Όταν έγραψα για αντιδραστισμό, καθυστέρηση και βλαχαδερά, εσύ κατάλαβες "αντισώματα απέναντι στον προοδευτικό καρκίνο";southern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:19Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι ότι η ελληνική κοινωνία έχει ακόμα πολλά αντισώματα απέναντι στον προοδευτικό καρκίνο. Είναι ενάντια στη φύση και το θεό το να έχει ένα παιδί δύο μπαμπάδες και 2 μαμάδεςΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:14Είπαμε: δεν μιλάμε για θρησκευτικό γάμο.southern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:06
Ο γάμος αφορά τον άντρα και τη γυναίκα. Το παιδί δεν μπορεί να έχει 2 μπαμπάδες και 2 μαμάδες.
Μιλάμε για πολιτικό γάμο και σύμφωνο συμβίωσης, δηλαδή για νομικές συμβάσεις. Αυτά αφορούν σε νόμους του κράτους και δεν μπορεί να γίνεται διάκριση.
Το θέμα της υιοθεσίας είναι πιο σύνθετο και επίδικο. Έχω κι εγώ κάποιες επιφυλάξεις πάνω στο θέμα αυτό, όχι γιατί δεν είναι "ηθικό", αλλά γιατί δεν ξέρω αν η ελληνική κοινωνία, μέσα στην καθυστέρηση και τον αντιδραστισμό της, είναι έτοιμη να δεχθεί μια τέτοια ρύθμιση και επομένως σοβεί ο κίνδυνος να πέσουν τα ίδια τα παιδιά αυτά θύματα κοινωνικής απαξίας και εκφοβισμού από τα "χρηστοήθη" βλαχαδερά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσίπρας στη ΔΕΘ - γελάει ο κόσμος
Re: Τσίπρας στη ΔΕΘ - γελάει ο κόσμος
Τα είπες όλα!! Μόνο που το αρχικό 3% κάνει κουμάντο στο Σύριζα. Ελάχιστοι πάντως πλέον τον παίρνουν σοβαρά. Πως δεν ξανά είπε πως θα καταργήσει πάλι τον ενφιαΔημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:16Ειμαι σιγουρος οτιγια αυτό τον ψηφίζουν. Οι μαλακιες που λέει δεν τους ενδιαφέρουν πραγματικά. Τα έξω από το νάτο, να κλεισουν αμερικανικες βασεις, οι πουστηδες, οι λαθρομετανάστες κτλ δεν τους ενδιαφέρουν πραγματικά.. τουλαχιστον οχι οσους δεν ειναι στο 3% που ψηφιζε συριζαsouthern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:12Αυτοί νομίζουν ότι θα γίνει ο νέος Αντρέας για να διορίζει αβέρτα στο δημοσιο χωρίς ασεπ![]()
προν την πτωση του πασοκ. Το μέγα ζητούμενο είναι να ξαναρχίσουν οι μαζικοί διορισμοί στο δημοσιο. Προσωπικά απορώ που δεν είπε πάλι ότι θα διορίσει 300κ όπως στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Δεν σε παίρνει να μιλάς για βλαχαδερα γιατί ο κατιμας της κοινωνίας είναι οι ψηφοφόροι του ΣύριζαΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:23Όταν έγραψα για αντιδραστισμό, καθυστέρηση και βλαχαδερά, εσύ κατάλαβες "αντισώματα απέναντι στον προοδευτικό καρκίνο";southern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:19Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι ότι η ελληνική κοινωνία έχει ακόμα πολλά αντισώματα απέναντι στον προοδευτικό καρκίνο. Είναι ενάντια στη φύση και το θεό το να έχει ένα παιδί δύο μπαμπάδες και 2 μαμάδεςΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:14
Είπαμε: δεν μιλάμε για θρησκευτικό γάμο.
Μιλάμε για πολιτικό γάμο και σύμφωνο συμβίωσης, δηλαδή για νομικές συμβάσεις. Αυτά αφορούν σε νόμους του κράτους και δεν μπορεί να γίνεται διάκριση.
Το θέμα της υιοθεσίας είναι πιο σύνθετο και επίδικο. Έχω κι εγώ κάποιες επιφυλάξεις πάνω στο θέμα αυτό, όχι γιατί δεν είναι "ηθικό", αλλά γιατί δεν ξέρω αν η ελληνική κοινωνία, μέσα στην καθυστέρηση και τον αντιδραστισμό της, είναι έτοιμη να δεχθεί μια τέτοια ρύθμιση και επομένως σοβεί ο κίνδυνος να πέσουν τα ίδια τα παιδιά αυτά θύματα κοινωνικής απαξίας και εκφοβισμού από τα "χρηστοήθη" βλαχαδερά.![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Α δεν ξέρω τι είναι οι ψηφοφόροι του συριζα, πάντως το καθίζημα της κοινωνίας είναι οι χρυσαγίτες σε όλες τις εκδοχές τους, ασοβαροχρυσαυγίτες και σοβαροχρυσαυγίτες. Οι τραμπιστές είναι απλώς γραφικοί.southern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:26Δεν σε παίρνει να μιλάς για βλαχαδερα γιατί ο κατιμας της κοινωνίας είναι οι ψηφοφόροι του ΣύριζαΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:23Όταν έγραψα για αντιδραστισμό, καθυστέρηση και βλαχαδερά, εσύ κατάλαβες "αντισώματα απέναντι στον προοδευτικό καρκίνο";southern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:19
Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι ότι η ελληνική κοινωνία έχει ακόμα πολλά αντισώματα απέναντι στον προοδευτικό καρκίνο. Είναι ενάντια στη φύση και το θεό το να έχει ένα παιδί δύο μπαμπάδες και 2 μαμάδες![]()
Και η μελονι ήταν γραφική το 2013 όταν πήρε το 2%. Εγώ έχω σκοτωθεί στο παρελθόν με τους χρυσαυγιτες. Θεωρώ ότι η χώρα χρειάζεται ξενοφοβικη δεξιά και όχι τα πρότυπα τουςΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:28Α δεν ξέρω τι είναι οι ψηφοφόροι του συριζα, πάντως το καθίζημα της κοινωνίας είναι οι χρυσαγίτες σε όλες τις εκδοχές τους, ασοβαροχρυσαυγίτες και σοβαροχρυσαυγίτες. Οι τραμπιστές είναι απλώς γραφικοί.
Α εντάξει, εσύ κατά πως τα γράφεις είσαι συνδυασμός σοβαροχρυσαυγίτη και ασοβαροχρυσαυγίτη.southern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:30Και η μελονι ήταν γραφική το 2013 όταν πήρε το 2%. Εγώ έχω σκοτωθεί στο παρελθόν με τους χρυσαυγιτες. Θεωρώ ότι η χώρα χρειάζεται ξενοφοβικη δεξιά και όχι τα πρότυπα τουςΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:28Α δεν ξέρω τι είναι οι ψηφοφόροι του συριζα, πάντως το καθίζημα της κοινωνίας είναι οι χρυσαγίτες σε όλες τις εκδοχές τους, ασοβαροχρυσαυγίτες και σοβαροχρυσαυγίτες. Οι τραμπιστές είναι απλώς γραφικοί.southern έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:26
Δεν σε παίρνει να μιλάς για βλαχαδερα γιατί ο κατιμας της κοινωνίας είναι οι ψηφοφόροι του Σύριζα
Τέλος πάντων, δικαίωμά του του καθένα να πιστεύει ό,τι θέλει.
FIXED...Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:01Μια ΘΑ κρατικοποιησει την ΔΕΗ, ΘΑ επαναδιαπραγματευτει την συμφωνία με υην Γαλλία, , ΘΑ δώσει σπίτια , γιατί να ζητήσει συγγνώμη που είναι με τον ταγιπ, ΘΑ ονομάσει Έλληνες όλους τους λαθρομετανάστεςΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 08:56 Μια χαρά εμφανίστηκε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Μετρημένος, μετριοπαθής, με αυτοκριτικές αναφορές και προοδευτική τοποθέτηση.
Μακάρι να μιλούσε κάθε μέρα να θυμάται συνεχώς ο κόσμος από ποιον γλύτωσε
ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ...
ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ....
Όπως το: Θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο και με ένα άρθρο!!!
Μετά τα ΘΑ του βρωμιάρη πράσινου δικτάτορα, έχουμε τα ΘΑ ενός ηλίθίου...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Δημοκράτης
Περίμενα ότι θα υποσχεθεί και δημοψήφισμαOANNHSEA έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:57FIXED...Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 09:01Μια ΘΑ κρατικοποιησει την ΔΕΗ, ΘΑ επαναδιαπραγματευτει την συμφωνία με υην Γαλλία, , ΘΑ δώσει σπίτια , γιατί να ζητήσει συγγνώμη που είναι με τον ταγιπ, ΘΑ ονομάσει Έλληνες όλους τους λαθρομετανάστεςΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 08:56 Μια χαρά εμφανίστηκε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Μετρημένος, μετριοπαθής, με αυτοκριτικές αναφορές και προοδευτική τοποθέτηση.
Μακάρι να μιλούσε κάθε μέρα να θυμάται συνεχώς ο κόσμος από ποιον γλύτωσε
ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ...
ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ....
Όπως το: Θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο και με ένα άρθρο!!!
Μετά τα ΘΑ του βρωμιάρη πράσινου δικτάτορα, έχουμε τα ΘΑ ενός ηλίθίου...
.
Πολλες φορες. Με 4 παιδια και γερους γονεις που θελουν βοηθεια, κομματακι δυσκολο. Ασε δε που εκτιμω και τα καλα της πατριδας μου και δεν κοπτομαι ιδιαιτερα να τα χασω.
-
Keyser Soze

Ο ίδιος το είπε το 2007
- Otto Weininger
κοντά 10 δις παροχές για το πρώτο έτος έταξε. Που να μην ήταν και μετρημένος.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 08:56 Μια χαρά εμφανίστηκε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Μετρημένος, μετριοπαθής, με αυτοκριτικές αναφορές και προοδευτική τοποθέτηση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θα καταργήσει τον ΕΦΚΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 08:56 Μια χαρά εμφανίστηκε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Μετρημένος, μετριοπαθής, με αυτοκριτικές αναφορές και προοδευτική τοποθέτηση.
Otto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:53κοντά 10 δις παροχές για το πρώτο έτος έταξε. Που να μην ήταν και μετρημένος.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 08:56 Μια χαρά εμφανίστηκε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Μετρημένος, μετριοπαθής, με αυτοκριτικές αναφορές και προοδευτική τοποθέτηση.
Οταν ο ασθενης ειχε ηδη αποβιωσει.
Εκανε 4 χρονια για να ακυρωσει τα μνημονια μ'ενα νομο παντως.
Μαλλον χτυπουσαν τα νταουλια για να χορευουν οι αγορες και δεν προλαβαιναν να ψηφισουν το νομο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Κυλησε ενα δακρυ στο μαγουλο μου...Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 08:56 Μια χαρά εμφανίστηκε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Μετρημένος, μετριοπαθής, με αυτοκριτικές αναφορές και προοδευτική τοποθέτηση.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1081 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-
- 4 Απαντήσεις