ μαζί σου είμαι...
Εμπεδοκλη που μένεις τύπε; Κάτω απο Λάρισα;
Πολύ κάτω. Εσύ ρε Ράμπο, πέραν του Twitter τι άλλο όπλο ξέρεις να χρησιμοποιείς;
τεν τεν έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:09
Κανεις δεν πολεμά για τον Κουλη ή τον κάθε Κουλη.
Το έθνος σε καλεί και ανταποκρινεσαι, φυσικά και θα παω
Άλλος μπορεί να ακούει το έθνος, άλλου του μιλάει ο Θεός, γενικά πάντως μόνο ο Κούλης και ο κάθε Κούλης μπορεί να χρησιμοποιήσει τους νόμους περι ανυποταξίας για να μπουστάρει το volume του έθνους να ακούσουν όλοι το κάλεσμα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:11
100 χρόνια στρατιωτικοποίησης των νήσων μας έπρεπε να έρθει ένας Μητσοτάκης για να φτάσουν οι Τούρκοι να καλούν σε αποστρατιωτικοποίηση μέχρι και από οχήματα μεταφοράς προσωπικού...
Ο γιός του Μητσοτάκη έχει ασυλία ως σύμβουλος Ισπανού ευρωβουλευτή. Ο γιος κανενός κακομοίρη θα την πληρώσει...
καπου πετυχα και ένα αλλο βιντεακι με birds eye view με εναν να επιτείθεται σε οχυρωμένη θέση
δεν το βρισκω όμως τώρα :/
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.