I know !!
https://twitter.com/HellowWorld_R/statu ... 0VhyQ&s=19
Το μόνο άσχημο είναι να μην προλάβω εγώ να φύγω για τις διακοπές μου
Τωρα εγιναν ασχημα τα πραγματα?
στα συνορα με Γεωργια υπαρχει ουρα ...πουθενα αλλου αυτη τη στιγμη ...nowhere έγραψε: 22 Σεπ 2022, 14:58ώπα λάθος μου.δεν είδα το βίντεο που έλεγε για ουρά 35 χιλιομέτρων,το τουιτ με το τύπο που δεν είδε αύξηση της κίνησης [που υπάρχει] στις γραμμούλες του γκουγκλ μαπς σχολίασα
υπάρχει αυξημένη κίνησηnostromos έγραψε: 22 Σεπ 2022, 15:25 στα συνορα με Γεωργια υπαρχει ουρα ...πουθενα αλλου αυτη τη στιγμη ...
*n a t o w a v e intensifies*
Η παντοτινή δικτατορία τελειώνει στη Ρωσσία και επίκειται μεγάλη αλλαγή στην κοινωνία της.Keyser Soze έγραψε: 22 Σεπ 2022, 15:07I know !!
https://twitter.com/HellowWorld_R/statu ... 0VhyQ&s=19
Α προς θεού, όχι κοινωνική κατάρρευση . Όλα καλά.Bazoomba έγραψε: 22 Σεπ 2022, 14:48Πραγματι, φανταζομαι πως εχει δημιουργηθει ενα ακομα Iron Curtain. Αλλα για να μιλησουμε για κοινωνικη καταρρευση κλπ θα πρεπει να λαβουμε feedback απο ανθρωπους που ζουν κι εργαζονται εκει. Που η ζωη τους ειναι στην Ρωσια. Ειναι ευτυχες που ενα μελος γνωριζει τετοιους. Γιατι απο τους δυτικους βοθρους και το twitter λιγα μπορουμε να συμπερανουμε.Δημοκράτης έγραψε: 22 Σεπ 2022, 14:28ένας Ρώσος συνάδελφος τον περασμένο μήνα για να πάει να δει την οικογένεια του έκανε ένα ταξίδι πάνω από 20 ώρες. Πήγε από Ολλανδία Λευκορωσία και από εκεί πήρε κτελ και τρένο
Αυτά για έναν απλό Ρώσο που ζει εκτός Ρωσίας και θέλει να δει το σόι του. Κάνε υποθέσεις πως λειτουργεί η κάθε επιχείρηση που χρειάζεται πρώτες ύλες ή κάτι να εισάγει από την Δύση
Θεωρω πως εχουν υπαρξει δικλειδες για το εμποριο μεταξυ ΕΕ-ΗΠΑ και Ρωσιας. Ο ογκος του εμποριου (οχι η αξια) γερνει την πλαστιγγα υπερ της Ρωσιας. Οι Ρωσοι χρειαζονται την κρισιμη τεχνολογια που τους παρεχει η δυση, οσο και η τελευταια τις πρωτες υλες των πρωτων.
Έχεις δίκιο, όλο ξεχνάωEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2022, 14:21sharp έγραψε: 22 Σεπ 2022, 14:09Δυτική προπαγάνδα. Στη Ρωσία η ζωή συνεχίζεται σαν να μην άλλαξε τίποτε τον τελευταίο χρόνο.Bazoomba έγραψε: 22 Σεπ 2022, 13:27
Ευχαριστω! Δηλαδη το χαος που βλεπουμε στις εικονες (μετα την ανακοινωση της επιστρατευσης) δεν ειναι γενικευμενo (;). Εχει διαχυθει στον λαο η τεκευταια εξελιξη;![]()