Εγώ η αλήθεια είναι με τους γύφτους δεν γίνεται να ανεβάσω. Δεν επιδεχομαι αύξησης.
Ίσως με ρεκτιφιέ.
Εγώ η αλήθεια είναι με τους γύφτους δεν γίνεται να ανεβάσω. Δεν επιδεχομαι αύξησης.
Θέλανε να μορφωσουνε τον γύφτο; χαχαχαχαχαχαχαχαχΣτύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Κάποτε προ αμνημονεύτων χρόνων ,πήγαινα και έκανα ιδιαίτερο στη Γιάννουλη σε ρομά. Την πρώτη φορά που μπήκα στη βίλλα κι είδα τη χλίδα ,μου έπεσε το σαγώνι. Αντί για 8 ευρώ σημερινά ζήτησα 15 ευρώ την ώρα και μου τα δώσανε.![]()
Στα παπαρια μας..Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 19:02Για τη ζωη του παιδιου σου θα τα εβρισκες. Ετσι και αυτοι για τη ζωη του παιδιου τους τα μαζεψαν. Πως τους κοβεις τους τυπους αριστερα; αμα εστριβε ο γαμπρος εχοντας κανει τη ζημια πως θα το επαιρναν;Gherschaagk έγραψε: 29 Σεπ 2022, 11:47 Αν αύριο μου έλεγαν να μαζέψω 50Κ να δώσω για πρόβλημα υγείας του παιδιού για να γίνει καλά θα έλεγα δεν έχω. Κάτι δεν κάνω σωστά προφανώς.
Γίνονται και παρθενορραφές...Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 18:48Αμα την εχει ξεπαρθενιασει αυτη δε μπορει να παντρευτει. Οι 50 χηνες ειναι ηθικη βλαβη
Που πηγες κι εσυ ρε μλκ;Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Κάποτε προ αμνημονεύτων χρόνων ,πήγαινα και έκανα ιδιαίτερο στη Γιάννουλη σε ρομά. Την πρώτη φορά που μπήκα στη βίλλα κι είδα τη χλίδα ,μου έπεσε το σαγώνι. Αντί για 8 ευρώ σημερινά ζήτησα 15 ευρώ την ώρα και μου τα δώσανε.![]()
Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:24Θέλανε να μορφωσουνε τον γύφτο; χαχαχαχαχαχαχαχαχΣτύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Πιο εύκολο είναι να φυσηξω μια καρέκλα, να πάρει ζωή και ν'αρχισει να χορεύει KLF 3am eternal.
Αυτά ακούγαμε τότε.stergiosbik έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:45Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:24Θέλανε να μορφωσουνε τον γύφτο; χαχαχαχαχαχαχαχαχΣτύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Πιο εύκολο είναι να φυσηξω μια καρέκλα, να πάρει ζωή και ν'αρχισει να χορεύει KLF 3am eternal.
Τραγουδαρα by the way
Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην περίοδο που έβγαζε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τύπε.stergiosbik έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:42Που πηγες κι εσυ ρε μλκ;Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Στο στομα του λυκου;
Ζει επικινδυνα ο πστς!Feindflug έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:57Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην περίοδο που έβγαζε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τύπε.stergiosbik έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:42Που πηγες κι εσυ ρε μλκ;Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Στο στομα του λυκου;
Ειχα μια γνωστη που οι γονεις της ηταν civilized ρομα.Μια χαρα τα πηγε,πρεπει να σπουδασε και εξωτερικο για ενα διαστημα.Απ οτι ακουσα τωρα ειναι και δημοτικη συμβουλος και μασουλαει μαζι με τους υπολοιπους νεοδημοκρατες.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:24Θέλανε να μορφωσουνε τον γύφτο; χαχαχαχαχαχαχαχαχΣτύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό δεν πληρώνονταν όμως , απ' τους ρομά έκανα γκρουπάκι κι έβγαλα καλό χρήμα τύπεFeindflug έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:57Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην περίοδο που έβγαζε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τύπε.stergiosbik έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:42Που πηγες κι εσυ ρε μλκ;Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2022, 20:21
Στο στομα του λυκου;
Έχεις γαμηθει όμως. Μετά σου φταίει ο ΓΓ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τα φτιαξειΥδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2022, 01:12 Αναγκαστικοι γαμοι ανηλικων- δεν απαγορευονται
Παρανομη συναλλαγη με μετρητα μπροστα σε καμερα με ονοματεπωνυμα- δεν παρεμβαινει εισαγγελεας.
Κρατος ανεκδοτο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας