!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ
Re: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ
σαν να λέμε τον σκοτωσε για το ποδοσφαιρο
Σε βλακεία σε συναγωνίζεται.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Φανταζομαι τον τρομο του μεσηλικα οικογενειαρχη που βρεθηκε απεναντι στους νεαρους με τα ψευδωνυμα "δολοφονος" και "θανασιμος"
-Σας παρακαλω κυριε δολοφονε μην με χτυπατε πρεπει να γυρισω στο παιδι μου
- Otto Weininger
Όλο μαλακίεςadon99 έγραψε: 22 Σεπ 2021, 21:43 Φανταζομαι τον τρομο του μεσηλικα οικογενειαρχη που βρεθηκε απεναντι στους νεαρους με τα ψευδωνυμα "δολοφονος" και "θανασιμος"
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τι κατάλαβες ;Otto Weininger έγραψε: 22 Σεπ 2021, 21:51Όλο μαλακίεςadon99 έγραψε: 22 Σεπ 2021, 21:43 Φανταζομαι τον τρομο του μεσηλικα οικογενειαρχη που βρεθηκε απεναντι στους νεαρους με τα ψευδωνυμα "δολοφονος" και "θανασιμος"
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
https://twitter.com/mary_i_c/status/141 ... 93441?s=20
Κανονικά θα έπρεπε να καταδικαστεί από τα κινήματα metoo, τις γραμματείες ισότητας φύλων των κομμάτων κ.λπ, για προώθηση κουλτούρας βιασμού και μισογυνισμό. Τι, όχι;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
9 Χρόνια χωρίς τον παυλο
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- La Bourgeoisie
Οποιοσδήποτε κάνει τους φασίστες να αφρίζουν είναι στο σωστό δρόμο.
Η Μάγδα που τους προκαλεί εγκεφαλικά στον πιο σωστό.
Η Μάγδα που τους προκαλεί εγκεφαλικά στον πιο σωστό.
Spoiler
Spoiler
- La Bourgeoisie
Ποτέ δεν κατάλαβα κι ούτε θα καταλάβω γιατί δεν δικάστηκαν η ομάδα Δίας που κοιτούσε κι ο υπουργός δημόσιας τάξεως που είχε τους φακέλους κλειδωμένους στο συρτάρι και τώρα εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που έστειλε την Χρυσή Αυγή στο εδώλιο (το αυτονόητο).
Αν είχαν κινητοποιηθεί αυτά τα υποκείμενα, ίσως ο Παύλος ζούσε και δημιουργούσε.
Δεν είμαι αφελής ξέρω γιατί δεν... αλλά όταν μιλάμε για μάχη με τον φασισμό, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον φασισμό που υποβόσκει σε γραφεία, συρτάρια, δυσκίνητες καρέκλες και κυρίαρχα στις "διωκτικές αρχές".
"Είμαι δικός σας" ακόμη αντηχεί η ομολογία του Ρουπακιά.
Αν είχαν κινητοποιηθεί αυτά τα υποκείμενα, ίσως ο Παύλος ζούσε και δημιουργούσε.
Δεν είμαι αφελής ξέρω γιατί δεν... αλλά όταν μιλάμε για μάχη με τον φασισμό, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον φασισμό που υποβόσκει σε γραφεία, συρτάρια, δυσκίνητες καρέκλες και κυρίαρχα στις "διωκτικές αρχές".
"Είμαι δικός σας" ακόμη αντηχεί η ομολογία του Ρουπακιά.
Μη ξεχνάμε πως οι φασίστες προσπαθούσαν να χτυπήσουν και τους εργαζόμενους που οργανωνόταν με δολοφονική επίθεση σε παμιτες.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση