!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Lord of the Rings Amazon series

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: The Lord of the Rings Amazon series

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2022, 13:57
sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2022, 13:47
Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2022, 13:38
Τζοην δε ραηντ ντουντ. :lol:
Θα μπαίνω που και πω στον νήμα και ίσως να το ξανασκεφτώ όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος.
:-?
Αν δεν εισαι invested στον κοσμο του Τολκιν, τοτε απλως θα σου φανει μια ομορφη, μα μετρια σειρουλα. Δεν ειναι τοσο κακη οσο περιγραφεται στα βοθροκαναλα του yt, ουτε βεβαια αυτο που.ιδανικα θα θελαμε εως τωρα.

Εγω θα την δω μεχρι τελους και θα χρησιμοποιω τις Δευτερες που εχει HotD για αποθεραπεια.
Θα το σκεφτώ λοιπόν.
Αυτό το hotd τι είναι; δεν είχαμε hotd στο χωριό γι' αυτό ρωτώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2022, 14:02
Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2022, 13:57
sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2022, 13:47

Θα μπαίνω που και πω στον νήμα και ίσως να το ξανασκεφτώ όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος.
Αν δεν εισαι invested στον κοσμο του Τολκιν, τοτε απλως θα σου φανει μια ομορφη, μα μετρια σειρουλα. Δεν ειναι τοσο κακη οσο περιγραφεται στα βοθροκαναλα του yt, ουτε βεβαια αυτο που.ιδανικα θα θελαμε εως τωρα.

Εγω θα την δω μεχρι τελους και θα χρησιμοποιω τις Δευτερες που εχει HotD για αποθεραπεια.
Θα το σκεφτώ λοιπόν.
Η σειρουλα με την ιντριγκα και τους δρακους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2022, 14:04
sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2022, 14:02
Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2022, 13:57 Αν δεν εισαι invested στον κοσμο του Τολκιν, τοτε απλως θα σου φανει μια ομορφη, μα μετρια σειρουλα. Δεν ειναι τοσο κακη οσο περιγραφεται στα βοθροκαναλα του yt, ουτε βεβαια αυτο που.ιδανικα θα θελαμε εως τωρα.

Θα το σκεφτώ λοιπόν.
Η σειρουλα με την ιντριγκα και τους δρακους.
Α, αυτήνα την εβλέπω, δυνατή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Είναι πολύ κακό. Είδα τα τρία πρώτα με πολλές παύσεις και στενοχωριομουν για αυτό που έκαναν στον κόσμο του καθηγητή. Αρνιεμαι να δω το 4ο εδώ και καιρό, αν και είχα κάποιο χρόνο. Θα το δω κάποια στιγμή αλλά με πόνο ψυχής.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Namrail έγραψε: 23 Σεπ 2022, 17:07 Είναι πολύ κακό. Είδα τα τρία πρώτα με πολλές παύσεις και στενοχωριομουν για αυτό που έκαναν στον κόσμο του καθηγητή. Αρνιεμαι να δω το 4ο εδώ και καιρό, αν και είχα κάποιο χρόνο. Θα το δω κάποια στιγμή αλλά με πόνο ψυχής.

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 12:05
Keyser Soze έγραψε: 19 Σεπ 2022, 21:56

Από το 5:30 και μετα όλα τα λεφτά. Προσπάθεια να μεταφερθεί ο βρετανικός κόσμος του Τόλκιν στην αμερικανική μοντέρνα πραγματικότητα , και αποτυχαίνει παταγωδώς!
Το είδα. Καλό είναι, χωρίς ρεντπιλιές :smt023
Αλλά να πω κάτι επειδή θέλω να είμαι δίκαιος: δεν θεωρώ ότι η ηθοποιός που παίζει την γκάλα παίζει άσχημα. Τουναντίον, ιμο η συγκεκριμένη συγκαταλέγεται στα λίγα μέχρι τώρα χάιλάιτς της σειράς. Πολύ καλό κάστινγκ και πολύ καλό ντελίβερι, δεδομένων και των περιορισμών των διαλόγων. Αντίθετα με το τί νομίζουν οι προβατίνες δεν βγάζει 'είμαι γαμάτη επειδή είμαι γυναίκα', αλλά 'είμαι γαμάτη επειδή είμαι μια καργιόλα και μισή'. Είναι δλδ συνεπής με το πρωτογενές υλικό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 17:49
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 12:05
Keyser Soze έγραψε: 19 Σεπ 2022, 21:56

Από το 5:30 και μετα όλα τα λεφτά. Προσπάθεια να μεταφερθεί ο βρετανικός κόσμος του Τόλκιν στην αμερικανική μοντέρνα πραγματικότητα , και αποτυχαίνει παταγωδώς!
Το είδα. Καλό είναι, χωρίς ρεντπιλιές :smt023
Αλλά να πω κάτι επειδή θέλω να είμαι δίκαιος: δεν θεωρώ ότι η ηθοποιός που παίζει την γκάλα παίζει άσχημα. Τουναντίον, ιμο η συγκεκριμένη συγκαταλέγεται στα λίγα μέχρι τώρα χάιλάιτς της σειράς. Πολύ καλό κάστινγκ και πολύ καλό ντελίβερι, δεδομένων και των περιορισμών των διαλόγων. Αντίθετα με το τί νομίζουν οι προβατίνες δεν βγάζει 'είμαι γαμάτη επειδή είμαι γυναίκα', αλλά 'είμαι γαμάτη επειδή είμαι μια καργιόλα και μισή'. Είναι δλδ συνεπής με το πρωτογενές υλικό
Θα μισο-συμφωνησω. Τα "ματια ερμητικα ανοικτα" που εγκαινιαζει σε αυτη την σειρα δεν την κολακευουν και την κανουν να εμφανιζεται ως weirdo. Επισης εχει καποιες ληψεις εδω κι.εκει (οπως αυτη με το αλογο) που δεν.

