!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο Ιράν αρχισαν να ξυπνάνε από τον μεσαίωνα που τους έριξε το παπαδαριό
Re: Στο Ιράν αρχισαν να ξυπνάνε από τον μεσαίωνα που τους έριξε το παπαδαριό
σαν να συζητάμε την απαγόρευση του μαστιγώματος και να σου λένε "και οι μαζοχιστές?τι θα κάνουν?"
-
Εμπεδοκλής
Ώρα είναι να μας πεις ότι ήταν αντιαμερικανός.Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 17:48Εγώ θυμάμαι την εξωτερική πολτική του Καρμαμανλή, τώρα τί μου λες για πρόσωπα...
ως θαμωνας του καφενε -δεν τρεφω τις δικες σας ελπιδες για τα καθεκαστα
Για καμμία εκατοστή χρόνια, ναιNaida έγραψε: 25 Σεπ 2022, 19:06Θεωρείς ότι θα πρέπει να απαγορεύεται στις γυναίκες οι μαντηλες;Beria έγραψε: 25 Σεπ 2022, 19:00Υπήρχαν και πολλοί σκλάβοι στον Νότο που επέλεγαν τη σκλαβιά και φορούσαν το φράκο του υπηρέτη οικειοθελώς.Jimmy81 έγραψε: 25 Σεπ 2022, 13:40 Υπάρχουν πολλές μουσουλμάνες που επιλέγουν την θρησκευτική ενδυμασία τους οικειοθελώς και αυτές οι γυναίκες δεν πρέπει να καταπιέζονται από κανέναν όπως γενικά δεν πρέπει να καταπιέζεται κάποιος για τις επιλογές του στη θρησκεία, την σχετική με αυτήν ενδυμασία κλπ.
Μπάρμπα Θωμάδες τους έλεγαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Για ενημέρωση των άλλων λοιπόν που διαβάζουν...Naida έγραψε: 25 Σεπ 2022, 18:42Nope. Ξέρω ακριβώς τι γράφω και τι να σου απαντήσω στην επόμενη απάντηση σου.
Ο καπιταλισμός και ο κομουνισμός βασίζεται στον υπερπληθυσμό. Βάση αυτού αυξάνεται η παραγωγική ικανότητα και διατηρούνται τα αποθέματα χρημάτων και παραγωγικής ικανότητας.
Είναι δε τόσο δυνατή αυτή η αρχή, ώστε μέχρι τον Βππ υπήρχε προπαγάνδα κανονική των ευρωπαϊκών χωρών για την αύξηση του πληθυσμού τους!!!
Χωρίς λοιπόν ούτε καν βασικό υπερπληθυσμό δεν μπορούν να διατηρηθούν οι ρυθμοί ανάπτυξης.
Αυτό θα σημάνει π.χ. ότι η μαμζέλ Naida δεν θα έχει σύνταξη, δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα για κρατικές επενδύσεις ή για κρατικές παροχές όπως σχολεία ή νοσοκομεία και στο τέλος θα υπάρχει μία συνεχή φθορά του συστήματος που οδηγεί στην κατάρρευση του...
Βεβαίως η μαμζέλ Naida ως έγκριτη και μεγάλης εμβέλειας οικονομολόγος θα μας πει ποιό θα είναι το σύστημα που θα αντικαταστήσει τον καπιταλισμό και τον κομουνισμό, εάν υπάρχει συνεχή υπογεννητικότητα....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Νομικα αυτο που λες εμπεριεχει προβληματα καθως η μαντηλα δεν ειναι αποκλειστικα μουσουλμανικη ενδυμασια
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Καταλαβαίνω πως το θέτεις αλλά είναι καταπάτηση δικαιωμάτων αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όπως η καταπάτηση του δικαιώματος στη σχολική ποδιά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και θα επαναλάβω ακόμη μία φορά ότι η λέξη "μαντήλα" είναι πολύ φρουφρουδάτη.
Καλό είναι να λέμε το κάθε πράγμα με το όνομα του. Νιχάμπ, χιτζάμπ και μπούργκα.
Καλό είναι να λέμε το κάθε πράγμα με το όνομα του. Νιχάμπ, χιτζάμπ και μπούργκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή δεν έχω το δικαίωμα να ειμαι οικειοθελώς.. δούλος στον Αφέντη μου ;Beria έγραψε: 25 Σεπ 2022, 19:00Υπήρχαν και πολλοί σκλάβοι στον Νότο που επέλεγαν τη σκλαβιά και φορούσαν το φράκο του υπηρέτη οικειοθελώς.Jimmy81 έγραψε: 25 Σεπ 2022, 13:40Υπάρχουν πολλές μουσουλμάνες που επιλέγουν την θρησκευτική ενδυμασία τους οικειοθελώς και αυτές οι γυναίκες δεν πρέπει να καταπιέζονται από κανέναν όπως γενικά δεν πρέπει να καταπιέζεται κάποιος για τις επιλογές του στη θρησκεία, την σχετική με αυτήν ενδυμασία κλπ.sharp έγραψε: 25 Σεπ 2022, 13:31
Δεν παρακολούθησα την κουβέντα, αλλά εννοείς ότι φοράνε μαντήλα, μπούρκα οικειοθελώς ή το αντίθετο;
Μπάρμπα Θωμάδες τους έλεγαν
(Χριστιανικό επιχείρημα είναι αυτό ... είμαι ελεύθερος να ειμαι δούλος στον Κύριο..)
Άσχετο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μία γυναίκα έχει το ελεύθερο δικαίωμα να επιλέξει ως σύντροφο έναν άνδρα που θα την κακοποιει και την καταπιέζει;
Εάν είναι μαζοχιστρια υποτακτική το κάνει είδη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Σεπ 2022, 20:20Μία γυναίκα έχει το ελεύθερο δικαίωμα να επιλέξει ως σύντροφο έναν άνδρα που θα την κακοποιει και την καταπιέζει;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ας υποθέσουμε ότι είναι
Ή ότι πιστεύει σαν πιστή χριστιανή ότι θα πάει στον παράδεισο εάν ανέχεται σε αυτήν εδώ την ζωή έναν σύζυγο που την κακοποιει
Παρακάτω
Είναι ελεύθερη να κάνει αυτή την επιλογή η όχι ;
- Golden Age
Ο Καραμανλής έκανε το παιχνίδι με τους δύο πόλους. Και είδαμε τα αποτελέσματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Σεπ 2022, 19:23Ώρα είναι να μας πεις ότι ήταν αντιαμερικανός.Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 17:48Εγώ θυμάμαι την εξωτερική πολτική του Καρμαμανλή, τώρα τί μου λες για πρόσωπα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 25 Απαντήσεις