Πραγματικά. Θα τους βλέπουν από απέναντι οι ούκρο, θα λένε βαγγελίστρα μου με αυτούς θέλουν να μας αφοιμοιώσουν, και θα πολεμάνε δύο φορές πιο φανατισμέναSid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:13Σε αυτο το βιντεο ζητημα ο ενας στους εκατο να ειναι Ρωσος παντως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρωσία: μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Πούτιν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ρωσία: μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Πούτιν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
viewtopic.php?p=2657099#p2657099carousel έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:44 Όταν αποφασίσω να σε τρολάρω σοβαρά, ούτε θα μπω με φαντεζί ρουχαλάκια ούτε θα γελάς πολύ![]()
Φιλιά σουβλίτσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Το καινουργιο account το ανοιξες πριν μια εβδομαδα βλεπω, λιγο αφοτου αποχαιρετουσες δηλαδη. Οποτε τα σαπια οτι ξαναμπηκες λογω της επιστρατευσης αστα. Ας ειχες την εντιμοτητα τουλαχιστον να ξαναμπεις με το παλιο account και οχι σαν κλεφτης.carousel έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:41Ρε σουηδέ (το σ μικρό) εθνικιστή (Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:35Τι δεν γυρισες ρε καμμενη, αφου εδω εισαι, παραισθησεις εχεις;carousel έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:30
ρε μλκ, δεν γύρισα αλλά δε λέει και να παίζει φάση επιστράτευσης στην Ρωσία και να είμαι απόξω από το γλέντι, νοιώσε!
Τί λέει λοιπόν, σουηδέ εθνικιστή?), εντάξει, ηρεμίστε, θα φύγω οριστικά αλλά δείξτε λίγη κατανόηση ρε γμτ, τόσο αγώνα έχω ρίξει για τις Αγίες Αυτοκρατορίες του κόσμου τούτου..
![]()
ΥΓ. ασε τις Αγιες Αυτοκρατοριες, αιρετικη εισαι αφου
ΥΓ2. Με τις γυναικες συνηθως ειμαι ιπποτικος, αβρος εως και μαλθακος και φλωρος θα ελεγα, εχω αυτη την αδυναμια ειναι αληθεια. Αλλα συνεχισε ετσι και θα γινω αμειλικτος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Για μια γόβα στιλέτο ρε γμτ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:48Πραγματικά. Θα τους βλέπουν από απέναντι οι ούκρο, θα λένε βαγγελίστρα μου με αυτούς θέλουν να μας αφοιμοιώσουν, και θα πολεμάνε δύο φορές πιο φανατισμέναSid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:13Σε αυτο το βιντεο ζητημα ο ενας στους εκατο να ειναι Ρωσος παντως
Βλέπω ο ΓΓ "άνοιξε" σχολή .Ρε πστ , λίγη αξιοπρέπεια. Μείνετε σ' έναν λογαριασμό, να έχετε και την υπερηφάνεια ότι "παλιώσατε" λόγω ποστ και να σέβονται τα νεούδια.Gherschaagk έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:50viewtopic.php?p=2657099#p2657099carousel έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:44 Όταν αποφασίσω να σε τρολάρω σοβαρά, ούτε θα μπω με φαντεζί ρουχαλάκια ούτε θα γελάς πολύ![]()
Φιλιά σουβλίτσα.
-
nikos p 2020
Πολύ διδακτικό βίντεο
-
Δημοκράτης
δεν είναι υπέρ του πολέμου ο άνθρωπος, έβριζε τον κοντό και πριν την 2η εισβολήsharp έγραψε: 22 Σεπ 2022, 15:47Τι έλεγε κατά τ' άλλα;Δημοκράτης έγραψε: 22 Σεπ 2022, 14:28ένας Ρώσος συνάδελφος τον περασμένο μήνα για να πάει να δει την οικογένεια του έκανε ένα ταξίδι πάνω από 20 ώρες. Πήγε από Ολλανδία Λευκορωσία και από εκεί πήρε κτελ και τρένο
Αυτά για έναν απλό Ρώσο που ζει εκτός Ρωσίας και θέλει να δει το σόι του. Κάνε υποθέσεις πως λειτουργεί η κάθε επιχείρηση που χρειάζεται πρώτες ύλες ή κάτι να εισάγει από την Δύση
Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος της Ρωσίας αισθάνεται άσχημα με αυτό που συμβαίνει.Δημοκράτης έγραψε: 22 Σεπ 2022, 17:45δεν είναι υπέρ του πολέμου ο άνθρωπος, έβριζε τον κοντό και πριν την 2η εισβολήsharp έγραψε: 22 Σεπ 2022, 15:47Τι έλεγε κατά τ' άλλα;Δημοκράτης έγραψε: 22 Σεπ 2022, 14:28
ένας Ρώσος συνάδελφος τον περασμένο μήνα για να πάει να δει την οικογένεια του έκανε ένα ταξίδι πάνω από 20 ώρες. Πήγε από Ολλανδία Λευκορωσία και από εκεί πήρε κτελ και τρένο
Αυτά για έναν απλό Ρώσο που ζει εκτός Ρωσίας και θέλει να δει το σόι του. Κάνε υποθέσεις πως λειτουργεί η κάθε επιχείρηση που χρειάζεται πρώτες ύλες ή κάτι να εισάγει από την Δύση
Καταστρέφουν τις ζωές εκατομμυρίων ουκρανών και ρώσων για λίγα λιτρα αέριο.

ουρές για να υπηρετήσουν στη Ρωσία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μου θυμιζεις κατι τυπους στα reality που μετα απο λιγο καιρο τους στριβει η βιδα και μιλανε για προδοσιες,αξιοπρεπειες κτλ κτλΣτύγιος έγραψε: 22 Σεπ 2022, 17:07
Βλέπω ο ΓΓ "άνοιξε" σχολή .Ρε πστ , λίγη αξιοπρέπεια. Μείνετε σ' έναν λογαριασμό, να έχετε και την υπερηφάνεια ότι "παλιώσατε" λόγω ποστ και να σέβονται τα νεούδια.![]()
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ε ναι γιατί οι Ουκρανοί στρατιώτες είναι όλοι τους κούκλοι με six pack που διαβάζουν Στέλιο Ράμφο στο πρωτότυπο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:48Πραγματικά. Θα τους βλέπουν από απέναντι οι ούκρο, θα λένε βαγγελίστρα μου με αυτούς θέλουν να μας αφοιμοιώσουν, και θα πολεμάνε δύο φορές πιο φανατισμέναSid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2022, 16:13Σε αυτο το βιντεο ζητημα ο ενας στους εκατο να ειναι Ρωσος παντως
-
Δημοκράτης
Τώρα υποθέτω ότι δεν μπορεί να πάει καν Ρωσία γιατί θα τον καλέσουν να πάει να πολεμήσειstavmanr έγραψε: 22 Σεπ 2022, 17:54Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος της Ρωσίας αισθάνεται άσχημα με αυτό που συμβαίνει.Δημοκράτης έγραψε: 22 Σεπ 2022, 17:45δεν είναι υπέρ του πολέμου ο άνθρωπος, έβριζε τον κοντό και πριν την 2η εισβολή
Καταστρέφουν τις ζωές εκατομμυρίων ουκρανών και ρώσων για λίγα λιτρα αέριο.
το πρωί στο standup δεν έκανα ούτε καν πλάκα με το θέμα γιατί τον είδα με ένα βλέμα περίεργο , είχε κάνει ζουμ στο άπειρο γιατί ο αδελφός του είναι Μόσχα και 30 χρονών.Η πλάκα είναι ότι στην ομαδα μου ο προηγούμενος team leader ήταν ουκρανός. Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα για ένα 3μηνο
-
Δημοκράτης
κάνουν ντου για να καταταγούν πρώτοι και η αστυνομία τους βάζει σε τριάδες;
- Οργισμένος
"Σκοτώνονται" για το ποιος θα πρωτοκαταταγει...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 33 Απαντήσεις