Northern Spirit έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:14
Athina__P έγραψε: 02 Οκτ 2018, 17:51
Northern Spirit έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:39
Oι Ουγγροι και οι Αυστριακοι ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει η Ευρωπη...Το κεντρο του ρατσισμου....Απο εκει ειχε καταγωγη και ο Χιτλερ..Απο εκεινη την γεωργαφικη περιοχη την Νοτια Γερμανια (Βαυβαρια) και την βορεια Ιταλια ξεκιναει σημερα και ο νεος εθνικισμος και ρατσισμος.
Οι υποστηρικτες του Ορμπαν σιγουρα θα στηριζαν και Χιτλερ αν ζουσανε στην εποχη του..
Ναι, πρόσεξε τους Ούγγρους εσύ και όχι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η οικουμένη σήμερα, το ΙΣΙΣ! Τουλάχιστον ο Χίτλερ και οι δεσμοφύλακές του τις πομπές τους δεν τις μετέδιδαν σε βίντεο, τις έκρυβαν!
Ποσους σκοτωσε ο ΙΣΙΣ συνολικα;
Ναι οντως οι Γερμανοι ..εκρυβαν το...Αουσβιτς και τις τακτικες τους, δνε τις γνωριζε ολη η Ευρωπη..
Δεν ξέρω ποιος μετράει πόσους σκότωσε το ΙΣΙΣ συνολικά

αλλά μαντεύω λιγότερους απο όσους σκότωσε τώρα πρόσφατα η Αυστρία και Ουγγαρία...
Καλά, εισαι Βρετανία που έχει ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο κάθε βδομάδα και δεν ξέρεις ότι οι Ναζί έκρυβαν τα μεγάλα τους εγκλήματα; Δεν θα έμπαιναν ήσυχα ήσυχα οι Εβραίοι της Ευρώπης στα τρένα διαφορετικά... Για ταξίδι τους πηγαίνανε απλά, πιθανόν και για καταναγκαστική εργασία. Δεν είχε δημοσιευτεί ΤΙΠΟΤΑ στον τύπο της εποχής, ούτε από τους συμμάχους για αρκετό καιρό για το τι πραγματικά συνέβαινε στα στρατόπεδα και για αυτό όταν απελευθερώνονταν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι απελευθερωτές ήταν κάπως έτσι

και ένας στρατηγός κάλεσε και ντόπιους Γερμανούς να δουν να μη λένε ότι δεν ήξεραν...
https://www.scrapbookpages.com/Buchenwald/Exhibits.html
Αντίθετα, το ΙΣΙΣ κάλεσε αρκετό λαό να παρακολουθήσει να πετάνε ανθρώπους από την κορυφή κτιρίων για να τιμωρηθούν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και μετέδωσε παιδιά μεταξύ άλλων να παρακολουθούν εκτελέσεις ομήρων.
Ίσα ίσα που το ΙΣΙΣ μάλλον σκέφτηκε, τι να κάνω να ξεπεράσω τους Ναζί, για αυτά που αποκαλύφθηκαν εκ των υστέρων και να τα δείξω αυτά δημόσια; Οι Ναζί δεν πετούσαν ανθρώπους από τα κτίρια για να το μεταδώσουν ούτε έκαιγαν ομήρους ζωντανούς για να το μεταδώσουν

νομίζω κιόλας
Γιατί το γυρνάς στους αριθμούς, πας καλά; Επειδή εσύ εξισώνεις τους Ναζί με αριθμούς και τους σημερινούς Ούγγρους με Ναζί οι Ούγγροι σήμερα είναι χειρότεροι από το ΙΣΙΣ;

;H το ΙΣΙΣ δεν είναι αρκετά απειλητικό επειδή απέχει από τους αριθμούς των Ναζί όσον αφορά τα θύματα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μέχρι να πλησιάσει κάποιος τα νούμερα των Ναζί; Δεν έχει τέτοιους αριθμούς στην έρημο, έτσι και αλλιώς. Για τους Γιαζίντι, τι έχεις να πεις; Πες κάτι που θέλω να δω κάτι...
Και αν θες να το πάμε σε αριθμούς, εδώ στην Ευρώπη, πόσους είχε στο Bataclan και πόσους εξαιτίας αυτών που θεωρείς μη ανεκτικούς στην Ουγγαρία ή στην Αυστρία;
Και τέλος πάντων είναι πιο φιλόξενο μέρος για τους ανθρώπους γενικά η Ουγγαρία ή το ΙΣΙΣ δεν έχω καταλάβει τι πιστεύεις επ αυτού...