!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τον πήρανε τελικά τον τρισδιάστατο εκτυπωτή οι Τούρκοι.
Τον πήρανε τελικά τον τρισδιάστατο εκτυπωτή οι Τούρκοι.
https://www.3dnatives.com/en/turkish-ae ... 260120225/
Τους τον μπλόκαραν οι ομογενείς τρείς φορές τελικά τον παρέλαβαν.
Μα αυτόν θα φτιάξουν όλα τα ανταλλακτικά που θέλουν για τα f16.
Παράλληλα θα μπορέσουν να φτιάξουν και πολλά για το δικό τους.
Κρίμα δεν έπρεπε να τον παραλάβουν.
Τους τον μπλόκαραν οι ομογενείς τρείς φορές τελικά τον παρέλαβαν.
Μα αυτόν θα φτιάξουν όλα τα ανταλλακτικά που θέλουν για τα f16.
Παράλληλα θα μπορέσουν να φτιάξουν και πολλά για το δικό τους.
Κρίμα δεν έπρεπε να τον παραλάβουν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Re: Τον πήρανε τελικά τον τρισδιάστατο εκτυπωτή οι Τούρκοι.
Η είδηση είναι από τις 26/1/22.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το παρακαλουθώ το θέμα από το 2020 υποτίθεται ότι ήταν για τα εξαρτήματα του F35.
Έπρεπε να παραδοθεί πέρσι αλλά μπλοκαρίστηκε μαζί με τα F35.
Συνέχεια έψαχνα νέο γιατι το θεωρώ σοβαρό.
Είδα μια φορά ένα βίντεο στο youtube με ένα γερουσιαστή να μιλάει και να λέει ότι δεν πρέπει να τον πάρει η Τουρκία.
Τώρα βρήκα ότι τον έχουν πάρει.
Με τρισδιάστατο εκτυπωτή θα φτιάξουν ανταλλακτικά για f16.
Εντάξει
Εντάξει
Διάβασε πρώτα για τι εκτυπωτή μιλάμε.nyxtovios έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:20 Με τρισδιάστατο εκτυπωτή θα φτιάξουν ανταλλακτικά για f16.
Εντάξει
Εδώ έλεγαν ότι αυτός θα τους βοηθούσε στα ανταλλακτικά των f35 δεν ξέρω τι ανταλλακτικά θα ήταν και έλεγαν ότι με αυτό θα αυξήσουν και την παραγωγή των bayraktar κατά 15%.
Ο εκτυπωτής είναι χάρντγουερ, χρειάζονται και το αντίστοιχο σόφτγουερ για κάθε ανταλλακτικό.Niki έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:24Διάβασε πρώτα για τι εκτυπωτή μιλάμε.nyxtovios έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:20 Με τρισδιάστατο εκτυπωτή θα φτιάξουν ανταλλακτικά για f16.
Εντάξει
Εδώ έλεγαν ότι αυτός θα τους βοηθούσε στα ανταλλακτικά των f35 δεν ξέρω τι ανταλλακτικά θα ήταν και έλεγαν ότι με αυτό θα αυξήσουν και την παραγωγή των bayraktar κατά 15%.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έχουν αρχίσει να εκτυπωνουν τρισδιαστατα νησιά για να τα τοποθετήσουν στο ανατολικό Αιγαίο και να μας κόψουν την αοζ με την Κύπρο. Έλληνες γρηγορειτε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν υπάρχει εκτυπωτής που μπορεί να φτιάξει ανταλλακτικά για αεροπλάναNiki έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:24Διάβασε πρώτα για τι εκτυπωτή μιλάμε.nyxtovios έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:20 Με τρισδιάστατο εκτυπωτή θα φτιάξουν ανταλλακτικά για f16.
Εντάξει
- Λίνο Βεντούρα
nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:41Δεν υπάρχει εκτυπωτής που μπορεί να φτιάξει ανταλλακτικά για αεροπλάναNiki έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:24Διάβασε πρώτα για τι εκτυπωτή μιλάμε.nyxtovios έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:20 Με τρισδιάστατο εκτυπωτή θα φτιάξουν ανταλλακτικά για f16.
Εντάξει

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τι έφτιαξε, έναν κουβα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:47nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:41Δεν υπάρχει εκτυπωτής που μπορεί να φτιάξει ανταλλακτικά για αεροπλάναNiki έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:24
Διάβασε πρώτα για τι εκτυπωτή μιλάμε.
Εδώ έλεγαν ότι αυτός θα τους βοηθούσε στα ανταλλακτικά των f35 δεν ξέρω τι ανταλλακτικά θα ήταν και έλεγαν ότι με αυτό θα αυξήσουν και την παραγωγή των bayraktar κατά 15%.![]()
- Λίνο Βεντούρα
Νομίζω σε μπερδεύει λίγο περισσότερο η ορολογία. Σκέψου το απλά σαν ένα μίνι αυτοματοποιημένο εργοστασιάκι μεγέθους διαμερίσματος ή αποθήκης, και ξεχνά το εκτυπωτής.nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:55Τι έφτιαξε, έναν κουβα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:47nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:41
Δεν υπάρχει εκτυπωτής που μπορεί να φτιάξει ανταλλακτικά για αεροπλάνα![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Όταν λέμε ανταλλακτικά αεροπλάνων, συνήθως μιλάμε για κομμάτια του κινητήρα και των συστημάτων διεύθυνσης. Για να μην αναφέρω τα ηλεκτρονικά.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:58Νομίζω σε μπερδεύει λίγο περισσότερο η ορολογία. Σκέψου το απλά σαν ένα μίνι αυτοματοποιημένο εργοστασιάκι μεγέθους διαμερίσματος ή αποθήκης, και ξεχνά το εκτυπωτής.
Και ναι δεν γίνονται σε εκτυπωτή.
Δεν είμαι ειδικός, αλλά έχω διαβάσει ότι Airbus, Boeing έτσι φτιάχνουν κάμποσα εξαρτήματα.nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:41Δεν υπάρχει εκτυπωτής που μπορεί να φτιάξει ανταλλακτικά για αεροπλάναNiki έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:24Διάβασε πρώτα για τι εκτυπωτή μιλάμε.nyxtovios έγραψε: 23 Σεπ 2022, 21:20 Με τρισδιάστατο εκτυπωτή θα φτιάξουν ανταλλακτικά για f16.
Εντάξει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 14 Απαντήσεις