το επ. 4 λες, το καλυτερο so farBazoomba έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:43Στον μελλον ισως δουμε να φοραει δακτυλιδι.Kotas έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:41 αυτο που δεν αντιλαμβανομαι τη χρησιμοτητα του ειναι το ειδυλλιο που ψηνεται αναμεσα στην ακυρη κορη του ελεντιλ και εναν ραντομ φλωρο της συντεχνιας
αν ειναι επινοηση των σεναριογραφων, ποιον ενδιαφερει να δει ενα ακομα λοβ στορυ![]()
Οχι η γκομενα, αλλα ο φλωρος.
Το προβλημα ηταν η ταχυτητα που εγινε το λοβ αφερ.
Πως σου φανηκε;
για πρωτη φορα η σειρα μου εβγαλε λιγο συναισθημα εκει που εψελνε η γυναικα νανος με τη μουσικη κλπ
ο Ανταρ εξαιρετικα δοσμενη και παιγμενη περσονα, μπραβο στον τυπο
ο μπλακ ελφ νομιζω ειναι ο πιο φοβιτσιαρης ελφ που εχουμε δει ον σκριν, δλδ οταν αισθανεται κινδυνο προσπαθει πολυ να κρυψει τον τρομο του (δεν ειμαι σιγουρος ακομα αλλα νομιζω μου αρεσει ως προσεγγιση, παντως για να ειναι συνεπης η σειρα θα πρεπει να μας το δειξει αυτο και σε αλλα ελφ με καποια αφορμη, οτι δλδ δεν ειναι τα αγερωχα/ατρομητα πλασματα που γνωρισαμε στο λοτρ)
τον ισιλντουρ δε με ενοχλει που τον εισαγουν ως νεο και ονειροπολο, αντιθετως εχει πολλα περιθωρια εξελιξης με αυτον τον τροπο
η αντιβασιλεας και ο τροπος που πειστηκε δεν με επεισε, για μενα το τρεξανε πολυ
οι σκηνες δρασης με τα ορκ στο χωριο, οπως και με το κυνηγητο στο δασος, καλοφτιαγμενες, τα σλο μο δεν με ενοχλησαν προσωπικα
θελω να δω το επομενο επεισοδιο; ναι
καιγομαι να το δω; οχι
με αφηνει αδιαφορο; οχι
ειναι βεβαιο οτι οσο προωθειται το στορυ θα βελτιωνεται η σειρα, ενα τοσο μεγαλο συμπαν χρειαζοταν εκ προοιμιου μια τοσο μεγαλη εισαγωγη, σε γενικες γραμμες το σεναριο το βρισκω οκ αρα αυτο που το κραταει χαμηλα προς το παρον ειναι η σκηνοθεσια (αυτη μας κανει το στορυ τελινγκ) και η φωτογραφια (που στο φως δεν τα παει και πολυ καλα, ισως οταν σκοτεινιασουν οι ουρανοι τα καταφερει καλυτερα)