!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στο Ιράν αρχισαν να ξυπνάνε από τον μεσαίωνα που τους έριξε το παπαδαριό

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Στο Ιράν αρχισαν να ξυπνάνε από τον μεσαίωνα που τους έριξε το παπαδαριό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Σκαρταδος 4 έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:08
Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:01
Σκαρταδος 4 έγραψε: 26 Σεπ 2022, 19:58
Καλά εντάξει,στα λόγια όλα εύκολα είναι
Αν είχες όμως μια κόρη και στην ζητούσαν ένας άραβας και ένας Σουηδός με κλειστά μάτια θα την έδινες στον Σουηδό
Το ξέρεις και το ξέρω
Λόγια χωρίς επιπτώσεις είναι τα υπόλοιπα για να βρίσκεσαι με κοντρα

Φιλε γνωριζεις τι πτωση γονιμοτητας εχουν οι δυτικες χωρες και τι αυξηση εχει το Ισλαμ;

Ενας απο τους λογους ειναι οτι το Ισλαμ κανει τα παντα για την προστασια της μητερας και της οικογενειας ενω στη Δυση ο θεσμος της οικογενειας δεχεται επιθεση απο παντου.

.
Ιστορίες για αρκούδες είναι αυτά
Όσοι είναι κοντά στην ηλικία μας και οι γονείς τους είναι από χωριό ξέρεις ότι είχαν αλλα πέντε έξι αδέλφια τουλάχιστον ο καθένας,και κάνα δύο που πέθαναν μικρά
Θα σε έλεγα τι έκανε το κράτος για την προστασία τους αλλά τα ξέρεις ηδη

Γενικοτερο φαινομενο στη Δυση ειναι.

Η Δυση προσπαθει να διαλυσει την οικογενεια με καθε τροπο και το Ισλαμ να την ενισχυσει με καθε τροπο.

Και εννοειται οτι πιο ευτυχισμενες ειναι οι γυναικες που μεγαλωνουν σε οικογενειες με πολλα παιδια που καθημερινα τους δειχνουν την αγαπη τους.

Οχι αυτες που καταληγουν να γερνανε μονες τους ταιζοντας γατες και σκυλια για να ξεγελασουν τη μοναξια τους.

.
Σκαρταδος 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σκαρταδος 4 »

Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:13
Σκαρταδος 4 έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:08
Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:01

Φιλε γνωριζεις τι πτωση γονιμοτητας εχουν οι δυτικες χωρες και τι αυξηση εχει το Ισλαμ;

Ενας απο τους λογους ειναι οτι το Ισλαμ κανει τα παντα για την προστασια της μητερας και της οικογενειας ενω στη Δυση ο θεσμος της οικογενειας δεχεται επιθεση απο παντου.

.
Ιστορίες για αρκούδες είναι αυτά
Όσοι είναι κοντά στην ηλικία μας και οι γονείς τους είναι από χωριό ξέρεις ότι είχαν αλλα πέντε έξι αδέλφια τουλάχιστον ο καθένας,και κάνα δύο που πέθαναν μικρά
Θα σε έλεγα τι έκανε το κράτος για την προστασία τους αλλά τα ξέρεις ηδη

Γενικοτερο φαινομενο στη Δυση ειναι.

Η Δυση προσπαθει να διαλυσει την οικογενεια με καθε τροπο και το Ισλαμ να την ενισχυσει με καθε τροπο.

Και εννοειται οτι πιο ευτυχισμενες ειναι οι γυναικες που μεγαλωνουν σε οικογενειες με πολλα παιδια που καθημερινα τους δειχνουν την αγαπη τους.

Οχι αυτες που καταληγουν να γερνανε μονες τους ταιζοντας γατες και σκυλια για να ξεγελασουν τη μοναξια τους.

.
Προτιμώ η κόρη μου να γεράσει με γάτες,παρά να μην προλάβει να γεράσει επειδή ο κάθε τρελομαλακας φανατικός την έχει σαν ζώο
Χέσε μας ρε φίλε με το ισλάμ τώρα
Γελάει ο κόσμος
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εγω ξερω οτι πιο ευτυχισμενες ηταν οι πολυτεκνες οικογενειες των προπαππουδων μας παρα οι μονογονεικες οικογενειες της σημερον.

.
Σκαρταδος 4

Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:18 Εγω ξερω οτι πιο ευτυχισμενες ηταν οι πολυτεκνες οικογενειες των προπαππουδων μας παρα οι μονογονεικες οικογενειες της σημερον.

.
Χάνανε και κάνα δύο παιδιά στα χωριά αλλά δεν γαμεις
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σκαρταδος 4 έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:21
Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:18 Εγω ξερω οτι πιο ευτυχισμενες ηταν οι πολυτεκνες οικογενειες των προπαππουδων μας παρα οι μονογονεικες οικογενειες της σημερον.

.

Ενω οι φεμινιστριες και οι πουστηδες σημερα μας εφεραν την ευτυχια,

.
Σκαρταδος 4

Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:23
Σκαρταδος 4 έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:21

.

Ενω οι φεμινιστριες και οι πουστηδες σημερα μας εφεραν την ευτυχια,

.
Βρε και η δύση μπουρδέλο είναι,αλλά το ισλάμ είναι κόλαση
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Κοβω το χερι μου οτι η πιο δυστυχισμενη Ιρανη που εχει οικογενεια και παιδια ειναι δεκα φορες πιο ευτυχισμενη απο την πιο συγκροτημενη δυτικη φεμινιστρια που βγαζει καντηλες οταν ακουει για γαμο.

.
Σκαρταδος 4

Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:27 Κοβω το χερι μου οτι η πιο δυστυχισμενη Ιρανη που εχει οικογενεια και παιδια ειναι δεκα φορες πιο ευτυχισμενη απο την πιο συγκροτημενη δυτικη φεμινιστρια που βγαζει καντηλες οταν ακουει για γαμο.

.
Η πραγματικότητα άριστο έχει δείξει ότι οι μουσουλμάνες και θέλουν και μπορούν και τους αρέσει ο δυτικός τρόπος ζωής
Το αντίθετο δεν βλέπω να γίνεται
Θα με πεις υπάρχουν και κάποιες που δεν θέλουν να προσαρμοστούν,ε και;
Τέλος πάντων,άλλη συζήτηση αυτη
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

μαλλον αυτος εχει φαει συννεφο χυλοπιτα στη ζωη του, δεν εξηγειται αλλιως... :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

H πραγματικοτητα λεει πως το Ισλαμ αυξανεται δημογραφικα ενω η Δυση συρρικνωνεται.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Navis έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:34 μαλλον αυτος εχει φαει συννεφο χυλοπιτα στη ζωη του, δεν εξηγειται αλλιως... :lol:

Παιζει να ειμαι σε αυτους που εχουν μοιρασει χυλοπιτες με το τσουβαλι.

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:27 Κοβω το χερι μου οτι η πιο δυστυχισμενη Ιρανη που εχει οικογενεια και παιδια ειναι δεκα φορες πιο ευτυχισμενη απο την πιο συγκροτημενη δυτικη φεμινιστρια που βγαζει καντηλες οταν ακουει για γαμο.

.
Κι εγώ κόβω το χέρι μου ότι και να σου έλεγε ότι δεν είναι, θα της έλεγες "σκάσε μωρή, είσαι". Πες το προαίσθημα. :smt017
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σκαρταδος 4 έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:32

.
Η πραγματικότητα άριστο έχει δείξει ότι οι μουσουλμάνες και θέλουν και μπορούν και τους αρέσει ο δυτικός τρόπος ζωής
Το αντίθετο δεν βλέπω να γίνεται
Θα με πεις υπάρχουν και κάποιες που δεν θέλουν να προσαρμοστούν,ε και;
Τέλος πάντων,άλλη συζήτηση αυτη

Βαλε καποιες Μουσουλμανες να δουν Γιουροβιζιον η καποιες σειρες του Netflix για να κοψουμε αντιδρασεις.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:37

.
Κι εγώ κόβω το χέρι μου ότι και να σου έλεγε ότι δεν είναι, θα της έλεγες "σκάσε μωρή, είσαι". Πες το προαίσθημα. :smt017

Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε την καταναλωση ηρεμιστικων χαπιων στη Δυση και την αντιστοιχη στο ΙΡαν.

Στη Δυση παντως υπαρχει ραγδαια ανοδος ανα πενταετια.

.
Άβαταρ μέλους
Dr Socrates

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dr Socrates »

Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2022, 19:40 https://www.lifo.gr/articles/i-dipli-zo ... ta-ban-tis

Έλα. Εδώ τα λέει η κόρη της πρέσβειρας. Το 60% των φοιτητών είναι γυναίκες και μεγάλο μερίδιο τους εργάζεται. Για αυτό και η επανάστα.

Βάφονται πάρα πολύ έντονα για να δείξουν δυσαρέσκεια στο καθεστώς. Ενδιαφέρον, μπράβο στα κορίτσια.

"Εγώ περίμενα για να φύγω και βλέπω ξαφνικά τις γυναίκες της Sepah, οι οποίες φορούν υποχρεωτικά τσαντόρ μαύρο, ήταν τρεις και έρχονταν κατά πάνω μου. Ένα αρκετά τρομακτικό θέαμα όπως καταλαβαίνεις.
Άρχισαν να μου φωνάζουν στα ιρανικά και να δείχνουν τα μαλλιά μου" :fp:

θυμηθηκα και μια ταινια που εχει μια τετοια σκηνη σαν αυτο που περιγραφει το lifo
Not Without My Daughter(1991)
Is an American drama film based on the book of the same name, depicting the escape of American citizen Betty Mahmoody and her daughter from her abusive husband in Iran.
https://en.wikipedia.org/wiki/Not_Witho ... ter_(film)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dr Socrates την 26 Σεπ 2022, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”