για πες τι άλλο νομίζεις ότι φταίει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
ηρεμα ναιδα παλαιοκατσαπλια παρασιτιδουNaida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:49Όχι θα φροντίσω τα δικά σου συμφέροντα που κόβεις την καρποφόρα ελιά από την ρίζα γιατί σου κόβει την θέα. Νεοελληναρά.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:37πολυ καλα καταλαβαινει η μαλλον γνωριζει αριστα οπως ολοιUnique έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:27
Αν δεν καταλαβαινεις, ρωτησε σε παρακαλω τοτε και καποιον εδω μεσα που εχει επιχειρηση να σου εξηγησει πως δουλευει το Ελληνικο κρατος.
Τα ξαναλεμε μετα. Θα περιμενω.
τα συμφεροντα της νομιζει πως προωθει με τοσο μυαλο οσο κ ο δηλητηριωδης κισσος που τρεφεται απο το παραγωγικο δεντρο μεχρι ν το καταστρεψει
300+ δεντρα εχω φυτεψει στους κηπους των σπιτιων κ στο κτημα - 80 ριζες ειναι ελιες
σκουξε οσο θες - θα φυτοζωεις κ θα παιρνεις συνεχως το μακρυτερο - μεχρι να γινει η επαναστα κ τα χοντος κρατικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
λίγα σου έπαιρνε.έπρεπε να σε ξεσκίσει κι άλλοklg έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:52 ...Και εγώ στην οικοδομή που έμενα και πλήρωνα 2.5k το μήνα ενοίκιο...
Που έχουν αυξηθεί τα ενοίκια; το ότι το κράτος δεν επεμβαίνει δραστικά.
Παραλληρισμός ήταν βρε μπόμπο η ελιά με την θέα. Για τον τρόπο που λειτουργείς, νεοελληναρά.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:08ηρεμα ναιδα παλαιοκατσαπλια παρασιτιδουNaida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:49Όχι θα φροντίσω τα δικά σου συμφέροντα που κόβεις την καρποφόρα ελιά από την ρίζα γιατί σου κόβει την θέα. Νεοελληναρά.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:37
πολυ καλα καταλαβαινει η μαλλον γνωριζει αριστα οπως ολοι
τα συμφεροντα της νομιζει πως προωθει με τοσο μυαλο οσο κ ο δηλητηριωδης κισσος που τρεφεται απο το παραγωγικο δεντρο μεχρι ν το καταστρεψει
300+ δεντρα εχω φυτεψει στους κηπους των σπιτιων κ στο κτημα - 80 ριζες ειναι ελιες
σκουξε οσο θες - θα φυτοζωεις κ θα παιρνεις συνεχως το μακρυτερο - μεχρι να γινει η επαναστα κ τα χοντος κρατικα![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Και υγειονομικό έλεγχο, και έλεγχο πυρασφάλειας, και βιβλίο επισκεπτών και έκδοση POS από τράπεζα.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:04Α και ασφάλιση στον εργαζόμενο που απασχολεί για την καθαριότητα.Unique έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:01Βεβαιως. Οχι αλλη φορολογια πια! Οχι αλλες σοβιετικες πρακτικες! Ξυπνατε πια. Βαδιζουμε στην καταστροφη με τον κρατισμο.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 08:53
Μισό, επιτρέπεται να έχεις επιχείρηση χωρίς να έχεις κάνει έναρξη, χωρίς να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές, χωρίς να φορολογείσαι για τα κέρδη της επιχείρησης σου και χωρίς να έχεις βγάλει τις σχετικές άδειες; από πότε;
Και φορο 60% για τον επομενο χρονο ως προκαταβολη. Και τεκμαρτο. Και φορο επιτηδευματος.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:19Και υγειονομικό έλεγχο, και έλεγχο πυρασφάλειας, και βιβλίο επισκεπτών και έκδοση POS από τράπεζα.
Και εν τέλει θα παρει τα @@ μου, και θα κανετε πορειες στο Συνταγμα για το "αδικο κρατος"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
με ποιο τρόπο ακριβώς?μην απαντήσεις "να πάρει μέτρα"Naida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:15 Που έχουν αυξηθεί τα ενοίκια; το ότι το κράτος δεν επεμβαίνει δραστικά.
-
Εμπεδοκλής
Υπομονή. Η εξαθλίωση πλησιάζει και μεγάλες εταιρείες κατασκευάζουν ξενοδοχεία με πολλές κλίνες. Και εσύ νομίζεις ότι η κυρία Λίτσα με το Airbnb δε θα της ζητηθεί κάποια στιγμή να πληρώσει φόρους για να μη χάνουν πελάτες οι αλυσίδες και οι βολευτές.Unique έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:22Και φορο 60% για τον επομενο χρονο ως προκαταβολη. Και τεκμαρτο. Και φορο επιτηδευματος.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:19Και υγειονομικό έλεγχο, και έλεγχο πυρασφάλειας, και βιβλίο επισκεπτών και έκδοση POS από τράπεζα.
Και εν τέλει θα παρει τα @@ μου, και θα κανετε πορειες στο Συνταγμα για το "αδικο κρατος"
Πλαφόν στην τιμή του ενοικίου. Ανάλογα την παλαιότητα, τις παροχές και τα τετραγωνικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο τροπος μου ; δλδ να δημιουργω αντι να απαιτω να ζω σαν βδελλα κ με την πεποιθηση πως ολοι μου χρωστανε ;Naida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:15Που έχουν αυξηθεί τα ενοίκια; το ότι το κράτος δεν επεμβαίνει δραστικά.
Παραλληρισμός ήταν βρε μπόμπο η ελιά με την θέα. Για τον τρόπο που λειτουργείς, νεοελληναρά.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:08ηρεμα ναιδα παλαιοκατσαπλια παρασιτιδουNaida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 09:49
Όχι θα φροντίσω τα δικά σου συμφέροντα που κόβεις την καρποφόρα ελιά από την ρίζα γιατί σου κόβει την θέα. Νεοελληναρά.
σκουξε οσο θες - θα φυτοζωεις κ θα παιρνεις συνεχως το μακρυτερο - μεχρι να γινει η επαναστα κ τα χοντος κρατικα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πλαφον στην τιμη ενοικιου = πλαφον στο κερδος δηλαδη. Ακουγονται εξαιρετικες ιδεες.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:26Πλαφόν στην τιμή του ενοικίου. Ανάλογα την παλαιότητα, τις παροχές και τα τετραγωνικά.
Σιγουρα εχουν εφαρμοστει και σε αλλα κρατη τέτοιες καινοτομιες και πειραματισμοι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Naida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:26 Πλαφόν στην τιμή του ενοικίου. Ανάλογα την παλαιότητα, τις παροχές και τα τετραγωνικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
καλωςNaida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:26Πλαφόν στην τιμή του ενοικίου. Ανάλογα την παλαιότητα, τις παροχές και τα τετραγωνικά.
παγαινε τωρα να αγορασεις κανα αρωμα ακομα με 300 ευρω να σου περασει η εξαψη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να δημιουργείς;Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:27ο τροπος μου ; δλδ να δημιουργω αντι να απαιτω να ζω σαν βδελλα κ με την πεποιθηση πως ολοι μου χρωστανε ;Naida έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:15Που έχουν αυξηθεί τα ενοίκια; το ότι το κράτος δεν επεμβαίνει δραστικά.
Παραλληρισμός ήταν βρε μπόμπο η ελιά με την θέα. Για τον τρόπο που λειτουργείς, νεοελληναρά.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:08
ηρεμα ναιδα παλαιοκατσαπλια παρασιτιδου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το αν θα αγοράσω άρωμα των 300€ ή όχι δεν έχει να κάνει με τον άθλιο τρόπο σκέψης σου για ότι αρπάξει ο κωλος σου εκμεταλλευομενος βασικές ανάγκες. Νεοελληναρά.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 10:31καλως
παγαινε τωρα να αγορασεις κανα αρωμα ακομα με 300 ευρω να σου περασει η εξαψη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk