!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ΑΕΚ στο Champions League-Πορεια προς την κουπα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η ΑΕΚ στο Champions League-Πορεια προς την κουπα
και μονο που καταφερε να φαει τριτο γκολ με τον αντιπαλο με 10 καταλαβιανετε για ποιο κλοουν προπονητη μιλαμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Με λιβάγια αντί μάνταλου και αντίστοιχα καλό μπακασέτα αυτό που περιγράφει ο λεστάτ είναι το πιο πιθανό.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ο στόχος της ΑΕΚ τώρα στο τσλ είναι να μην διασυρθεί από τη Μπάγερν και να πάρει ένα βαθμό ή μια νίκη με τον Άγιαξ. Για το ματς στην Πορτογαλία, ότι κάτσει.
Έθνι όλο λαλακίες γράφεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Οκτ 2018, 00:48 και μονο που καταφερε να φαει τριτο γκολ με τον αντιπαλο με 10 καταλαβιανετε για ποιο κλοουν προπονητη μιλαμε
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Η Μπάγερν είναι πολύ πεσμένη όπως την είδα σήμερα. Ο Άγιαξ είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, πήρε ξεκούραστα το Χ κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός και το πίστευε περισσότερο άνετα τους έκανε την κηδεία (με Έθνι στον πάγκο θα το είχε κάνει σίγουρα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ειχε δικιο ο jason τελικα,οντως οφσαιντ πρεπει να ναι το δευτερο γκολ,αν και μαλλον οριακη φαση
τελος παντων αντε καληνυχτα παιδες αυριο με υγεια
τελος παντων αντε καληνυχτα παιδες αυριο με υγεια
- Eθνικοκοινωνιστης
η πραγματικοτητα με επιβεβαιωσε φιλε μουNamrail έγραψε: 03 Οκτ 2018, 00:49 Ο στόχος της ΑΕΚ τώρα στο τσλ είναι να μην διασυρθεί από τη Μπάγερν και να πάρει ένα βαθμό ή μια νίκη με τον Άγιαξ. Για το ματς στην Πορτογαλία, ότι κάτσει.
Έθνι όλο λαλακίες γράφεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Οκτ 2018, 00:48 και μονο που καταφερε να φαει τριτο γκολ με τον αντιπαλο με 10 καταλαβιανετε για ποιο κλοουν προπονητη μιλαμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έτσι είναι η μπάλα.Εκεί που έχεις πάρει τα πάνω σου και βλέπεις ότι μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι,τρως το γκολάκι και πάπαλα.
Υ.Γ. τραυματίστηκε κανένας παίχτης σας σήμερα;
Υ.Γ. τραυματίστηκε κανένας παίχτης σας σήμερα;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- SpAcE_PaNtHeR
Το παιχνίδι το είδα στο cosmote tv go στην 5" οθόνη του smartphone μου καθώς είμαι διακοπές στο εξοχικό
.μου έφαγε 1600MB περίπου.ΕΧΑΣΑ ΤΖΑΜΠΑ 1600ΜΒ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΛΙ.
ΜΠΡΑΒΟ!
Μόλις φάγαμε το 3ο γκολ γελούσα κλαίγοντας σαν τον Ράιαν Ρέινολντς και χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει ότι θα χάναμε
ΜΠΡΑΒΟ!
Μόλις φάγαμε το 3ο γκολ γελούσα κλαίγοντας σαν τον Ράιαν Ρέινολντς και χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει ότι θα χάναμε
Πρέπει να είσαι ολίγον αργός (για να το πω κομψά).SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 03 Οκτ 2018, 02:57 Το παιχνίδι το είδα στο cosmote tv go στην 5" οθόνη του smartphone μου καθώς είμαι διακοπές στο εξοχικό
ΜΠΡΑΒΟ!
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Κάτι τετοια παιχνιδια μας δινουν δικαιωμα να μιλαμε για πρωταθλημα
- Rocco Siffredi
Εχετε ανεβει κατηγορια δεν ειστε στην Β
Είδα μόνο τα γκολ και τη φάση του Κλωναρίδη για την οποία βλέπω γίνεται πολύς λόγος με πολλά αεκάκια να την πέφτουν στον παίκτη τους.
Το ματς μου θύμισε το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα από την αντίστροφη, δηλαδή εχτές έκανε η κούλα το καλό της 25λεπτο στην αρχή του β' (με παίκτη παραπάνω βέβαια) ενώ ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη το έκανε στην αρχή του ματς. Αποδεικνύεται ότι η προσέγγιση του Λουτσέσκου στο ματς της Θεσσαλονίκης (που δεν και ματς ομίλου αλλά παιζόταν η πρόκριση) ήταν η σωστή, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που ήρθε τελικά. Τα γκολ της Μπενφίκα και στα δυο ματς μπήκαν από σοβαρά λάθη της άμυνας και των τερματοφυλάκων.
Αξιέπαινη η προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ να γυρίσουν το ματς.
Κακώς την πέφτουν στον Κλωναρίδη τα αεκάκια. Ναι, σαφώς θα μπορούσε (και έπρεπε) να τη δώσει δίπλα αλλά α) ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο που έχουν σημειώσει τα γκολ της ανατροπής και θα είχαν την ευκαιρία να βγουν τετ α τετ για το νικητήριο γκολ θα το έκαναν, β) μιλάμε για τον Κλωναρίδη, το δυνατό του σημείο δεν είναι η πάσα και νομίζω το ξέρει και ο ίδιος. Η πάσα από αυτόν δε θα είχε μικρότερο ρίσκο και γ) το πλασέ του είναι καλό. Αν πρέπει (που δε πρέπει) να την πέσουν σε κάποιον παίκτη τα αεκάκια, αυτός είναι ο Μπάρκας που φέρει ευθύνη (όχι την ίδια) και στα τρία γκολ.
Σε αυτόν που επιβάλλεται όμως να την πέσουν τα αεκάκια είναι ο εαυτός τους. Πρώτο εντός έδρας ματς σε όμιλο και το ΟΑΚΑ, μισοάδειο. Με γεμάτο ΟΑΚΑ, το ξεκίνημα της Μπενφίκα δε θα ήταν ίδιο.
Όπως έχω γράψει όμως: Μικρή ομάδα, μικρός λαός.
Το ματς μου θύμισε το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα από την αντίστροφη, δηλαδή εχτές έκανε η κούλα το καλό της 25λεπτο στην αρχή του β' (με παίκτη παραπάνω βέβαια) ενώ ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη το έκανε στην αρχή του ματς. Αποδεικνύεται ότι η προσέγγιση του Λουτσέσκου στο ματς της Θεσσαλονίκης (που δεν και ματς ομίλου αλλά παιζόταν η πρόκριση) ήταν η σωστή, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που ήρθε τελικά. Τα γκολ της Μπενφίκα και στα δυο ματς μπήκαν από σοβαρά λάθη της άμυνας και των τερματοφυλάκων.
Αξιέπαινη η προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ να γυρίσουν το ματς.
Κακώς την πέφτουν στον Κλωναρίδη τα αεκάκια. Ναι, σαφώς θα μπορούσε (και έπρεπε) να τη δώσει δίπλα αλλά α) ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο που έχουν σημειώσει τα γκολ της ανατροπής και θα είχαν την ευκαιρία να βγουν τετ α τετ για το νικητήριο γκολ θα το έκαναν, β) μιλάμε για τον Κλωναρίδη, το δυνατό του σημείο δεν είναι η πάσα και νομίζω το ξέρει και ο ίδιος. Η πάσα από αυτόν δε θα είχε μικρότερο ρίσκο και γ) το πλασέ του είναι καλό. Αν πρέπει (που δε πρέπει) να την πέσουν σε κάποιον παίκτη τα αεκάκια, αυτός είναι ο Μπάρκας που φέρει ευθύνη (όχι την ίδια) και στα τρία γκολ.
Σε αυτόν που επιβάλλεται όμως να την πέσουν τα αεκάκια είναι ο εαυτός τους. Πρώτο εντός έδρας ματς σε όμιλο και το ΟΑΚΑ, μισοάδειο. Με γεμάτο ΟΑΚΑ, το ξεκίνημα της Μπενφίκα δε θα ήταν ίδιο.
Όπως έχω γράψει όμως: Μικρή ομάδα, μικρός λαός.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ετσι απαραδεκτο να ειναι αδειο το γηπεδο .
Με τον θρύλο θα έχουν τριπλάσιο κόσμο. Αυτοί είναι.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- SpAcE_PaNtHeR
Κάνεις λάθος.Ειμαι πολύ γρήγοροςΛεγεών έγραψε: 03 Οκτ 2018, 06:45Πρέπει να είσαι ολίγον αργός (για να το πω κομψά).SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 03 Οκτ 2018, 02:57 Το παιχνίδι το είδα στο cosmote tv go στην 5" οθόνη του smartphone μου καθώς είμαι διακοπές στο εξοχικό
ΜΠΡΑΒΟ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2503 Απαντήσεις
- 50558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 146 Απαντήσεις