!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Lord of the Rings Amazon series

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: The Lord of the Rings Amazon series

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Καραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 13:58 Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς με τόσα λεφτά δεν πήραν έναν σεναριογράφο της προκοπής. Θα μου πεις βέβαια με τόσο αργούς ρυθμούς που εξελίσσεται η ιστορία, τί να σου κάνει κι αυτός, να γεμίσει το χρόνο με ανούσιους διαλόγους του ζητάνε. Εκατό φορές να έκαναν καλλιτεχνικό κινηματογράφο και να είχαν 20 λεπτα μονοπλάνα στη φύση ή τα ορκ να κάνουν τη γυμναστική τους.
Οι σεναριογραφοι της σειρας δεν φταινε σε τιποτα. Μεταξυ αυτων ειναι ατομα που εχουν.δουλεψει.στους Σοπρανοζ, στο Μπρεηκινγκ μπαντ, στο Better call Saul και στο Got.

Το διδυμο καθοριζει την εξελιξη της πλοκης και των χαρακτηρων. Δυστυχως οι τυποι ειναι τελειως αταλαντοι. Ελπιζω να τους αλλαξουν ή να αποκτησουν δευτερευοντα ρολο στην σειρα απο τον νεο κυκλο. Τους δοθηκε.η ευκαιρια που εψαχναν και φανηκαν λιγοι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:15
George_V έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:14
Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:12

Όταν είναι εκείνος οι διαταραγμένες πάνω στον βράχο και βλέπουν την γούβα στο έδαφος ακούγεται σαν ψίθηρος ένα Σάρουμαν. Ο άντρας μου δεν το ακούει, εγώ το ακούω. Πες μου πως έχω άδικο.
Κοιτα αν το ακους μονη σου δεν ειναι και τοσο καλο.

Και η Ζαν ντ'Αρκ ακουγε φωνες και την καναν μπαρμπεκιου.
Σάουρον ακούγεται γ@μω το αυτοκορεκτ μου! Όχι Σάρουμαν.

Βασικά έχω πολύ καλύτερη ακοή από τους περισσότερους ανθρώπους για αυτό και το πιάνω.
Εάν αυτό που λες ισχύει πραγματικά τότες σε χρειάζομαι εσένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

George_V έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:12

Και ενας απο τους λογους που θα το κανω ετσι ειναι για να δω πως διαολο με τοσο πρωτογενες υλικο το οποιο ειναι world class value γραμμενο απο εναν κορυφαιο και αξεπεραστο συγγραφέα που ηταν βαθυτατος γνωστης και κατάφεραν να το ξεκωλιασουν πραγματικα.
Καραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 13:58 Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς με τόσα λεφτά δεν πήραν έναν σεναριογράφο της προκοπής. Θα μου πεις βέβαια με τόσο αργούς ρυθμούς που εξελίσσεται η ιστορία, τί να σου κάνει κι αυτός, να γεμίσει το χρόνο με ανούσιους διαλόγους του ζητάνε. Εκατό φορές να έκαναν καλλιτεχνικό κινηματογράφο και να είχαν 20 λεπτα μονοπλάνα στη φύση ή τα ορκ να κάνουν τη γυμναστική τους.
Να πως:

Λίτσα.

.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2022, 14:55

Και ενας απο τους λογους που θα το κανω ετσι ειναι για να δω πως διαολο με τοσο πρωτογενες υλικο το οποιο ειναι world class value γραμμενο απο εναν κορυφαιο και αξεπεραστο συγγραφέα που ηταν βαθυτατος γνωστης και κατάφεραν να το ξεκωλιασουν πραγματικα.
Να πως:

Λίτσα.
Μπα, καμια αχεση δεν εχει το "wokeness". Πιο φεμινιστικη τροπη εχει παρει το House of Dragon παρα αυτο.
Απλα ειναι εξαντλητικα απλο και συμβατικο. Αυτο.σε συνδυασμο με το οτι δεν λενε να ξεκολλησουν την πλοκη το.κανει κουραστικο.

Μην σε προδιαθετουν τα γνωστα καναλια του yt. Η αληθεια ειναι χειροτερη για την Αμαζον.

Με τοσα λεφτα θα μπορουσαν να πειραματιστουν απειρως περισσοτερο, μπορουσαν να ξεκινησουν κατευθειαν με cold open την μαπα του παιδαρα Σαουρον, αλλα οχι...Επρεπε να παρουμε ολα τα μπαναλ στοιχεια της τριλογιας (που δουλευαν πριν απο 20 χρονια) και να εκκινησουμε απο.εκει...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Μια παρηγορία είναι το ότι είναι κακό για την Άμαζον είναι καλό για την ανθρωπότητα.
Z
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Καραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 13:58 Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς με τόσα λεφτά δεν πήραν έναν σεναριογράφο της προκοπής.
Πολλές φορές, ακόμη και αυτή η κίνηση είναι εσκεμμένη.

Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει ελάχιστα καλά δείγματα από αυθεντική και πραγματικά καλή wokeness. Ενα παράδειγμα είναι η επιτυχία που έκανε η ταινία wonder woman (με πρωταγωνίστρια δυναμική και χειραφετημένη) και ένα δεύτερο παράδειγμα είναι η επιτυχία που έκανε η ταινία Alita, battle angel.

Η πρώτη έφαγε κράξιμο από τις φεμινίστριες γιατί "παραήταν σέξι για το σκοπό" και δεν είχε τρίχες στη μασχάλη. Η δεύτερη έφαγε κράξιμο (πάλι από τις φεμινίστριες) γιατί η στολή σεξουαλικοποιούσε το σώμα της.

Βέβαια ο πραγματικός λόγος ήταν ότι άρεσαν στους πολλούς. Απαραίτητη προυπόθεση στα πλαίσια του ακτιβισμού, είναι να μην αρέσει κάτι στους πολλούς. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να είναι πρόχειρο, κακογραμμένο, ή έστω, ανεπαρκές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 15:06
Καραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 13:58 Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς με τόσα λεφτά δεν πήραν έναν σεναριογράφο της προκοπής.

Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει ελάχιστα καλά δείγματα από αυθεντική και πραγματικά καλή wokeness. Ενα παράδειγμα είναι η επιτυχία που έκανε η ταινία wonder woman (με πρωταγωνίστρια δυναμική και χειραφετημένη) και ένα δεύτερο παράδειγμα είναι η επιτυχία που έκανε η ταινία Alita, battle angel.

Η πρώτη έφαγε κράξιμο από τις φεμινίστριες γιατί "παραήταν σέξι για το σκοπό" και δεν είχε τρίχες στη μασχάλη. Η δεύτερη έφαγε κράξιμο (πάλι από τις φεμινίστριες) γιατί η στολή σεξουαλικοποιούσε το σώμα της.

Βέβαια ο πραγματικός λόγος ήταν ότι άρεσαν στους πολλούς. Απαραίτητη ακτιβιστική προυπόθεση είναι να μην αρέσει κάτι στους πολλούς. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να είναι πρόχειρο, κακογραμμένο, ή έστω, ανεπαρκές.
Τί να σου πω. Εγώ τη wonder woman δεν την άντεξα να τη δω ως το τέλος. Ήταν μια πολύ κακή ταινία και βαριέμαι θανατηφόρα τους υπερήρωες.

Όσοι πιστεύουν ότι φτιάχνονται θετικά πρότυπα ή αναπαραστάσεις με ταινίες υπερηρώων δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά αυτή είναι η Αμερικάνικη κουλτούρα. Ή μάλλον ένας τρόπος να κάνει δωρεάν διαφήμιση η Ντίσνεϋ.
Z
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Ευχομαι να βγει ψεύτης αυτός ο τύπος. Πραγματικά το εύχομαι.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ »

Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια περιμένοντας την απόλυτη ξεφτίλα.

Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα ( με τόσο κράξιμο περίμενα την χειρότερη σειρά στην ιστορία της ανθρωπότητας).

Χαρακτήρες τελείως ουδέτεροι, στεροτυπικοι, χωρίς ανάπτυξη όπως ακριβώς είναι όλοι οι χαρακτήρες του Τόλκιν. Σιγά την έκπληξη.

Βαρετοί διάλογοι χωρίς νόημα. Τέλεια ακριβώς αυτό είναι και ο άρχοντας των δαχτυλιδιών. Πωωωω πέσατε απόντα σύννεφα.

Έχετε αναγάγει όλη την τριλογία του Άρχοντα ως το holy grail του fantasy και μετά απογοητεύεστε που η σειρά δεν πιάνει τα υψηλά στάνταρ που χωρίς λόγο περιμένατε.

Ακόμα και το Σιλμαριλιον που το λατρεύω είναι απλή αφήγηση γεγονότων σαν να διαβάζεις ιστορία, όπου οι χαρακτήρες είναι σοφοί όχι γιατί μας το δείχνει αλλά γιατί το λέει ο αφηγητής.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Καραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 15:11
AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 15:06

Βέβαια ο πραγματικός λόγος ήταν ότι άρεσαν στους πολλούς. Απαραίτητη ακτιβιστική προυπόθεση είναι να μην αρέσει κάτι στους πολλούς. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να είναι πρόχειρο, κακογραμμένο, ή έστω, ανεπαρκές.
Τί να σου πω. Εγώ τη wonder woman δεν την άντεξα να τη δω ως το τέλος. Ήταν μια πολύ κακή ταινία και βαριέμαι θανατηφόρα τους υπερήρωες.

Όσοι πιστεύουν ότι φτιάχνονται θετικά πρότυπα ή αναπαραστάσεις με ταινίες υπερηρώων δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά αυτή είναι η Αμερικάνικη κουλτούρα. Ή μάλλον ένας τρόπος να κάνει δωρεάν διαφήμιση η Ντίσνεϋ.
Το wonder woman δεν ήταν disney, ήταν της Warner. Γι' αυτό και βλεπότανε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2022, 14:45
George_V έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:14

Κοιτα αν το ακους μονη σου δεν ειναι και τοσο καλο.

Και η Ζαν ντ'Αρκ ακουγε φωνες και την καναν μπαρμπεκιου.

Βασικά έχω πολύ καλύτερη ακοή από τους περισσότερους ανθρώπους για αυτό και το πιάνω.
Ήταν η συγκυρία όμως. Γιατί εξαιτίας της πολύ καλής ακοής έχω εμβοές. Χθες το βράδυ για καλή μου τύχη, όταν βλέπαμε το επεισόδιο, δεν βούηζαν τ' αυτιά μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2022, 15:02
sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2022, 14:55

Να πως:

Λίτσα.
Μπα, καμια αχεση δεν εχει το "wokeness". Πιο φεμινιστικη τροπη εχει παρει το House of Dragon παρα αυτο.
Απλα ειναι εξαντλητικα απλο και συμβατικο. Αυτο.σε συνδυασμο με το οτι δεν λενε να ξεκολλησουν την πλοκη το.κανει κουραστικο.

Μην σε προδιαθετουν τα γνωστα καναλια του yt. Η αληθεια ειναι χειροτερη για την Αμαζον.

Με τοσα λεφτα θα μπορουσαν να πειραματιστουν απειρως περισσοτερο, μπορουσαν να ξεκινησουν κατευθειαν με cold open την μαπα του παιδαρα Σαουρον, αλλα οχι...Επρεπε να παρουμε ολα τα μπαναλ στοιχεια της τριλογιας (που δουλευαν πριν απο 20 χρονια) και να εκκινησουμε απο.εκει...
Δεν έχω δει καμμία κριτική στο yt ή γενικότερα στα ίντεργουέμπς Μπαζ (😍), απλά ένα καλό φιλαράκι μου, νέρντουλας (καλή ώρα σαν 😍), μου έχει πει ήδη πάνω κάτω αυτά που γράφεις εσύ δω χάμου, να ξέρεις, έχω προσπαθήσει πολλάκις να τον οδηγήσω στις λάσπες του ασύλου μας αλλά δεν δέχεται με τρίποντα - χωρίς να ξέρει ο άνθρωπος περί τίνος πρόκειται κιόλα - φαντάσου - θα τον λατρέψεις όταν τελικά πέσει στην παγίδα.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2022, 15:23
sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2022, 14:45

Ήταν η συγκυρία όμως. Γιατί εξαιτίας της πολύ καλής ακοής έχω εμβοές. Χθες το βράδυ για καλή μου τύχη, όταν βλέπαμε το επεισόδιο, δεν βούηζαν τ' αυτιά μου.
Άρα έχεις intermittent εμβοές, άρα μου κάνεις.
Το πρόβλημα πάντως δεν είναι στ' αυτιά, στο μυαλό ειν' ο στόχος, το νου σου ε.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Καραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 15:05 Μια παρηγορία είναι το ότι είναι κακό για την Άμαζον είναι καλό για την ανθρωπότητα.

.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Καραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 15:05 Μια παρηγορία είναι το ότι είναι κακό για την Άμαζον είναι καλό για την ανθρωπότητα.
:P
Παρατηρητής...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”