!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
αν ξαφνικά προκύψει κάτι παραπάνω μεταξύ βασιλίσσης και Κριστόνως θα αλλάξω γνώμγ, αλλά μέχρι στιγμής, είναι η σοφή επιλογή. Ηθική, καθήκον και οικογένεια πάνω απ'όλα 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε θα το λεγα. Πιο πολύ σαν switching of sides ειναι απο την πλευρά του σερ Κριστον.Σενέκας έγραψε: 19 Σεπ 2022, 13:05 αν ξαφνικά προκύψει κάτι παραπάνω μεταξύ βασιλίσσης και Κριστόνως θα αλλάξω γνώμγ, αλλά μέχρι στιγμής, είναι η σοφή επιλογή. Ηθική, καθήκον και οικογένεια πάνω απ'όλα![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Σε καλοσωριζουμε στη μεγάλη Πράσινη Παράταξη συνάδελφε.Σενέκας έγραψε: 19 Σεπ 2022, 13:00 θηλυκός Harvey Weinstein είναι η καλύτερη περιγραφή που έχει υπάρξει για τη Ρενύρα. Τον διέλυσε τον Σερ Κριστον, τον εξευτέλισε και μετά τον σούταρε τόσο ξεδιάντροπα.
το αποφάσισα, είναι με τους πράσινους. Είναι το κόμμα της τάξης, της ηθικής και του καθήκοντος. Οι άλλοι είναι κωλομπαράδες, ξέκωλα και ξενύχτιδες. Δαπίτες![]()
Welcome to the Green Council.
Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα Blacks.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
το κοντοπούτανο τα έκανε όλα σκατά
-
Δημοκράτης
μια ερώτηση, στο 3ο επεισόδιο η βασίλισσα φαινόταν να περιμένει και 2ο παιδί, τι έγινε με αυτό;
- George_V
ΚοριτσιΔημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:04 μια ερώτηση, στο 3ο επεισόδιο η βασίλισσα φαινόταν να περιμένει και 2ο παιδί, τι έγινε με αυτό;
είναι το μωρό που εμφανίστηκε σήμερα(και στο προηγούμενο)Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:04 μια ερώτηση, στο 3ο επεισόδιο η βασίλισσα φαινόταν να περιμένει και 2ο παιδί, τι έγινε με αυτό;
- George_V
Εν τω μεταξύ ο Βισερυς δε φαίνεται σε κάθε επεισόδιο σαν να λέει
"Fuck this... I am too old for this shit..."
-
Δημοκράτης
ναι αλλά κανείς δεν ασχολείταιΣενέκας έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:12είναι το μωρό που εμφανίστηκε σήμερα(και στο προηγούμενο)Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:04 μια ερώτηση, στο 3ο επεισόδιο η βασίλισσα φαινόταν να περιμένει και 2ο παιδί, τι έγινε με αυτό;
α για αυτό δεν ασχολούνταιGeorge_V έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:12ΚοριτσιΔημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:04 μια ερώτηση, στο 3ο επεισόδιο η βασίλισσα φαινόταν να περιμένει και 2ο παιδί, τι έγινε με αυτό;
-
Δημοκράτης
θυμίζει τον Πολύδωρα "εγω ποινη εκτιω"George_V έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:13Εν τω μεταξύ ο Βισερυς δε φαίνεται σε κάθε επεισόδιο σαν να λέει
"Fuck this... I am too old for this shit..."
- George_V
To επόμενο παιδί θα είναι αγόρι. Θα το δεις στο time jump καθώς θα μας πάει +10 χρόνια παρακάτω.Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:21ναι αλλά κανείς δεν ασχολείταιΣενέκας έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:12είναι το μωρό που εμφανίστηκε σήμερα(και στο προηγούμενο)Δημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:04 μια ερώτηση, στο 3ο επεισόδιο η βασίλισσα φαινόταν να περιμένει και 2ο παιδί, τι έγινε με αυτό;
α για αυτό δεν ασχολούνταιGeorge_V έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:12ΚοριτσιΔημοκράτης έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:04 μια ερώτηση, στο 3ο επεισόδιο η βασίλισσα φαινόταν να περιμένει και 2ο παιδί, τι έγινε με αυτό;
Εγω ειμαι με τον Νταεμον.
Παντως οι χαρακτηρες εχουν περισσοτερο ηθικη πυξιδα απο οτι εχαν στο GOT.Χρειαζεται ενας Μικροδακτυλος να τους κανει πουτανα με τις δολοπλοκιες του.
Παντως οι χαρακτηρες εχουν περισσοτερο ηθικη πυξιδα απο οτι εχαν στο GOT.Χρειαζεται ενας Μικροδακτυλος να τους κανει πουτανα με τις δολοπλοκιες του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Before Littlefinger was Middlefinger=Otto Hightower.zteo έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:23 Εγω ειμαι με τον Νταεμον.
Y.Γ. Το Green Council θα σας ταράξει στη νομιμότητα.
-
Δημοκράτης
πως θα κάνει κι άλλο παιδί το ραμολί;George_V έγραψε: 19 Σεπ 2022, 14:23To επόμενο παιδί θα είναι αγόρι. Θα το δεις στο time jump καθώς θα μας πάει +10 χρόνια παρακάτω.
Περιμένω πάντως ότ σε κάποια φάση ο πουδτράκος βασισλιάς θα πάει να βρει τον γκόμενο του με κάποιο ατύχημα και ο θείος θα την πάρει την ανιψιά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση