Είμαι σίγουρος ότι καίνε και τα σκουπίδια για να μη χρειάζεται να πληρώνουν μεταφορικά προς τους κάδους και έχουν χτίσει ανοιχτούς βόθρους για να μη πληρώνουν αποφρακτικό. Εμπρός πίσω.Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:31Όχι τύπε μου, οι ίδιοι που έχουν σόμπες και τζάκια στα σπίτια τους έχουν και Χάιλουξ η Ναβάραα και δεκάδες χιλιάρικα επένδυση σε αγροτικά μηχανήματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2022, 10:00Όπως και το 1900. Χρησιμοποιείτε και κάρα τύπε μου;Chainis έγραψε: 19 Σεπ 2022, 22:55
Δεν έχεις επαφή με χωριά μάλλον αλλιώς θα ήξερες ότι όλοι ζεσταίνονται με ξύλα τον χειμώνα και το 2022..
Εγώ σαν συνταξιούχος έχω αράξει στο χωριό μου.
Αν νομίζεις ότι στα χωριά είναι μαλακες να πληρώνουν πετρέλαιο τζάμπα απλά είσαι άσχετος τυπε μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Το 1888 το μεγαλύτερο μέρος τής Πολωνίας ανήκε στην Ρωσική αυτοκρατορία.Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:18Αυτός είναι Πολωνικός χάρτης. Τι μου δείχνεις; Πάντα οι Πολωνοί είχαν βλέψεις προς τα 'κει.
Πριν από την Ρωσική Επανάσταση. Το ξέρουμε ότι οι Τσάροι κατείχαν την Ουκρανία τότε. Ούτε Λευκορωσία δεν υπήρχε, "Δυτική Ρωσία" γράφει ο χάρτης.Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:18Χάρτης του 1904.
1904 atlas by W.& A.K. Johnston "The World-Wide Atlas"
Βλέπεις πουθενά την λέξη "Ουκρανία";
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τον χάρτη του 1888 τον είδες; Πάρε και του 1999-2000:Υδράργυρος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:19Μικολάιφ το ονομάσανε μετά το μαιντάν το 2014. Ξεσκίστηκαν στις μετονομασίες. Όπως η ΕλλάδαLeporello έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:06Αλήθεια;Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 12:45 Μέχρι και στους επίσημους παλιούς χάρτες που χρησιμοποιούν οι Ουκροναζί η λέξη Nikolayev υπάρχει.
https://mkrada.gov.ua/en/content/invest ... mista.html
https://maps.geshergalicia.org/cadastra ... bbyqZycqck
Προφανώς, είναι επόμενο σε κάποιους χάρτες να εμφανίζεται η ρωσική ονομασία, αφού τα Ρώσικα ήταν η επίσημη γλώσσα τής ΕΣΣΔ.
http://travel.kyiv.org/map/e_mykol.htm
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πολλά για τα οποία είσαι σίγουρος έχουν διαμορφώσει την εικόνα σου και εδώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:34Είμαι σίγουρος ότι καίνε και τα σκουπίδια για να μη χρειάζεται να πληρώνουν μεταφορικά προς τους κάδους και έχουν χτίσει ανοιχτούς βόθρους για να μη πληρώνουν αποφρακτικό. Εμπρός πίσω.Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:31Όχι τύπε μου, οι ίδιοι που έχουν σόμπες και τζάκια στα σπίτια τους έχουν και Χάιλουξ η Ναβάραα και δεκάδες χιλιάρικα επένδυση σε αγροτικά μηχανήματα.
Αν νομίζεις ότι στα χωριά είναι μαλακες να πληρώνουν πετρέλαιο τζάμπα απλά είσαι άσχετος τυπε μου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Χαχα φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν υποστεί επεξεργασία, γι' αυτό τα αλλαγμένα ονόματα είναι με κόκκινο χρώμα.
Και το Κίεβο είναι στα ρωσικά και έχει σε παρένθεση το Κουίβ.
Και το Κίεβο είναι στα ρωσικά και έχει σε παρένθεση το Κουίβ.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ξαναγράφω για να το εμπεδώσετε:Leporello έγραψε: 20 Σεπ 2022, 12:48Ανοησίες. Δεν είχαν αναπτύξει τα πυρηνικά οι Ρώssοι, αλλά οι Σοβιετικοί. Η ΕΣΣΔ δεν ήταν το αντίστοιχο του ΝΑΤΟ, το Σύμφωνο τής Βαρσοβίας ήταν το αντίστοιχο του ΝΑΤΟ. Το αντίστοιχο είναι να αποσχισθεί η Καλλιφόρνια από τις ΗΠΑ και να πρέπει να παραδώσει την Golden Gate Bridge στις ΗΠΑ, γιατί την έκτισαν "Αμερικανοί"Υδράργυρος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 11:44Δικά τους ήτανε; Οι Ρώσοι τα είχαν αναπτύξει στο έδαφος της Ουκρανίας. Είναι σα να διαλύεται το ΝΑΤΟ και η Γερμανία να ζητάει να κρατήσει όποια αμερικάνικα πυρηνικά έχει στο έδαφος τηςsharp έγραψε: 20 Σεπ 2022, 11:39 Αφού όμως επιστρέψουν πρώτα οι Ρώσοι τα πυρηνικά που τούς έδωσε η Ουκρανία.
Όλα τα κεφάλια της πυρηνικής έρευνας, Κουρτσάτοφ, Ζαχάροφ, Φλιόροφ, ήταν Ρώσοι.
Δεν αυξήθηκε ξαφνικά η εγκεφαλική μάζα των Ουκρανών επειδή έκαναν τσιμπούκια στους Αμερικανούς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Εμπεδοκλής
Sorry τύπε μου. Δε φταίω εγώ αν θεωρείς ότι το να ζεις σε συνθήκες του 1900 είναι πρόοδος...Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:41Πολλά για τα οποία είσαι σίγουρος έχουν διαμορφώσει την εικόνα σου και εδώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:34Είμαι σίγουρος ότι καίνε και τα σκουπίδια για να μη χρειάζεται να πληρώνουν μεταφορικά προς τους κάδους και έχουν χτίσει ανοιχτούς βόθρους για να μη πληρώνουν αποφρακτικό. Εμπρός πίσω.Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:31
Όχι τύπε μου, οι ίδιοι που έχουν σόμπες και τζάκια στα σπίτια τους έχουν και Χάιλουξ η Ναβάραα και δεκάδες χιλιάρικα επένδυση σε αγροτικά μηχανήματα.
Αν νομίζεις ότι στα χωριά είναι μαλακες να πληρώνουν πετρέλαιο τζάμπα απλά είσαι άσχετος τυπε μου.![]()
Ολα τα φασιστοειδή, τέτοιες φαντασιώσεις έχουν όπως ο Черная армияКрaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:26Εσύ θα σκούζεις όταν οι Τούρκοι κατακτήσουν την πρωτεύουσα της Νότια Μακεδονίας.
1.
Η Ρωσία δεν έδωσε τίποτα το ουσιαστικό στην Ουκρανία.Υδράργυρος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 11:20Αν οι Ουκρανοί θέλουν να πουν στους Ρώσους "χωρίς εσάς", ας επιστρέψουν στη Ρωσία αυτά που τους έδωσε. Οι Ουκρανοί λένε Μικολάιφ, αλλά δεν υπάρχει κάποιος Μίκολα προς τιμήν του οποίου ιδρυθηκε η πόλη. Προς τιμή κάποιου τσάρου Νικολάι ιδρύθηκεhjshiaqwws έγραψε: 20 Σεπ 2022, 10:08Όχι μόνο δεν χαράχθηκαν αυθαίρετα, αλλά η Ρωσία ήταν εγγυήτρια για τη τήρηση αυτών των συνόρων.stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2022, 07:59
Τι "χαράχθηκαν αυθαίρετα"; Η Ρωσία τα αποδέχτηκε όταν κήρυξε τη δική της ανεξαρτησία. Βασικά, η ίδια τα καθόρισε κατά την κήρυξη της ανεξαρτησίας της.
Οι δύο δημοκρατίες ήταν μέρος της Σοβ. Ένωσης. Μετά τη διάλυση της Σοβ Ένωσης κήρυξαν την ανεξαρτησία τους.
Μπερδεύεσαι και νομίζεις ότι πριν το 1991 υπήρχε "ρωσική ομοσπονδία". Δεν υπήρχε. Υπήρχε Σοβ. Ένωση.
Μία Σοβιετική Ένωση μάλιστα, που 60 χρόνια πριν τη διάλυσή της προέβη σε πράξη γενοκτονίας των Ουκρανών με τον γνωστό ουκρανικό λιμό.
Φυσικό είναι. Οργάνωσαν μαφιόζικο χτύπημα στις αγορές αερίου από το 2020.Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 12:50 Μόνο που οι Ρώσοι αυτό το επτάμηνο μάζεψαν τα χρήματα μιας τριετίας.
20πλασίασαν την τιμή του φυσικού αερίου, πριν την εισβολή.
Ορθώς η ΕΕ τους ξεκόβει τελείως. Οι τύποι είναι παντελώς αναξιόπιστοι ακόμη και για απλή δραστηριότητα ...βενζινοπώλη.
Από το 2023, τα έσοδα της Ρωσία καταρρέουν. Πάει η χήνα με τα χρυσά αβγά. Τώρα θα έχει να κάνει με τους κινέζους, οι οποίοι εκβιάζουν τη Ρωσία και προμηθεύονται αέριο στη μισή τιμή, ως προνομιακοί καταναλωτές.
Ο συγκεκριμένος είναι το πιο αποτελεσματικό αντιπουτινικό τρολ του διαδικτύου.Leporello έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:57Ολα τα φασιστοειδή, τέτοιες φαντασιώσεις έχουν όπως ο Черная армияКрaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:26Εσύ θα σκούζεις όταν οι Τούρκοι κατακτήσουν την πρωτεύουσα της Νότια Μακεδονίας.
Έχει καταφέρει να κάνει το συγκεκριμένο καθεστώς μισητό ακόμη και στους πουτινιστές.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αρχισε να κτυπαει το ρολοι αντιστροφα για τις προσαρτησεις
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ποιος μίλησε για πρόοδο τυπε μου;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:46Sorry τύπε μου. Δε φταίω εγώ αν θεωρείς ότι το να ζεις σε συνθήκες του 1900 είναι πρόοδος...Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:41Πολλά για τα οποία είσαι σίγουρος έχουν διαμορφώσει την εικόνα σου και εδώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:34
Είμαι σίγουρος ότι καίνε και τα σκουπίδια για να μη χρειάζεται να πληρώνουν μεταφορικά προς τους κάδους και έχουν χτίσει ανοιχτούς βόθρους για να μη πληρώνουν αποφρακτικό. Εμπρός πίσω.![]()
Και που είδες τις συνθήκες του 1900;
Όλες οι κυριλέ μεζονέτες που φτιάχνονται τα τελευταία 30 χρόνια έχουν τζάκι.
Τα ξυλάδικα στην Αθήνα κοντεύουν να είναι περισσότερα από τα περίπτερα κι εσύ έχεις μείνει στο 1900.
Καλύτερα οτι σκεφτεσαι να μην το γράφεις κιόλας κράτα το μέσα σου για το καλό σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Η φωνή της Αληθειας
Όλο έρχεται και όλο δεν φτάνειКрaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:28 Ε, ε, έρχεταιιιι!!!
The State Duma of the Russian Federation approved an amendment to the Criminal Code to introduce the concepts of mobilization, martial law and wartime.
-
Εμπεδοκλής
Είπαμε. Καλώς ήρθατε στο 1900.Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 14:18Ποιος μίλησε για πρόοδο τυπε μου;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:46Sorry τύπε μου. Δε φταίω εγώ αν θεωρείς ότι το να ζεις σε συνθήκες του 1900 είναι πρόοδος...Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:41
Πολλά για τα οποία είσαι σίγουρος έχουν διαμορφώσει την εικόνα σου και εδώ.![]()
Και που είδες τις συνθήκες του 1900;
Όλες οι κυριλέ μεζονέτες που φτιάχνονται τα τελευταία 30 χρόνια έχουν τζάκι.
Τα ξυλάδικα στην Αθήνα κοντεύουν να είναι περισσότερα από τα περίπτερα κι εσύ έχεις μείνει στο 1900.
Καλύτερα οτι σκεφτεσαι να μην το γράφεις κιόλας κράτα το μέσα σου για το καλό σου.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις