Σε εμάς όχι. Στις Ελβετικές Άλπεις αρκετά από τα γνωστά θέρετρα αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα εξαιτίας της φυγής των Ρώσων. Οι Ρώσοι που τα επισκέπτονταν δεν ήταν ο μέσος τουρίστας που βλέπεις Χαλκιδική. Μιλάμε για αυτό που αποκαλούν οι δημοσιογράφοι ολιγάρχες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πονάει το τουριστικό κεφάλαιο;
Re: Πονάει το τουριστικό κεφάλαιο;
Για την Ελλάδα μιλούσαμε.ST48410 έγραψε: 24 Σεπ 2022, 09:34Σε εμάς όχι. Στις Ελβετικές Άλπεις αρκετά από τα γνωστά θέρετρα αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα εξαιτίας της φυγής των Ρώσων. Οι Ρώσοι που τα επισκέπτονταν δεν ήταν ο μέσος τουρίστας που βλέπεις Χαλκιδική. Μιλάμε για αυτό που αποκαλούν οι δημοσιογράφοι ολιγάρχες.
Το ίδιο πατατράκ με την Ελβετία θα πάθει και η Μύκονος αν τα σπάσουμε με Σ.Α. και ΗΑΕ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Συμφωνώ με το τελευταίο. Στην Ελλάδα δεν έχω πολλές γνωριμίες με ξενοδόχους και λοιπούς επιχειρηματίες που ζούσαν κυρίως από Ρώσους πελάτες. Άκουσα ας πούμε ότι τα καταστήματα στην Χαλκιδική που πουλάνε γούνες έχουν πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό και αν οι υπόλοιποι βαλκάνιοι που κατεβαίνουν εκεί αντισταθμίζουν τις χαμένες αγορές. Αν υπάρχει πρόβλημα είναι τοπικά εστιασμένο και δεν το αντιλαμβανόμαστε όσοι ζούμε αλλού.Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 09:40 Για την Ελλάδα μιλούσαμε.
Το ίδιο πατατράκ με την Ελβετία θα πάθει και η Μύκονος αν τα σπάσουμε με Σ.Α. και ΗΑΕ.
Βλέπω ότι και στη Ρόδο αντιμετώπισαν πρόβλημα
https://www.dimokratiki.gr/10-07-2014/f ... ounarikon/
Ποιες βεβαιότητες εντόπισες σε αυτό που παρέθεσες από μένα. Παλαβός είσαι;Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 09:32
Αναρωτιέμαι αν κοιτάζει κανένας τι έγραφε πριν από μήνες η χρόνο και αν νοιώθει έστω λίγο άβολα που οι βεβαιότητες του πάνε συνήθως κουβά.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από εσένα παρέθεσα μόνο την ανησυχία σου ότι θα χάσουμε τον τουρισμό γενικώς κι όχι μόνο από τους Ρώσους και την προτροπή σου να πηξουμε από αυτό που θα συμβεί.
Αν δεν το έχεις μάθει το 22 έχουμε ρεκόρ και σε αφίξεις και σε τουριστικά έσοδα άρα πηγές κουβά και το πήξιμο μας αναβάλλεται επ αόριστον.
Εσύ νοιώθεις καλα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το "πήξε" δεν πήγαινε για αυτό που φοβόμουν ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΒΕΙ.Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:25Από εσένα παρέθεσα μόνο την ανησυχία σου ότι θα χάσουμε τον τουρισμό γενικώς κι όχι μόνο από τους Ρώσους και την προτροπή σου να πηξουμε από αυτό που θα συμβεί.![]()
Αν δεν το έχεις μάθει το 22 έχουμε ρεκόρ και σε αφίξεις και σε τουριστικά έσοδα άρα πηγές κουβά και το πήξιμο μας αναβάλλεται επ αόριστον.
Εσύ νοιώθεις καλα;![]()
Ναι, νιώθω υπέροχα. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπήρχε μια ανησυχία σε παγκόσμιο επίπεδο ως προς το πώς θα επηρεάσει ο πόλεμος τον τουρισμό. Αναφορικά με όλους τους τουρίστες, όχι μόνο τους Ρώσους. Και όχι μόνο για τη χώρα μας.
Μιλάμε για έναν πόλεμο που είχε μόλις ξεσπάσει.
Ερχεσαι τώρα λοιπόν, σαν μετά Χριστόν προφήτης και μας λες ότι όλα πήγαν καλά. Θεωρείς δε, ότι θα σπαστώ που όλα πήγαν καλά γιατί η ανησυχία μου δεν επαληθεύτηκε.
Πολλά χρόνια είσαι χρήστης εδώ και έχεις μυηθεί σε κακές επικοινωνιακές τακτικές. Ας κουβεντιάσουμε λοιπόν σαν άνθρωποι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έχω όλη την καλη διάθεση να συζητάω ανθρώπινα.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:31Το "πήξε" δεν πήγαινε για αυτό που φοβόμουν ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΒΕΙ.Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:25Από εσένα παρέθεσα μόνο την ανησυχία σου ότι θα χάσουμε τον τουρισμό γενικώς κι όχι μόνο από τους Ρώσους και την προτροπή σου να πηξουμε από αυτό που θα συμβεί.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:04
Ποιες βεβαιότητες εντόπισες σε αυτό που παρέθεσες από μένα. Παλαβός είσαι;![]()
Εσύ νοιώθεις καλα;![]()
Ναι, νιώθω υπέροχα. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπήρχε μια ανησυχία σε παγκόσμιο επίπεδο ως προς το πώς θα επηρεάσει ο πόλεμος τον τουρισμό. Αναφορικά με όλους τους τουρίστες, όχι μόνο τους Ρώσους. Και όχι μόνο για τη χώρα μας.
Ερχεσαι τώρα λοιπόν, σαν μετά Χριστόν προφήτης και μας λες ότι όλα πήγαν καλά. Θεωρείς δε, ότι θα σπαστώ που όλα πήγαν καλά γιατί η ανησυχία μου δεν επαληθεύτηκε.
Πολλά χρόνια είσαι χρήστης εδώ και έχεις μυηθεί σε κακές επικοινωνιακές τακτικές. Ας κουβεντιάσουμε λοιπόν σαν άνθρωποι.
Ίσως να είσαι λίγο πιο σαφής για να μην γίνονται παρανοήσεις.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εκείνη την περίοδο δεν χρειαζόταν σαφήνεια διότι την αγωνία για τον τουρισμό την εξέφραζαν όχι μόνο τα συστημικά ελληνικά μίντια, αλλά και τα διεθνή.Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:51Έχω όλη την καλη διάθεση να συζητάω ανθρώπινα.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:31Το "πήξε" δεν πήγαινε για αυτό που φοβόμουν ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΒΕΙ.Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:25
Από εσένα παρέθεσα μόνο την ανησυχία σου ότι θα χάσουμε τον τουρισμό γενικώς κι όχι μόνο από τους Ρώσους και την προτροπή σου να πηξουμε από αυτό που θα συμβεί.![]()
Εσύ νοιώθεις καλα;![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το πήξτε διαστρεύλωσε το νόημα.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:56Εκείνη την περίοδο δεν χρειαζόταν σαφήνεια διότι την αγωνία για τον τουρισμό την εξέφραζαν όχι μόνο τα συστημικά ελληνικά μίντια, αλλά και τα διεθνή.Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:51Έχω όλη την καλη διάθεση να συζητάω ανθρώπινα.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:31
Το "πήξε" δεν πήγαινε για αυτό που φοβόμουν ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΒΕΙ.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- EKPLIKTIKOS
Εντάξει αλλα αυτό είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν και δεν έχω σχέση με τον τουριστικό κλάδο, αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι δε γίνεται ταυτόχρονα ο τουρισμός να πηγαίνει κατά διαόλου και να μην μπορούν να βρουν σπίτι οι φοιτητές, εκπαιδευτικοι, γιατροί κτλ γιατί είναι όλα στο bnbST48410 έγραψε: 24 Σεπ 2022, 09:44
Βλέπω ότι και στη Ρόδο αντιμετώπισαν πρόβλημα
https://www.dimokratiki.gr/10-07-2014/f ... ounarikon/
-
Δημοκράτης
Επειδή έχω πρόσβαση σε στατιστικά από κρατησεις σε όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Φέτος έχει εγσλη κίνηση μέχρι και αρχές Νοέμβρη . Από τον Απρίλη έγινε της καριόλα, μιλάμε για κίνηση παραπάνω και από την πριν κοβιντ εποχή. Σε Κρήτη και Ρόδο έγινε ο μεγαλύτερος χαμός από τουρίστες σε θέμα πληρότητα
επειδή οι βορειοευρωπαίοι είχαν πήξει δύο χρόνια. Φέτος θα τα ξοδέψουν όλα στη θέρμανση, έρχεται και παγκόσμια ύφεση, θα φάνε καλά οι ξενοδοχοι το καλοκαίρι του 2023. Μετά θα κλάιμε πάλι γιατί επενδύσαμε τα πάντα στον τουρισμό και δεν κάναμε τίποτα για τη βιομηχανία.Δημοκράτης έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:03 Επειδή έχω πρόσβαση σε στατιστικά από κρατησεις σε όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Φέτος έχει εγσλη κίνηση μέχρι και αρχές Νοέμβρη . Από τον Απρίλη έγινε της καριόλα, μιλάμε για κίνηση παραπάνω και από την πριν κοβιντ εποχή. Σε Κρήτη και Ρόδο έγινε ο μεγαλύτερος χαμός από τουρίστες σε θέμα πληρότητα
Η ΤτΕ έχει δώσει ήδη στοιχεία.
Η πρόβλεψη για το 22 είναι ότι θα έχουμε μέχρι τέλος έτους 15-20% επάνω αφίξεις και έσοδα σε σχέση με το 2019.
Γνωστής μου που δουλεύει μαγείρισσα σε ξενοδοχείο στην Κρήτη της ζητήθηκε να παραμείνει μέχρι 15/11.
Η πρόβλεψη για το 22 είναι ότι θα έχουμε μέχρι τέλος έτους 15-20% επάνω αφίξεις και έσοδα σε σχέση με το 2019.
Γνωστής μου που δουλεύει μαγείρισσα σε ξενοδοχείο στην Κρήτη της ζητήθηκε να παραμείνει μέχρι 15/11.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το πήξτε πήγαινε σε όσους κόπτονταν μόνο για τους Ρώσους τουρίστες, ενώ το ζήτημα ήταν γενικότερο και αφορούσε όλες τις εθνικότητεςChainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:59Το πήξτε διαστρεύλωσε το νόημα.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:56Εκείνη την περίοδο δεν χρειαζόταν σαφήνεια διότι την αγωνία για τον τουρισμό την εξέφραζαν όχι μόνο τα συστημικά ελληνικά μίντια, αλλά και τα διεθνή.Chainis έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:51
Έχω όλη την καλη διάθεση να συζητάω ανθρώπινα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν φαινόταν σε ποιους πηγαίνει.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:49Το πήξτε πήγαινε σε όσους κόπτονταν μόνο για τους Ρώσους τουρίστες, ενώ το ζήτημα ήταν γενικότερο και αφορούσε όλες τις εθνικότητες![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao