Δε λέει κάτι αυτό.Bazoomba έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:33Το οτι.ο.δευτερος ισχυροτερος στρατος δεν καταφερε να.φτιαξει.drones.της προκοπης και.εξαρταται απο.το ebargιασμενο Ιραν, δεν σε προβληματιζει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
έχω το κληρονομικό χάρισμα?dna replication έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:04δε θα κάνουν κουρέματα, εκτελέσεις θα κάνουν και μετα θα στρωσουν τα πτώματα στους δρομους και θα καλέσουν τους δυτικούς δημοσιογράφους να δειξουν στο δυτικό κοινό τις ρωσικές θηριωδίες
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Καθόλου τυχαίο δεν είναι. Οι εγκληματίες πολέμου ξέρουν πως οι Αμερικανοί θα τους προστατεύσουν γιατί πάντα τους προστάτευαν.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:27Δεν είναι τυχαίο ότι στον ΒΠΠ οι γερμανοί τρέχανε να παραδοθούν στους αμερικάνους πριν τους πιάσουν οι ρώσοι.τεν τεν έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:23Οτι θα εκτελούν γυναικόπαιδα;
Η αλήθεια είναι ότι είχα την ελπίδα ότι ακόμα και οι Ρώσοι μπορει να έχουν γίνει άνθρωποι, αλλά ειμαι αρκετά αισιόδοξος και την παταω συχνά.
The United States cover-up of Japanese wartime medical atrocities: complicity committed in the national interest and two proposals for contemporary action
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- dna replication
και οι μπαντεριστές συμμαχοι των ναζί και φονιάδες εβραίων στις ΗΠΑ και στον Καναδά έτρεχανΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:27 Δεν είναι τυχαίο ότι στον ΒΠΠ οι γερμανοί τρέχανε να παραδοθούν στους αμερικάνους πριν τους πιάσουν οι ρώσοι.
https://www.academia.edu/33294203/Cold_ ... onalists_s
Φαντάζομαι οτι καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξυ θυμάτων από βομβαρδισμό με την εκτέλεση δεμένου πισθάγκωναΥδράργυρος έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:25Λιγα γυναικοπαιδα εχουν σκοτωσει οι αμερικανοι τα τελευταια χρονια; ιρακ αφγανισταν; στη φαλουτζα ακομα γενιουνται παραμορφωμενατεν τεν έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:23Οτι θα εκτελούν γυναικόπαιδα;
Η αλήθεια είναι ότι είχα την ελπίδα ότι ακόμα και οι Ρώσοι μπορει να έχουν γίνει άνθρωποι, αλλά ειμαι αρκετά αισιόδοξος και την παταω συχνά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- dna replication
το έχω?dna replication έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:31έχω το κληρονομικό χάρισμα?dna replication έγραψε: 10 Σεπ 2022, 22:04δε θα κάνουν κουρέματα, εκτελέσεις θα κάνουν και μετα θα στρωσουν τα πτώματα στους δρομους και θα καλέσουν τους δυτικούς δημοσιογράφους να δειξουν στο δυτικό κοινό τις ρωσικές θηριωδίες
- Крaсная армия
Κλάψτε για την πρώην Ουκρανία.
Κλάψτε.
Κλάψτε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Σαν πολύ καθαρό δεν είναι το σκοινί, σε σχέση με τα χέρια και τα ρούχα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Крaсная армия
Έτσι είναι.
Αλλά...
Αλλά...
Αν ειναι συνθετικο ( πλαστικο ) δεν απορροφά χώμα και δεν λερώνεται τυπε . Δεν εχετε πιασει ποτε ενα στα χέρια σας ?vagabondo έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:48Σαν πολύ καθαρό δεν είναι το σκοινί, σε σχέση με τα χέρια και τα ρούχα;![]()
- dna replication
viewtopic.php?f=30&t=43053
αυτούς που απειλούσαν οτι θα γ@μησουν και θα σκοτώσουν οι Ουκρανοί στο Ιζιούμ όταν το ανακαταλάβουν πως τους σκοτωσαν και που τους έθαψαν?
https://twitter.com/UNMUTEIT/status/1571182952763236352
αυτούς που απειλούσαν οτι θα γ@μησουν και θα σκοτώσουν οι Ουκρανοί στο Ιζιούμ όταν το ανακαταλάβουν πως τους σκοτωσαν και που τους έθαψαν?
https://twitter.com/UNMUTEIT/status/1571182952763236352
- Крaсная армия
Λες ασυναρτησίες. Τα πτώματα έχουν ταφεί τον Μάη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λερωθεί ακόμα και το πλαστικοποιημένο νήμα.
Δεν μας πείθετε.
Δεν μας πείθετε.
Εσυ εισαι ενας τροφιμος γιωτας που σε καθε 2ρο ποστ ευχεσαι πυρηνικο ολοκαυτωμα η πολεμο με τους τουρκους τον οποιο χανουμε εννοειτε πως το ποστ μου ηταν για φυσιολογικους ανθρωπους και δεν προσπαθουσα να σε πεισω σε κατι .Крaсная армия έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:54 Λες ασυναρτησίες. Τα πτώματα έχουν ταφεί τον Μάη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λερωθεί ακόμα και το πλαστικοποιημένο νήμα.
Δεν μας πείθετε.
- Οργισμένος
E φυσικα. Ασε που δεν ειναι ο 2ος αλλα ο 1ος στρατος στον κοσμο...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Και το νυχι παραειναι κοκκινο. Πσεμματα ειναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις