Η επιφάνεια μετράει.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 15:19Αν πει «μπράβο» η δασκάλα, είναι ηλίθια. Ο πλανήτης Γη αποτελείται από νερό κατά 0,023%.wooded glade έγραψε: 29 Σεπ 2022, 12:11 Σε κάποιον από τους άλλους πλανήτες του διαστήματος στο μάθημα της κοσμολογίας η δασκάλα όταν σηκώνει το παιδί στο μάθημα το ρωτάει "για πες μας λρξφδξξςεσσσθ από τι αποτελείται ο πλανήτης γη" το παιδάκι θα πει "H2O κυρία" και η κυρία θα πει "μπράβο λρξφδξξςεσσσθ".
Θα δώσω λοιπόν εγώ 50 λεπτά να πάρω συσκευασμένο ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ?
- wooded glade
Re: Πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ?
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- hellegennes
Θιασώτης της κούφιας γης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι ιδιωτικοποιησεις στα δικτυα διανομης νερου αγαπητε Χελι γινονται συνηθως οταν υπαρχει αναγκη να γινουν επενδυσεις στα δικτυα αυτα
Ο ιδιωτης αναλαμβανει λοιπον να ξοδεψει καποια χρηματα για τον εκσυγχρονισμο και την επεκταση του δικτυου.
Τις περισσοτερες φορες αυτο συνοδευεται με αυξηση της τιμης
Αν δεν γινει καποιυ ιδωτικοποιηση τον εξυγχρονισμο και την επεκταση την κανει το κρατος
Το κοστος σε αυτη την περιπτωση καλυπτεται ειτε μεσω του κρατικου προυπολογισμου,δηλαδη απο εσοδα απο φορους,ειτε με αυξηση τιμης ειτε με συνδυασμο και των δυο
Συνεπως δνε υπαρχουν ουτε μαγικες λυσεις ουτε λεφτοδεντρα
Γι αυτο και στο Παρισι ο ιδιωτης που ανελαβε το δικτυο εκανε αυξησεις 200% και ο γαλοζαιος δημαρχος που ανελαβε μετα την επανακρατικοποιηση απο το 200% των αυξησεων διατηρησε το 196%
Ο ιδιωτης αναλαμβανει λοιπον να ξοδεψει καποια χρηματα για τον εκσυγχρονισμο και την επεκταση του δικτυου.
Τις περισσοτερες φορες αυτο συνοδευεται με αυξηση της τιμης
Αν δεν γινει καποιυ ιδωτικοποιηση τον εξυγχρονισμο και την επεκταση την κανει το κρατος
Το κοστος σε αυτη την περιπτωση καλυπτεται ειτε μεσω του κρατικου προυπολογισμου,δηλαδη απο εσοδα απο φορους,ειτε με αυξηση τιμης ειτε με συνδυασμο και των δυο
Συνεπως δνε υπαρχουν ουτε μαγικες λυσεις ουτε λεφτοδεντρα
Γι αυτο και στο Παρισι ο ιδιωτης που ανελαβε το δικτυο εκανε αυξησεις 200% και ο γαλοζαιος δημαρχος που ανελαβε μετα την επανακρατικοποιηση απο το 200% των αυξησεων διατηρησε το 196%
- hellegennes
Για να έχει κίνητρο ο ιδιώτης να κάνει επενδύσεις θα πρέπει να έχει ανταγωνισμό ή να θέλει να επεκτείνει το δίκτυο πελατών του. Το δίκτυο πελατών είναι ήδη το μέγιστο δυνατό. Όλοι έχουν ύδρευση. Ανταγωνισμός δεν υπάρχει, είναι μία και μοναδική εταιρεία που έχει πρόσβαση στο δίκτυο και έχει το σύνολο των πελατών. Ο μοναδικός λόγος να γίνουν βελτιώσεις θα ήταν να προβλέπεται ρητά ως ρήτρα του συμβολαίου ανάληψης του δικτύου.Σπανακιας έγραψε: 29 Σεπ 2022, 15:47 Οι ιδιωτικοποιησεις στα δικτυα διανομης νερου αγαπητε Χελι γινονται συνηθως οταν υπαρχει αναγκη να γινουν επενδυσεις στα δικτυα αυτα
Λεφτά για να γίνουν βελτιώσεις στο δίκτυο υπάρχουν. Όλες οι ΔΕΥΑ έχουν αποθεματικά. Το κράτος δεν χρειάζεται να βάλει ούτε μισό λεπτό. Ακόμη όμως κι αν χρειαζόταν, θα έβγαινε μακράν φθηνότερο από το να το πάρει ιδιώτης και να χρεώσει 10πλάσια το κόστος των επενδύσεων στους πολίτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- wooded glade
Μόνο ένας ειδικευμένος νερομηχανικός μπορεί να απαντήσει σ' αυτά με απόλυτη σαφήνεια.
Τα γκρουπόσκουλα-μποτ του Σύριζα-ΚΚΕ ότι και να λένε δεν έχουν ιδέα και εννοώ αυτούς που γράφουν εδώ - ο ίδιος ο Σύριζα δεν αποκλείεται να έχει κάποιον που ξέρει από νερά.
Εγώ το μόνο θέμα που έθιξα είναι ότι μία ιδιωτική εταιρεία ύδρευσης αν ιδρυθεί πρέπει να είναι αφορολόγητη, όπως είναι και η ΕΥΔΑΠ.
Τα γκρουπόσκουλα-μποτ του Σύριζα-ΚΚΕ ότι και να λένε δεν έχουν ιδέα και εννοώ αυτούς που γράφουν εδώ - ο ίδιος ο Σύριζα δεν αποκλείεται να έχει κάποιον που ξέρει από νερά.
Εγώ το μόνο θέμα που έθιξα είναι ότι μία ιδιωτική εταιρεία ύδρευσης αν ιδρυθεί πρέπει να είναι αφορολόγητη, όπως είναι και η ΕΥΔΑΠ.
- wooded glade
Της κούφιας είμαι αφού μέχρι 2000 μέτρα βάθος μπορούμε εμείς να φτάσουμε και ούτε.
Οι Ρώσοι πήγαν να κάνουν ρεκόρ και έσκαψαν μία τρύπα, αλλά στα δύο χιλιόμετρα στοπ - τα μηχανήματα κλάταραν.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Αν ιδιωτικοποιηθεί θα γίνουμε Σικάγο του 19ου αιώνα.
Θα πίνουμε συσκευασμένη μπύρα αντί για νερό.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- hellegennes
Μην το γελάς, στην Αγγλία και στην Γερμανία η μπύρα είναι φθηνότερη από το νερό.έργο_μακέτο έγραψε: 29 Σεπ 2022, 16:17 Αν ιδιωτικοποιηθεί θα γίνουμε Σικάγο του 19ου αιώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Τώρα με τη νέα τάση των alcohol free μπυρών θα γλυτώσουμε και τα ζειμπέκικα στους δρόμουςhellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2022, 16:21Μην το γελάς, στην Αγγλία και στην Γερμανία η μπύρα είναι φθηνότερη από το νερό.έργο_μακέτο έγραψε: 29 Σεπ 2022, 16:17 Αν ιδιωτικοποιηθεί θα γίνουμε Σικάγο του 19ου αιώνα.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Συναγερμός απ’τους Εργαζόμενους της ΕΥΑΘ: Η κυβέρνηση παραδίδει το νερό σε ιδιώτες – Έρχονται αυξήσεις
Παν-κοινωνικό συναγερμό σημαίνει το σωματεία εργαζομένων ΕΥΑΘ, δηλαδή της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το νερό.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, η κυβέρνηση σχεδιάζει να καταργήσει τις Δημοτικές Επειχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης και να προκύψουν λίγες μεγάλες επιχειρήσεις, με το νερό ως εμπόρευμα.
https://www.koutipandoras.gr/article/sy ... -afxiseis/
Για τα τρωκτικά που μας κυβερνούν προέχει η μίζα του ξεπουλήματος και όχι η επιδείνωση του κόστους ζωής και της ποιότητας του νερού.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Υπάρχει και το ρουμανικό νερό Dorna.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Απρ 2022, 12:35Ε, αφού προτιμάς το ιδιωτικό νερό πάρε Βίκος να λούζεσαι. Αν δεν εμπιστεύεσται τα ελληνικά νερά υπάρχει και το γαλλικό evian ή το ρουμάνικο aqua carpatica. Σου βρήκα το σωστόν.Noob saibot έγραψε: 01 Απρ 2022, 09:48Εδώ αναζητούμε ποιό είναι το σωστόν. Αυτός είναι ο σκοπός μας![]()