!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν σου περισσευουν
Re: Αν σου περισσευουν
Ο ούντερ είναι ο Μαδουραίος της ΝΔ
Ναι αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι αν έχω πραγματικά περισσότερα τώρα. Έχω;
- Μαδουραίος
Είναι παγκόσμιο φαινόμενο Ζαιε,φταίνε οι Ρώσοι άσχετα αν ξεκίνησε η ακρίβεια στην Ελλάδα από το 21sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:09Ναι αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι αν έχω πραγματικά περισσότερα τώρα. Έχω;
Εχεις στην τσεπη μινιμουμ 5 κατοσταρικα περισσοτερα απο οσα θα ειχες αν κυβερνουσε ο Τσιπρας.sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:09Ναι αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι αν έχω πραγματικά περισσότερα τώρα. Έχω;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαδουραίος
under έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:12Εχεις στην τσεπη μινιμουμ 5 κατοσταρικα περισσοτερα απο οσα θα ειχες αν κυβερνουσε ο Τσιπρας.
.......ο ηλίθιος επιμένει
Στο μεταξύ το παράδειγμα είναι μισθωτός με 23.000 και δύο παιδιά που ανάθεμα πόσοι τα διαθετουν
Ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο ισχύει, αλλά δεν παύει να επηρεάζει την τσέπη μου. Οπότε το να λέω ότι πλούτισα χωρίς να τον υπολογίσω είναι λάθος, πόσο μάλλον όταν μπορεί να πλούτισα και λόγω αυτού του πληθωρισμού.
Παρόμοια είχαμε επί δραχμής, 16% επιτόκια στις καταθέσεις και 25% πληθωρισμό. Κάθε χρονιά ο Έλληνας καμάρωνε επειδή είχε 16% παραπάνω χρήματα.
Παρόμοια είχαμε επί δραχμής, 16% επιτόκια στις καταθέσεις και 25% πληθωρισμό. Κάθε χρονιά ο Έλληνας καμάρωνε επειδή είχε 16% παραπάνω χρήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 18 Σεπ 2022, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να καταλαβω,λες οτι επι Τσιπρα θα πληρωνες μεν 500 ευρω μινιμουμ περισσοτερα σε φορους αλλα θα σου εμεναν συνολικα περισσοτερα χρηματα στην τσεπη γιατι ο ποκος θα εβρισκε ενα μαγικο τροπο να μην αυξηθει η τιμη του φυσικου αεριου,του ρευματος και του πετρελαιου μονο για την Ελλαδα ενω θα αυξανοταν σε ολο τον υπολοιπο κοσμο ;sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:15 Ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο ισχύει, αλλά δεν παύει να επηρεάζει την τσέπη μου. Οπότε το να λέω ότι πλούτισα χωρίς να τον υπολογίσω είναι λάθος, πόσο μάλλον όταν μπορεί να πλούτισα και λόγω αυτού του πληθωρισμού.
Παρόμοια είχαμε επί δραχμής, 16% επιτόκια στις καταθέσεις και 25% πληθωρισμό. Κάθε χρονιά ο Έλληνας καμάρωνε επειδή είχε 16% παραπάνω στις καταθέσεις.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δεν είμαι καλός στα whatif. Άλλο όμως το 18 και άλλο το 22, μετά από 2 χρόνια κορωνοϊό.under έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:18Για να καταλαβω,λες οτι επι Τσιπρα θα πληρωνες μεν 500 ευρω μινιμουμ περισσοτερα σε φορους αλλα θα σου εμεναν συνολικα περισσοτερα χρηματα στην τσεπη γιατι ο ποκος θα εβρισκε ενα μαγικο τροπο να μην αυξηθει η τιμη του φυσικου αεριου,του ρευματος και του πετρελαιου μονο για την Ελλαδα ενω θα αυξανοταν σε ολο τον υπολοιπο κοσμο ;sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:15 Ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο ισχύει, αλλά δεν παύει να επηρεάζει την τσέπη μου. Οπότε το να λέω ότι πλούτισα χωρίς να τον υπολογίσω είναι λάθος, πόσο μάλλον όταν μπορεί να πλούτισα και λόγω αυτού του πληθωρισμού.
Παρόμοια είχαμε επί δραχμής, 16% επιτόκια στις καταθέσεις και 25% πληθωρισμό. Κάθε χρονιά ο Έλληνας καμάρωνε επειδή είχε 16% παραπάνω στις καταθέσεις.
Και αυτα για την στηριξη των εισοδηματων και την αντιμετωπιση της ακριβειας.Η Ελλας δινει τα περισσοτερα απο οποιαδηποτε αλλη χωρα της ΕΕ και ο καταναλωτης πληρωνει χαμηλοτερες τιμες για το ρευμα ακομα και σε σχεση με χωρες που εχουν πυρηνικους αντιδραστηρες.
https://twitter.com/KaterinaDouka07/sta ... 9693692929
- Μαδουραίος
Περι οικονομιας, μισθών και ΝΔ.
1)Πηρε το χρεος στα 350 δις το πηγε 400 (το κανει και με το κομμα του).
2)Απαγορευτικα επιτοκια δανεισμου τα ομολογα.
3)Αγοραστικη δυναμη πολιτων στους 27 της Ε.Ε μονο πανω απο τους Βουλγαρους.
Τεραστιες επιτυχιες οι α(χ)ριστοι.
1)Πηρε το χρεος στα 350 δις το πηγε 400 (το κανει και με το κομμα του).
2)Απαγορευτικα επιτοκια δανεισμου τα ομολογα.
3)Αγοραστικη δυναμη πολιτων στους 27 της Ε.Ε μονο πανω απο τους Βουλγαρους.
Τεραστιες επιτυχιες οι α(χ)ριστοι.
Δηλαδη θεωρεις οντως πιθανο οτι ο ποκος θα καταφερνε να μην αυξηθει η τιμη της ενεργειας μονο για την Ελλαδα ενω θα αυξανοταν σε ολο τον υπολοιπο πλανητη.Οκ.sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:20Δεν είμαι καλός στα whatif. Άλλο όμως το 18 και άλλο το 22, μετά από 2 χρόνια κορωνοϊό.under έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:18Για να καταλαβω,λες οτι επι Τσιπρα θα πληρωνες μεν 500 ευρω μινιμουμ περισσοτερα σε φορους αλλα θα σου εμεναν συνολικα περισσοτερα χρηματα στην τσεπη γιατι ο ποκος θα εβρισκε ενα μαγικο τροπο να μην αυξηθει η τιμη του φυσικου αεριου,του ρευματος και του πετρελαιου μονο για την Ελλαδα ενω θα αυξανοταν σε ολο τον υπολοιπο κοσμο ;sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:15 Ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο ισχύει, αλλά δεν παύει να επηρεάζει την τσέπη μου. Οπότε το να λέω ότι πλούτισα χωρίς να τον υπολογίσω είναι λάθος, πόσο μάλλον όταν μπορεί να πλούτισα και λόγω αυτού του πληθωρισμού.
- Μαδουραίος
under έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:23 Και αυτα για την στηριξη των εισοδηματων και την αντιμετωπιση της ακριβειας.Η Ελλας δινει τα περισσοτερα απο οποιαδηποτε αλλη χωρα της ΕΕ και ο καταναλωτης πληρωνει χαμηλοτερες τιμες για το ρευμα ακομα και σε σχεση με χωρες που εχουν πυρηνικους αντιδραστηρες.
Στο μεταξύ τα χρήματα πηγαίνουν στον Μυτιληναίο και στα κοράκια των παρόχων ενέργειας
- Μαδουραίος
Το αντιθετο συμβανει αλλα απο εσενα δεν εχουμε απαιτησεις.Μαδουραίος έγραψε: 18 Σεπ 2022, 13:26 Στο μεταξύ τα χρήματα πηγαίνουν στον Μυτιληναίο και στα κοράκια των παρόχων ενέργειας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium