Τα παραλες..... απλα οι ΔΑΠιτες αντιγραφουν υπεροχα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Οκτ 2018, 20:26 ισχυρη η δεξια και η δαπ λογικα εκει οποτε καταλαβαινετε ποιοι επωφελουταν απο το ολο κυκλωμα![]()
Όχι, δώσε λινκ.Beria έγραψε: 03 Οκτ 2018, 17:50ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Οκτ 2018, 17:47 Ο καθηγητής στο ΤΕΙ Σερρών του «πάμε για ένα ποτό και βλέπουμε» στις φοιτήτριες ποσταρε υπέρ της Χουντας.
Το ειδα και δεν το πίστευα... Μόνο μη μου πειτε μόνο ότι είχε πάει και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία για σελφι μαζί με τον .![]()
To ξέρω ότι αυτό που θα πω δεν είναι σωστό
Ότι επιλέγω Λομπροζικές μεθόδους για να κρίνω ανθρώπους
Αλλά τον έχετε δει σε φάτσα τον τύπο;;;;;
για όλα γίνονται έρευναΖενίθεδρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:55 Αυτό δεν έχει σχέση με την αξιολόγηση. Στην αξιολόγηση δεν γίνεται έρευνα για εγκληματικές ενέργειες.
Αυτος θα περναγε τις αξιολογησεις. Τεσπα η συμμετοχη των σπουδαστων στη διοικηση του τει ειναι ενα θεμα προς συζητηση. Γιατι μονο ετσι θα λυνοταν αυτο το προβλημα. Γιατι σε καθε τει υπαρχει ενας τουλαχιστον τετοιος
τι να ξέρω ρε μάγκα
Μερικες φορες καλυτερα να μασαμε παρα να μιλαμε.Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2018, 17:50 Kαλά, φάσκελα, εκτός από αυτόν, θέλουν και όσοι πετάξανε 250 ευρώ για "μάθημα" στο ΤΕΙ Σερρών.
Εγώ δε λέω μαλακίες του στυλ "δεν κρίνω από την εμφάνιση". Κόψε φάτσα και πάρε. Άμα μοιάζεις έτσι θα πρέπει να κόβεσαι με την πιο στοιχειώδη αξιολόγηση. Βασικά να τρως μπαν από οποιονδήποτε δημόσιο χώρο για τη προστασία του κοινωνικού συνόλου.