Αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα κατακρημνιστουν τα πέντε αστέρια και θα τα πάει καλά η κεντροδεξια συμμαχία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιταλικές εκλογές 2022
Re: Ιταλικές εκλογές 2022
Με βάση τα τελευταία στοιχεια λίγο πριν κλείσουν οι καλπες. Τρομερά χαμηλή συμμετοχή στη νότια Ιταλία, ενώ στη βόρεια Ιταλία η συμμετοχή σε πολλές περιπτώσεις ανέβηκε αρκετά.

Αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα κατακρημνιστουν τα πέντε αστέρια και θα τα πάει καλά η κεντροδεξια συμμαχία
Η γενική συμμετοχή στο σύνολο της Ιταλίας είναι 7,3 μονάδες κάτω από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι στιγμής, κυρίως λόγω του νότου.
Από 58,4% στο 51,1%.
Από 58,4% στο 51,1%.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
- Golden Age
Θεωρητικα αυτη η κατανομη της αποχης θα δωσει ακομα μεγαλυτερη νικη στη Δεξια.
Δεν θα απεκλεια να κανουν την εκπληξη οι 5 stelle και να παρουν τη δευτερη θεση.
Δεν θα απεκλεια να κανουν την εκπληξη οι 5 stelle και να παρουν τη δευτερη θεση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αποκλείεται να πάρουν δεύτερη θέση. Οι 5αστερια είναι οι βασικοί που πλήττονται από την πολύ χαμηλή συμμετοχή στον νότο και κατοπιν η κεντροαριστερά.under έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:09 Θεωρητικα αυτη η κατανομη της αποχης θα δωσει ακομα μεγαλυτερη νικη στη Δεξια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KRAKEN την 25 Σεπ 2022, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με δημοψήφισμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:06 Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Eισβολή πρώτα , και μετά δημοψήφισμα.vagabondo έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:12Με δημοψήφισμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:06 Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.
-
Εμπεδοκλής
Ζακέτα να πάρεις.mao mao έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:13Eισβολή πρώτα , και μετά δημοψήφισμα.vagabondo έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:12Με δημοψήφισμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:06 Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τύπου κυπρου. Θα ενωθούμε και με την Κύπρο, και θα αρχίσουμε να παίρνουμε τα πάνω μας. Κι άσε τους βόρειους Ιταλούς τους ξενέρωτους να κάνουν ότι θέλουν. Οι νότιοι είναι αδέρφια μας.vagabondo έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:12Με δημοψήφισμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:06 Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Eθνικοκοινωνιστης
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:06 Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.

δικος μας εισαι ρε,απλα σε αρνηση

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
θα συμβειmao mao έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:13Eισβολή πρώτα , και μετά δημοψήφισμα.vagabondo έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:12Με δημοψήφισμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:06 Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα δεν τις συνέφερε, ειδικά τους Γάλλους που δεν θέλουν να μένουν λιγώτεροι στην Ευρωζώνη και να χάνουν υποστήριξη. Γι' αυτό λέω ότι είναι καθαρά λαϊκισμός αυτή η πολιτική, στοχεύει σε στόκους που φωνάζουν, "έξω απ' το Ευρώ", "θα σάς δείξουμε εμείς" και το μόνο που προκαλούν είναι να μειώνουν την ισχύ του κοινού νομίσματος Οι ίδιοι φυσικά κερδίζουν ψήφους. Αυτό ισχύει για Τσίπρα, Μελόνι κλπ.πατησιωτης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 21:13Και φυσικά οι τότε γαλλικές και ιταλικές κυβερνήσεις έσωσαν την κατάσταση.Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 21:10Δεν το 'βλεπαν έτσι, το 'βλεπαν σαν παράδειγμα για την Ιταλία και τη Γαλλία, μόνο που στη θέση του Τσίπρα αντίστοιχα θα ήταν αυτές.Otto Weininger έγραψε: 25 Σεπ 2022, 21:09
Όσο και αν την συμπαθώ βέβαια, δεν μπορώ να ξεχάσω τις ευχές της στον Τσίπρα για νίκη το 2015, ενδεικτικό του ότι ήθελε τορπίλη μέσα στην ΕΕ με κόστος την καταστροφή της Ελλάδας (όπως και η Λεπέν τότε)![]()
Όπως έχει λεχθεί στο τέλος έμειναν τρεις χώρες να υποστηρίζουν την παραμονή της Ελλάδος στην ευρωζώνη,η Γαλλία,η Ιταλία και η Κύπρος μέχρι που ξύπνησε ο Τσίπρας και υπέγραψε.
Μόλις τελειώσουν με το Ντονμπάς, θα στείλουμε τους στρατιώτες με τις κάλπες στην Ιταλία.mao mao έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:13Eισβολή πρώτα , και μετά δημοψήφισμα.vagabondo έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:12Με δημοψήφισμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2022, 22:06 Η νότια Ιταλία δε θέλει φασισμό. Θέλει Ελλάδα. Να προτείνουμε διάσπαση και δημιουργία μεγάλης Ελλάδας.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 1847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 16 Απαντήσεις