!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να την απολυσω;
Να την απολυσω;
Γυναικα υπαλληλος μου πριν μικρο χρονικο διαστημα δεν ηρθε στην δουλεια γιατι ειχε εντονους πονους περιοδου
Κανενα προβλημα
Μετα απο 15 ημερες αρχισε να μην ξαναρχεται λεγοντας παλι οτι ειχε εντονους πονους περιοδου
2η φορα στον ιδιο μηνα
Περασε απο το μυαλο μου η απολυση της
Τι λετε να κανω;
Κανενα προβλημα
Μετα απο 15 ημερες αρχισε να μην ξαναρχεται λεγοντας παλι οτι ειχε εντονους πονους περιοδου
2η φορα στον ιδιο μηνα
Περασε απο το μυαλο μου η απολυση της
Τι λετε να κανω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 28 Σεπ 2022, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Να την απολυσω;
Όχι φίλε μου. Εδώ είσαι λάθος.
ΟΚ να ακουσω επιχειρηματα
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Να την απολύσεις προφανώς. Για τι επιχείρηση μιλάμε;Σπανακιας έγραψε: 28 Σεπ 2022, 01:24 Γυναικα υπαλληλος μου πριν μικρο χρονικο διαστημα δεν ηρθε στην δουλεια γιατι ειχε εντονους πονους περιοδου
Κανενα προβλημα
2η φορα στον ιδιο μηνα
Σκεφτομαι σοβαρα την απολυση
Τι λετε να κανω;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τι σημασια εχει
Δουλεια γραφειου κανει η κοπελα
Ας κλείσει το νήμα παρακαλώ.
-
Gewponos90
Ε απολυσε την μαλακισμενη. ( Και αποζημίωσε την πρώτα εκτός και αν την πήρες μαύρα)
Υ.Γ νόμιζα είχες γίνει αγρότης αλλά κάνεις καινούργια ανοιγματα
Υπάρχει και η περίπτωση απόλυσης του μισθωτού χωρίς να καταβληθεί αποζημίωση, όταν η παράβαση των συμβατικών του υποχρεώσεων γίνεται σκόπιμα και με πρόθεση να εξαναγκαστεί ο εργοδότης να τον απολύσει για να λάβει τη σχετική αποζημίωση ενδεχομένως δε και επίδομα ανεργίας.
-
Gewponos90
Επιχειρησουλα θα πούμε;Σπανακιας έγραψε: 28 Σεπ 2022, 01:32 Υπάρχει και η περίπτωση απόλυσης του μισθωτού χωρίς να καταβληθεί αποζημίωση, όταν η παράβαση των συμβατικών του υποχρεώσεων γίνεται σκόπιμα και με πρόθεση να εξαναγκαστεί ο εργοδότης να τον απολύσει για να λάβει τη σχετική αποζημίωση ενδεχομένως δε και επίδομα ανεργίας.
-
Gewponos90
Ελπίζω να μην είχε αποτυχημένους γονείς το κορίτσι σαν αυτούς που έστελναν το καμάρι τους να βάφουν πρεσβείες στο σιδηρούν παραπέτασμα
Gewponos90 έγραψε: 28 Σεπ 2022, 01:37 Ελπίζω να μην είχε αποτυχημένους γονείς το κορίτσι σαν αυτούς που έστελναν το καμάρι τους να βάφουν πρεσβείες στο σιδηρούν παραπέτασμα

Βαλε φωτο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Gewponos90
Σπανακιας έγραψε: 28 Σεπ 2022, 01:39Gewponos90 έγραψε: 28 Σεπ 2022, 01:37 Ελπίζω να μην είχε αποτυχημένους γονείς το κορίτσι σαν αυτούς που έστελναν το καμάρι τους να βάφουν πρεσβείες στο σιδηρούν παραπέτασμα![]()
![]()
![]()