Δεν φταίω και το ξέρεις. Καλή η shield maiden Galadriel αλλά δεν φτάνει.Bazoomba έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:08 Να ξερεις εσυ με πληγωσες σημερα. Θα παρω το esperanza πληκτρολογιο μου και παω παραδιπλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
+1 στην ξανθο*ούνα κι από μένα Ζορζ.George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:54 Mεχρι στιγμης τα factions στο Πχορουμ εχουν ως εξης:
Green Council (Queen's Party)
George_V
Σενέκας
paotaris
Black Council (Princess Party)
Dwarven Blacksmith
Gherschaagk
Καραμελίτσα
Theseus
zteo
Aναποφάσιστοι (ακόμα)
Δημοκράτης
Κανεις αλλος να επιλεξει πλευρα τωρα που γυρίζει?![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τι τον έκανες κακούργα;Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:10Δεν φταίω και το ξέρεις. Καλή η shield maiden Galadriel αλλά δεν φτάνει.Bazoomba έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:08 Να ξερεις εσυ με πληγωσες σημερα. Θα παρω το esperanza πληκτρολογιο μου και παω παραδιπλα.
![]()
![]()
![]()
Μπαζ, εσύ είσαι για λότζιτεκ εμέξ και πάνω ρε δικέ μου. Γαμώ τα φταλέ μου γαμώ μέσα.
.
.
αριστεράτζα...φυσικάsys3x έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:10+1 στην ξανθο*ούνα κι από μένα Ζορζ.George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:54 Mεχρι στιγμης τα factions στο Πχορουμ εχουν ως εξης:
George_V
Σενέκας
paotaris
Dwarven Blacksmith
Gherschaagk
Καραμελίτσα
Theseus
zteo
Aναποφάσιστοι (ακόμα)
Δημοκράτης
- Καραμελίτσα
Χάλια είναι. Αν δεν ήταν τα τριχοπόδαρα κοριτσάκια, όλες οι γυναικείες παρουσίες θα ήταν εντελώς εκνευριστικές. Οκ, και η Εάριεν καλή είναι, μια αναφορά στο βάρος που σηκώνουν τα κορίτσια με γκέι αδελφό.Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:10Δεν φταίω και το ξέρεις. Καλή η shield maiden Galadriel αλλά δεν φτάνει.Bazoomba έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:08 Να ξερεις εσυ με πληγωσες σημερα. Θα παρω το esperanza πληκτρολογιο μου και παω παραδιπλα.
![]()
![]()
![]()
Z
Καραμελίτσα έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:14Χάλια είναι. Αν δεν ήταν τα τριχοπόδαρα κοριτσάκια, όλες οι γυναικείες παρουσίες θα ήταν εντελώς εκνευριστικές. Οκ, και η Εάριεν καλή είναι, μια αναφορά στο βάρος που σηκώνουν τα κορίτσια με γκέι αδελφό.Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:10Δεν φταίω και το ξέρεις. Καλή η shield maiden Galadriel αλλά δεν φτάνει.Bazoomba έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:08 Να ξερεις εσυ με πληγωσες σημερα. Θα παρω το esperanza πληκτρολογιο μου και παω παραδιπλα.
![]()
![]()
![]()
Χάλια είναι.
Αxxx γιατί πρέπει όλα τα αριστουργήματα να μην αναγνωρίζονται στην εποχή τους;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γιατί το λες αυτό, αρχιδάτη φαίνεται.Σενέκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:14αριστεράτζα...φυσικάsys3x έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:10+1 στην ξανθο*ούνα κι από μένα Ζορζ.George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:54 Mεχρι στιγμης τα factions στο Πχορουμ εχουν ως εξης:
George_V
Σενέκας
paotaris
Dwarven Blacksmith
Gherschaagk
Καραμελίτσα
Theseus
zteo
Aναποφάσιστοι (ακόμα)
Δημοκράτης
.
.
Σε καλωσοριζω στην πλευρά της πριγκίπισσας μας της νόμιμης διαδόχου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Σενέκας εγώ πάντως σου τόνισα ότι η πολυαγαπημένη σου Άλισεντ παραμελεί τα συζυγικά μα και βασιλικά της καθήκοντα. Επέλεξες να το αγνοήσεις, μα η αλήθεια θα είναι αυτή. Πάω στοίχημα ότι έχει χρόνια να ενδιαφερθεί πως πάει η συλλογή μινιατούρων του βασιλιά μας.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eδω δεν ασχολειται ο ιδιος ο Βασιλιας...Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:29 Σενέκας εγώ πάντως σου τόνισα ότι η πολυαγαπημένη σου Άλισεντ παραμελεί τα συζυγικά μα και βασιλικά της καθήκοντα. Επέλεξες να το αγνοήσεις, μα η αλήθεια θα είναι αυτή. Πάω στοίχημα ότι έχει χρόνια να ενδιαφερθεί πως πάει η συλλογή μινιατούρων του βασιλιά μας.
Σε λιγο δεν θα χει καν χερια να παιξει Minecraft ετσι οπως το παει με την αρρωστια του.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Καταγράφηκες και συ στο Black Council sys3xGeorge_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:54 Mεχρι στιγμης τα factions στο Πχορουμ εχουν ως εξης:
George_V
Σενέκας
paotaris
Dwarven Blacksmith
Gherschaagk
Καραμελίτσα
Theseus
zteo
sys3x
Aναποφάσιστοι (ακόμα)
Δημοκράτης
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
viewtopic.php?p=2678044#p2678044Yochanan έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:34Where do I sign up?Σενέκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:33 Οι γυναίκες του πχορουμ αντί για την πιστή μάνα και σύζυγο που παλεύει για τα δίκια(και τη ζωή) των παιδιώ της, στηρίζουν ένα κακομαθημένο εγωπαθές τσουλί που έχει μάθει ότι το σεκς είναι μορφή κοινωνική απελευθέρωσης![]()
.
.
- George_V
Green or Black Council Γιοχι?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από τι πάσχει ο μεγαλειότατος;George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:44Eδω δεν ασχολειται ο ιδιος ο Βασιλιας...Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2022, 21:29 Σενέκας εγώ πάντως σου τόνισα ότι η πολυαγαπημένη σου Άλισεντ παραμελεί τα συζυγικά μα και βασιλικά της καθήκοντα. Επέλεξες να το αγνοήσεις, μα η αλήθεια θα είναι αυτή. Πάω στοίχημα ότι έχει χρόνια να ενδιαφερθεί πως πάει η συλλογή μινιατούρων του βασιλιά μας.
Σε λιγο δεν θα χει καν χερια να παιξει Minecraft ετσι οπως το παει με την αρρωστια του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση