Τι να σου πω; Οι περισσότεροι γνωστοί μου αδυνατούν να κάνουν σοβαρή αποταμίευση τις τελευταίες δεκαετίες. Ενδεχομένως να δουλεύει καλά και μια τέτοια λύση. Ένας κοινός λογαριασμός για τα τρέχοντα και ξεχωριστοί για ό,τι περισσεύει στον καθένα.mao mao έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:56Το θέμα δεν είναι στα τρέχοντα έξοδα. Εκεί είναι κλόουν όποιος κάθεται και μετράει τόσα έβαλα εγώ τόσα εσύ. Όντως δεν είναι γάμος αν γίνεται αυτό.ST48410 έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Ούτε μου κάνουν οι λίστες και το τόσα έβαλα εγώ, τόσα έβαλες εσύ και χρωστάς ένα υπόλοιπο κλπ.talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:07 Δεν ειναι γαμος αν μιλαμε για ξεχωριστα πορτοφολια κλπ.
ολα μαζι
Αν φτάσει το πράγμα εκεί, καληνύχτα.
Το πράγμα αλλάζει σε αποταμιευτικούς λογαριασμούς. Εκεί καλό είναι ο καθένας να έχει από ένα δικό του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Πεινάω ρε"
λογικοsharp έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:57Ναι, αλλά εσύ μπορεί να καταναλώνεις πολύ περισσότερο ρεύμα με τα μαστορέματα σου. Ειδικά στις μέρες μας, μπορεί η διαφορά να είναι μεγάλη.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54ατυχες παραδειγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46
Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.
Οκ όπως τη βρίσκει ο καθένας - δεν κρίνω.
τα εξοδα ειναι συγκεκριμενα κ οχι αποφαση ενος
αν αποφασισει πχ πως θελει νεο καναπε - προβλημα της - ας πληρωσει να τον παρει
την δεη παραδειγμα θα την πληρωσω κατα 50 %
αλλες αποριες (της πλακας ) σκοτεινα σημεια ;
μετρηση της καταναλωσης κ αφαιρεση (κατα 50%) απο τα χρηματα που θα πληρωνε στο μεριδιο της για το συνεργειο που θα ερχοταν για τα μαστορεματα
αν βεβαια θελει μπορει να μαστορεψει η ιδια κ να πληρωσω εγω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έτσι μπράβο, τώρα μιλάς σωστά. Νάτες οι λίστες λοιπόν, αν και μάλλον θα χρειαστείς εξειδικευμένο σοφτγουέαρ.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:04λογικοsharp έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:57Ναι, αλλά εσύ μπορεί να καταναλώνεις πολύ περισσότερο ρεύμα με τα μαστορέματα σου. Ειδικά στις μέρες μας, μπορεί η διαφορά να είναι μεγάλη.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54
ατυχες παραδειγμα
μετρηση της καταναλωσης κ αφαιρεση (κατα 50%) απο τα χρηματα που θα πληρωνε στο μεριδιο της για το συνεργειο που θα ερχοταν για τα μαστορεματα
το χω ανεταsharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:06Έτσι μπράβο, τώρα μιλάς σωστά. Νάτες οι λίστες λοιπόν, αν και μάλλον θα χρειαστείς εξειδικευμένο σοφτγουέαρ.Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:04λογικοsharp έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:57
Ναι, αλλά εσύ μπορεί να καταναλώνεις πολύ περισσότερο ρεύμα με τα μαστορέματα σου. Ειδικά στις μέρες μας, μπορεί η διαφορά να είναι μεγάλη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι αν μετά θέλουν να πάνε ταξίδι και ο ένας έχει και ο άλλος όχι; Τι θα γίνει, θα τού πει με δανείζεις πληζ; Κι ο άλλος θα απαντήσει, ναι, αλλά εσύ ήσουν σπάταλος/η σε θυμάμαι στην παραλία που πήρες σουβλάκι και μάλιστα πριν μπεις στη θάλασσα κι ας φώναζα ότι είναι επικίνδυνο να βουτάς φαγωμένος/η. Και το επόμενο ραντεβού θα είναι στον δικηγόρο.ST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:02Τι να σου πω; Οι περισσότεροι γνωστοί μου αδυνατούν να κάνουν σοβαρή αποταμίευση τις τελευταίες δεκαετίες. Ενδεχομένως να δουλεύει καλά και μια τέτοια λύση. Ένας κοινός λογαριασμός για τα τρέχοντα και ξεχωριστοί για ό,τι περισσεύει στον καθένα.mao mao έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:56Το θέμα δεν είναι στα τρέχοντα έξοδα. Εκεί είναι κλόουν όποιος κάθεται και μετράει τόσα έβαλα εγώ τόσα εσύ. Όντως δεν είναι γάμος αν γίνεται αυτό.ST48410 έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Ούτε μου κάνουν οι λίστες και το τόσα έβαλα εγώ, τόσα έβαλες εσύ και χρωστάς ένα υπόλοιπο κλπ.
Αν φτάσει το πράγμα εκεί, καληνύχτα.
Το πράγμα αλλάζει σε αποταμιευτικούς λογαριασμούς. Εκεί καλό είναι ο καθένας να έχει από ένα δικό του.
παει ταξιδι αυτος που δεν τα εκανε χοντος η αυτη που δεν τα εκανε στοιχιμανsharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:09Κι αν μετά θέλουν να πάνε ταξίδι και ο ένας έχει και ο άλλος όχι; Τι θα γίνει, θα τού πει με δανείζεις πληζ; Κι ο άλλος θα απαντήσει, ναι, αλλά εσύ ήσουν σπάταλος/η σε θυμάμαι στην παραλία που πήρες σουβλάκι και μάλιστα πριν μπεις στη θάλασσα κι ας φώναζα ότι είναι επικίνδυνο να βουτάς φαγωμένος. Και το επόμενο ραντεβού είναι στον δικηγόρο.ST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:02Τι να σου πω; Οι περισσότεροι γνωστοί μου αδυνατούν να κάνουν σοβαρή αποταμίευση τις τελευταίες δεκαετίες. Ενδεχομένως να δουλεύει καλά και μια τέτοια λύση. Ένας κοινός λογαριασμός για τα τρέχοντα και ξεχωριστοί για ό,τι περισσεύει στον καθένα.mao mao έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:56
Το θέμα δεν είναι στα τρέχοντα έξοδα. Εκεί είναι κλόουν όποιος κάθεται και μετράει τόσα έβαλα εγώ τόσα εσύ. Όντως δεν είναι γάμος αν γίνεται αυτό.
απλο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Η κουζίνα να δεις πόσο καίει, και οι άντρες τρώμε μεγαλύτερες μερίδες. Αυτό δε θα το υπολογίζεις δηλαδη; θα τη ρίξεις την τύπισσα, τυπεΕμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:00Τύπε μου, γιατί το 50%; Ξέρεις πόσο καίει το πιστολάκι; Ξέρεις πόσο καυτό νερό από το θερμοσίφωνα χαλάει; Οτιδήποτε δώσεις πάνω από 30% σε κλέβει.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54ατυχες παραδειγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46
Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.
Οκ όπως τη βρίσκει ο καθένας - δεν κρίνω.
Μα και το ταξίδι από τον κοινό λογαριασμό θα βγει αλλά γενικά συμφωνούμε. Για μένα τέλος πάντων δεν είναι γάμος αυτό που ο καθένας έχει τα θέλω του. Όποιος θέλει να το κάνει να λειτουργήσει για πολλά χρόνια προφανώς θα σκεφτεί και τον άλλο όταν ζητήσει/θελήσει το οτιδήποτε.sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:09Κι αν μετά θέλουν να πάνε ταξίδι και ο ένας έχει και ο άλλος όχι; Τι θα γίνει, θα τού πει με δανείζεις πληζ; Κι ο άλλος θα απαντήσει, ναι, αλλά εσύ ήσουν σπάταλος/η σε θυμάμαι στην παραλία που πήρες σουβλάκι και μάλιστα πριν μπεις στη θάλασσα κι ας φώναζα ότι είναι επικίνδυνο να βουτάς φαγωμένος/η. Και το επόμενο ραντεβού θα είναι στον δικηγόρο.ST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:02Τι να σου πω; Οι περισσότεροι γνωστοί μου αδυνατούν να κάνουν σοβαρή αποταμίευση τις τελευταίες δεκαετίες. Ενδεχομένως να δουλεύει καλά και μια τέτοια λύση. Ένας κοινός λογαριασμός για τα τρέχοντα και ξεχωριστοί για ό,τι περισσεύει στον καθένα.mao mao έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:56
Το θέμα δεν είναι στα τρέχοντα έξοδα. Εκεί είναι κλόουν όποιος κάθεται και μετράει τόσα έβαλα εγώ τόσα εσύ. Όντως δεν είναι γάμος αν γίνεται αυτό.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:11Η κουζίνα να δεις πόσο καίει, και οι άντρες τρώμε μεγαλύτερες μερίδες. Αυτό δε θα το υπολογίζεις δηλαδη; θα τη ρίξεις την τύπισσα, τυπεΕμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:00Τύπε μου, γιατί το 50%; Ξέρεις πόσο καίει το πιστολάκι; Ξέρεις πόσο καυτό νερό από το θερμοσίφωνα χαλάει; Οτιδήποτε δώσεις πάνω από 30% σε κλέβει.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54
ατυχες παραδειγμα
αλλες αποριες (της πλακας ) σκοτεινα σημεια ;![]()
Έτσι όπως το πάτε θα πρέπει να προσλάβουμε και λογιστή
δυστυχως σκεπτεστε εντελως λανθασμεναST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:13Μα και το ταξίδι από τον κοινό λογαριασμό θα βγει αλλά γενικά συμφωνούμε. Για μένα τέλος πάντων δεν είναι γάμος αυτό που ο καθένας έχει τα θέλω του. Όποιος θέλει να το κάνει να λειτουργήσει για πολλά χρόνια προφανώς θα σκεφτεί και τον άλλο όταν ζητήσει/θελήσει το οτιδήποτε.sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:09Κι αν μετά θέλουν να πάνε ταξίδι και ο ένας έχει και ο άλλος όχι; Τι θα γίνει, θα τού πει με δανείζεις πληζ; Κι ο άλλος θα απαντήσει, ναι, αλλά εσύ ήσουν σπάταλος/η σε θυμάμαι στην παραλία που πήρες σουβλάκι και μάλιστα πριν μπεις στη θάλασσα κι ας φώναζα ότι είναι επικίνδυνο να βουτάς φαγωμένος/η. Και το επόμενο ραντεβού θα είναι στον δικηγόρο.ST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:02
Τι να σου πω; Οι περισσότεροι γνωστοί μου αδυνατούν να κάνουν σοβαρή αποταμίευση τις τελευταίες δεκαετίες. Ενδεχομένως να δουλεύει καλά και μια τέτοια λύση. Ένας κοινός λογαριασμός για τα τρέχοντα και ξεχωριστοί για ό,τι περισσεύει στον καθένα.
φυσικα κ εχει τα θελω του κ ειναι σεβαστα
20 χρονια ειχα το ιδιο αυτοκινητο ( δεν θα καταδεχοσασταν να το αγορασετε - δεν εισαστε πλεμπαρια )
η συντροφος τα αλλαζει καθε 3-4 χρονια - δικαιωμα της σιγα μην μου δωσει λογαριασμο η να ζητησει εγκριση (η χρηματα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εννοούσα κάποιο μεγάλο έξοδο, ένα υπερατλαντικό ας πούμε. Επίσης φυσικά κάτι έκτακτο, για να μην πω κάτι κακό, όπως μία εγχείρηση. Τεσπα, κοντολογίς αν τον αγαπάς τον άλλον δεν σε νοιάζουν οι λογαριασμοί. Αν δεν... τότε καλύτερα να χωρίσεις πριν αρχίσετε τις αριθμητικές πράξεις.ST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:13Μα και το ταξίδι από τον κοινό λογαριασμό θα βγει αλλά γενικά συμφωνούμε. Για μένα τέλος πάντων δεν είναι γάμος αυτό που ο καθένας έχει τα θέλω του. Όποιος θέλει να το κάνει να λειτουργήσει για πολλά χρόνια προφανώς θα σκεφτεί και τον άλλο όταν ζητήσει/θελήσει το οτιδήποτε.sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:09Κι αν μετά θέλουν να πάνε ταξίδι και ο ένας έχει και ο άλλος όχι; Τι θα γίνει, θα τού πει με δανείζεις πληζ; Κι ο άλλος θα απαντήσει, ναι, αλλά εσύ ήσουν σπάταλος/η σε θυμάμαι στην παραλία που πήρες σουβλάκι και μάλιστα πριν μπεις στη θάλασσα κι ας φώναζα ότι είναι επικίνδυνο να βουτάς φαγωμένος/η. Και το επόμενο ραντεβού θα είναι στον δικηγόρο.ST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:02
Τι να σου πω; Οι περισσότεροι γνωστοί μου αδυνατούν να κάνουν σοβαρή αποταμίευση τις τελευταίες δεκαετίες. Ενδεχομένως να δουλεύει καλά και μια τέτοια λύση. Ένας κοινός λογαριασμός για τα τρέχοντα και ξεχωριστοί για ό,τι περισσεύει στον καθένα.
Συμφωνούμε sharpsharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:20 Εννοούσα κάποιο μεγάλο έξοδο, ένα υπερατλαντικό ας πούμε. Επίσης φυσικά κάτι έκτακτο, για να μην πω κάτι κακό, όπως μία εγχείρηση. Τεσπα, κοντολογίς αν τον αγαπάς τον άλλον δεν σε νοιάζουν οι λογαριασμοί. Αν δεν... τότε καλύτερα να χωρίσεις πριν αρχίσετε τις αριθμητικές πράξεις.
Εγώ πιστεύω ότι αν ο ένας είναι πολύ μετρημένος και ο άλλος πολύ σπάταλος τότε απλά δεν ταιριάζουν. Όπως αν ο ένας θέλει να βλέπει καουμπόικα και η άλλη αισθηματικά μονίμως. Κάπου πρέπει να έχουν και κοινά σημεία, εκτός και αν έχουν αποφασίσει ότι θα ζουν χωριστά, οπότε πάνε χωριστές διακοπές και απλώς συγκατοικούν και ίσως πρέπει να έχουν και χωριστά ψυγείαΑγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:17δυστυχως σκεπτεστε εντελως λανθασμεναST48410 έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:13Μα και το ταξίδι από τον κοινό λογαριασμό θα βγει αλλά γενικά συμφωνούμε. Για μένα τέλος πάντων δεν είναι γάμος αυτό που ο καθένας έχει τα θέλω του. Όποιος θέλει να το κάνει να λειτουργήσει για πολλά χρόνια προφανώς θα σκεφτεί και τον άλλο όταν ζητήσει/θελήσει το οτιδήποτε.sharp έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:09
Κι αν μετά θέλουν να πάνε ταξίδι και ο ένας έχει και ο άλλος όχι; Τι θα γίνει, θα τού πει με δανείζεις πληζ; Κι ο άλλος θα απαντήσει, ναι, αλλά εσύ ήσουν σπάταλος/η σε θυμάμαι στην παραλία που πήρες σουβλάκι και μάλιστα πριν μπεις στη θάλασσα κι ας φώναζα ότι είναι επικίνδυνο να βουτάς φαγωμένος/η. Και το επόμενο ραντεβού θα είναι στον δικηγόρο.
φυσικα κ εχει τα θελω του κ ειναι σεβαστα
20 χρονια ειχα το ιδιο αυτοκινητο ( δεν θα καταδεχοσασταν να το αγορασετε - δεν εισαστε πλεμπαρια )
η συντροφος τα αλλαζει καθε 3-4 χρονια - δικαιωμα της σιγα μην μου δωσει λογαριασμο η να ζητησει εγκριση (η χρηματα)
καλα ολα αυτα αλλα θα παρακαλεσω να μην με ζαλιζετε στα πμ οι αντρακλες που σας στραπονιασαν κ στο πχορουμ να κανετε τις κυριες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπορεί. Απλά δεν αντιλαμβανόμαστε το παρακάτω που λες σαν γάμο. Μπορείς να το πεις μια μακροχρόνια σχέση, μια συγκατοίκηση ή κάτι άλλο.
Αγις έγραψε: 18 Σεπ 2022, 00:17 φυσικα κ εχει τα θελω του κ ειναι σεβαστα
η συντροφος τα αλλαζει καθε 3-4 χρονια - δικαιωμα της σιγα μην μου δωσει λογαριασμο η να ζητησει εγκριση (η χρηματα)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis