!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Yποτακτικακης-Π.Α.Ο.Κ.(Τα κυτι εμα)
Re: Yποτακτικακης-Π.Α.Ο.Κ.(Τα κυτι εμα)
Μου αρέσει που νομίζετε ότι στέκει αυτή η φώτο στο 0-1
Ουτε 20 λεπτά δεν θα του έδιναν
Αφου στο 0-1 το παιξε τι κασαουτ να του διναν στο επομενο δευτερολεπτο;jason0 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 21:16 Μου αρέσει που νομίζετε ότι στέκει αυτή η φώτο στο 0-1
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εμένα μου φάνηκαν λίγα τα 9.44 που του έδιναν σε εκείνο το χρονικό διάστημα.jason0 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 21:16 Μου αρέσει που νομίζετε ότι στέκει αυτή η φώτο στο 0-1
ΟΦΗ έχει παίξει η φωτοσοπια του με σκορ 0-1
Έχει βάλει 10 και λέει με σκορ 0-1 ότι του δίνουν τα λεφτά του
Δηλαδή ή βγάζω 165 ή παιρνω τα λεφτά μου που θέλω 2 γκολ για να κερδίσω
Ρε κατσε.Το παιξε το στοιχημα με αποδοση 16.50 νικη οφη ενω αυτος εχανε 0-1.Και το επομενο δευτερολεπτο του διναν κασαουτ με 5.5% fee.Νορμαλ ειναιjason0 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 21:19ΟΦΗ έχει παίξει η φωτοσοπια του με σκορ 0-1
Δηλαδή ή βγάζω 165 ή παιρνω τα λεφτά μου που θέλω 2 γκολ για να κερδίσω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δίκαιο έχειςGoBack έγραψε: 18 Σεπ 2022, 21:22Ρε κατσε.Το παιξε το στοιχημα με αποδοση 16.50 νικη οφη ενω αυτος εχανε 0-1.Και το επομενο δευτερολεπτο του διναν κασαουτ με 5.5% fee.Νορμαλ ειναιjason0 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 21:19ΟΦΗ έχει παίξει η φωτοσοπια του με σκορ 0-1GoBack έγραψε: 18 Σεπ 2022, 21:17
Αφου στο 0-1 το παιξε τι κασαουτ να του διναν στο επομενο δευτερολεπτο;![]()
Δηλαδή ή βγάζω 165 ή παιρνω τα λεφτά μου που θέλω 2 γκολ για να κερδίσω![]()
Άρα τι ήθελε να μας πει, ότι αν βάλει 10 ευρώ, μετά από 1λεπτο το κας αουτ είναι 9,50;
Μπράβο Γιαννάκη, καλωσήρθες στον κόσμο του στοιχήματος
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μαλλον ηθελε να πει οτι πιστευε στην ανατροπη
Ας παιξει την ομάδα του στην ανατροπή
Αλλά είναι γάτος αυτός, το μόνο τοπικ που δεν συμμετέχει διαχρονικά, εγώ λέει δεν είμαι μαλάκας να βαζω στοιχήματα σαν τους άλλους
H εικονα του ΠΑΟΚ ηταν κακη
Ο ΟΦΗ εβγαινε με ευκολια μπροστα ασχετως που δεν απειλουσε
Εχω δει αρκετα φετος τον ΠΑΟΚ και παντα μετα το 60 ρεταρει
Ηταν λογικο πονταρισμα με ρισκο φυσικα
Δεν ειδα το 2ο ημιχρονιο
Εκανε καμια φαση ο υποτακτικακης;
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ευτυχώς που δεν παίζεις στοίχημα, θα ήσουν στη λιμνοθάλασσα του Καλοχωρίου τώρα.
Όπως διαπίστωσες και από τη νίκη σου επί του Ολυμπιακού, η εξάρτηση εκτός γηπέδου δεν συνεπάγεται συγκεκριμένο αποτέλεσμα εντός γηπέδου. Με Ολυμπιακό έχεις πάντα έτοιμη τη δικαιολογία "ναι αλλά είναι μακράν η καλύτερη ομάδα", "ναι αλλά έχει ποιοτικούς παίχτες" για να δικαιολογείς τις ήττες των τελευταίων ετών αλλά να που βρέθηκε η συγκυρία κι έκανες τη ζημιά. Πάντα τέτοια και ίσως κάποτε ο οργανισμός σας μάθει ότι μεμονωμένο αποτέλεσμα με τον τοπικό αντίπαλο δεν άλλαξε τη μοίρα καμίας ομάδας.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.