Το καλυτερο καστινγκ το εκαναν με τους ηθοποιους του GOT και την χοντρη μαυρουλα. Adar, Elrond, Disa.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2022, 13:36 Λέω να μην την ξεκινήσω καν.
Μία από τα ίδια. Το είχα πει πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου ότι η υπερχρησιμοποίηση του inclusivity στην προώθηση που του κάνανε "φώναζε" ότι υπάρχουν αδυναμίες στο σενάριο. Και επειδή όταν είσαι καμένος φυσάς και το γιαούρτι, δεν είναι ανάγκη να υποβληθώ για νιοστή φορά σε αυτή τη διαδικασία.

Για τους επικριτές του youtube δεν έχω καλή άποψη, διότι κάθονται βλέπουν όλα τα επεισόδια προκειμένου να τα θάψουν. Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να χρυσοπληρώνουν ταινίες στα μούλτιπλεξ προκειμένου μετά να τις θάβουν; Αν δεν τους ενδιαφέρει κάτι, οφείλουν να το προσπεράσουν. Οχι να το πληρώνουν κι από πάνω.

Ενας προβληματισμός μου μένει ως προς "την πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης". Θεωρώ ότι μία σειρά που καλείται να εκπροσωπήσει έναν τόσο ιστορικό χαρακτηρισμό, θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο. Το να τη βλέπει ο θεατής και να λέει "δεν είναι τοσο κακή όσο περίμενα", δεν είναι αρκετό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Είδα και το 6ο
Κάθε επεισόδιο κια περισσότερες μαλακιες
Όλοι οι χαρακτήρες με εξαίρεση το Ντουζίνα και τον έλροντ είναι για τον π εντελως
Κρίμα πραγματικά για την ομάδα που γράφει την μουσική
Που πραγματικά οι άνθρωποι κεντανε
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:18
Μία από τα ίδια. Το είχα πει πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου ότι η υπερχρησιμοποίηση του inclusivity στην προώθηση που του κάνανε "φώναζε" ότι υπάρχουν αδυναμίες στο σενάριο. Και επειδή όταν είσαι καμένος φυσάς και το γιαούρτι, δεν είναι ανάγκη να υποβληθώ για νιοστή φορά σε αυτή τη διαδικασία.

Για τους επικριτές του youtube δεν έχω καλή άποψη, διότι κάθονται βλέπουν όλα τα επεισόδια προκειμένου να τα θάψουν. Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να χρυσοπληρώνουν ταινίες στα μούλτιπλεξ προκειμένου μετά να τις θάβουν; Αν δεν τους ενδιαφέρει κάτι, οφείλουν να το προσπεράσουν. Οχι να το πληρώνουν κι από πάνω.

Ενας προβληματισμός μου μένει ως προς "την πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης". Θεωρώ ότι μία σειρά που καλείται να εκπροσωπήσει έναν τόσο ιστορικό χαρακτηρισμό, θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο. Το να τη βλέπει ο θεατής και να λέει "δεν είναι τοσο κακή όσο περίμενα", δεν είναι αρκετό.
τι εννοείς 'να το πληρώνουν';
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:30
AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:18

τι εννοείς 'να το πληρώνουν';
Αν πρόκειται για ταινία, εννοώ αυτόν που πάει και πληρώνει εισιτήριο "για να θάψει" αυτό που βλέπει.

Αν πρόκειται για τηλεοπτική σειρά, εννοώ να πληρώνουν τη πλατφόρμα.

Το γεγονός όμως ότι αυτοί δεν πληρώνουν και το βλέπουν παράνομα -όπως έχω αντιληφθεί ότι υπαινίσσεσαι- δεν λέει κάτι. Υποτίθεται ότι πληρώνουν τη συνδρομή κανονικά, προκειμένου να παραστήσουν τον ερασιτέχνη κριτικό. Εκτός αν έχουν τα κάκαλα να βγούνε δημόσια και να πουν ότι τα κατεβάζουν από το pirate bay.

P.S. Εχω σε μεγάλη υπόληψη κάποιους youtubers που παρακολουθώ και οι οποίοι πριν προβούν σε review για ταινίες, δείχνουν το dvd (δηλαδή ότι τις έχουν αγορασμένες). Ας βγουν και αυτοί οι επικριτές να δείξουν ότι έχουν συνδρομή στην άμαζον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Οι διάλογοι είναι χάλια. Ώρες ώρες σου δίνει την εντυπωση fan fiction. Ουπς, αυτό είναι στην ουσία.

Τεσπα, το 5 ήταν το λιγότερο κακό ως τώρα.
Z
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

ρε μλκς πέντε ο ένας, έξι ο άλλος, τί γίνεται, δύο δύο τα βγάζουν;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

το δωδέκατο επισόδειο είναι το καλύτερο μετά το ένατο και το τρίτο
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Επίσης να πούμε ότι το Amazon έχει δώσει το "the boys", επομένως αν θέλει να δώσει καλή σειρά, τη δίνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”