!!! DEVELOPMENT MODE !!!
请上帝让它成真
- Dwarven Blacksmith
Re: 请上帝让它成真
Αρχικά θα πρέπει να πέσει το approval του Κόμματος κάτω από το ψυχολογικό όριο του 90%.
- Golden Age
Απο συσσωρευμένη οργή των Κινέζων. Όπως έγινε και στην Ανατολική Ευρώπη.George_V έγραψε: 25 Σεπ 2022, 18:24Αν λοιπον ο ελεγχος ειναι τοσο αυστηρος που καταπνιγει και την παραμικρη σπιθα εξεγερσης εν τη γενεσει της πως περιμενεις να γινει λαικος χειμαρρος που θα σαρωσει το ΚΚΚ?Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 18:20Μήπως δεν είναι και τόσο έυκολο να γίνουν ταραχές εκεί που αναφέρεις λόγω του επιτυχούς ελέγχου που ασκεί το κομμουνιστικό καθεστώς; Στο Χογκ Κογκ έχει πιο φιλελεύθερο καθεστώς και τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Γι' αυτό και αναλώνοντια εκεί, μπας και επεκταθεί η σπίθα...George_V έγραψε: 25 Σεπ 2022, 18:18
Αν θελανε πραγματικα να χτυπησουν την Κινα δεν θα χρησιμοποιουσαν τον ευκολο στοχο το Χονγκ Κονγκ.
Θα βαζανε τις ταραχες εκει που θα δημιουργουσαν πραγματικο προβλημα. Στο Πεκινο, στην Νανκιν και σε αλλες μεγαλες πολεις στο Mainland.
Εξεγέρσεις σε πρωην αποικιες μακρια απο τα κεντρα εξουσιας ειναι καταδικασμένες να παραμεινουν ενα απλο τοπικο προβλημα.
Αλλο να εχεις παρανυχιδα στο μικρο δαχτυλακι του ποδιου και αλλο ρηξη ανευρυσματος αορτης.
Για να συμβει αυτο που θες πρεπει ειτε η Κινα να υποστει συντριπτικη πολεμικη ηττα (π.χ. να παει στην Ταιβαν και να φυγει δαρμενη) ειτε να χαλαρωσει ο ελεγχος του ΚΚΚ (πραγμα απιθανο με τον Τζιπινγκ στην εξουσια και με τον οποιοδηποτε συντηρητικο διαδοχο του).
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν δεν συμβει κατι απο τα παραπανω 2 δεν προκειται να γινει τιποτα.Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 19:12Απο συσσωρευμένη οργή των Κινέζων. Όπως έγινε και στην Ανατολική Ευρώπη.George_V έγραψε: 25 Σεπ 2022, 18:24Αν λοιπον ο ελεγχος ειναι τοσο αυστηρος που καταπνιγει και την παραμικρη σπιθα εξεγερσης εν τη γενεσει της πως περιμενεις να γινει λαικος χειμαρρος που θα σαρωσει το ΚΚΚ?Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 18:20
Μήπως δεν είναι και τόσο έυκολο να γίνουν ταραχές εκεί που αναφέρεις λόγω του επιτυχούς ελέγχου που ασκεί το κομμουνιστικό καθεστώς; Στο Χογκ Κογκ έχει πιο φιλελεύθερο καθεστώς και τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Γι' αυτό και αναλώνοντια εκεί, μπας και επεκταθεί η σπίθα...
Για να συμβει αυτο που θες πρεπει ειτε η Κινα να υποστει συντριπτικη πολεμικη ηττα (π.χ. να παει στην Ταιβαν και να φυγει δαρμενη) ειτε να χαλαρωσει ο ελεγχος του ΚΚΚ (πραγμα απιθανο με τον Τζιπινγκ στην εξουσια και με τον οποιοδηποτε συντηρητικο διαδοχο του).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οργη για το γεγονος οτι πηραν οι κομμουνιστες μια τριτοκομσικη χωρα και την κανανε νο1 οικονομικη δυναμη στον κοσμο?Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 19:12
Απο συσσωρευμένη οργή των Κινέζων. Όπως έγινε και στην Ανατολική Ευρώπη.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Golden Age
Με καπιταλιστικό σύστημα όμως.Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Σεπ 2022, 20:08Οργη για το γεγονος οτι πηραν οι κομμουνιστες μια τριτοκομσικη χωρα και την κανανε νο1 οικονομικη δυναμη στον κοσμο?Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 19:12
Απο συσσωρευμένη οργή των Κινέζων. Όπως έγινε και στην Ανατολική Ευρώπη.
Αλλά η καταπίεση παραμένει καταπίεση. Η ελευθερία δεν είναι οι δείκτες του χρηματηστηρίου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κάνε εσύ θυσίες, εγώ θέλω να προστατεύσω την χώρα μου και τον εαυτό μου και αυτό ταυτίζεται με κυβερνητική σταθερότητα στην Κίνα.Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 17:33Δεν πειράζει, θα κάνουμε θυσίες για τον κινεζικό λαό. Εδώ υποφέραμε απο τον κορωνοϊό που άφησε το καθεστώς του να ξεφύγει.George_V έγραψε: 25 Σεπ 2022, 17:30 Τυχον αποσταθεροποιηση της Κινας θα τιναξει στον αερα πολλα χρηματιστηρια. Δεν ειναι Ιραν που ψιλοχεστηκε η οικονομια για το αν θα αποσταθεροποιηθει η οχι.
Η Κινα ειναι οικονομικος γιγαντας και ο μεγαλυτερος πιστωτης των ΗΠΑ. Αν καταρρευσει η γινει ασταθης θα πηδανε απο τα παραθυρα χρηματιστες σε 3 ηπειρους.
Πάνω κάτω ότι είπε ο George_V.
- Golden Age
Έτσι κι αλλιώς δεν εξαρτάται απο εμάς, αλλά απο τον κινεζικό λαό. Δεν μπορούμε να του επιβάλλουμε τί να θέλει και τί όχι.Green Dragon έγραψε: 26 Σεπ 2022, 17:47Κάνε εσύ θυσίες, εγώ θέλω να προστατεύσω την χώρα μου και τον εαυτό μου και αυτό ταυτίζεται με κυβερνητική σταθερότητα στην Κίνα.Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2022, 17:33Δεν πειράζει, θα κάνουμε θυσίες για τον κινεζικό λαό. Εδώ υποφέραμε απο τον κορωνοϊό που άφησε το καθεστώς του να ξεφύγει.George_V έγραψε: 25 Σεπ 2022, 17:30 Τυχον αποσταθεροποιηση της Κινας θα τιναξει στον αερα πολλα χρηματιστηρια. Δεν ειναι Ιραν που ψιλοχεστηκε η οικονομια για το αν θα αποσταθεροποιηθει η οχι.
Η Κινα ειναι οικονομικος γιγαντας και ο μεγαλυτερος πιστωτης των ΗΠΑ. Αν καταρρευσει η γινει ασταθης θα πηδανε απο τα παραθυρα χρηματιστες σε 3 ηπειρους.
Πάνω κάτω ότι είπε ο George_V.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Dwarven Blacksmith
How Falun Gong-backed media pushed Xi coup rumours around the world. And Indians bought it
Καλός απολογισμός από το Ινδικό μέσο.
Καλός απολογισμός από το Ινδικό μέσο.
-
talaipwros