!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Πεινάω ρε"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sharp

Re: "Πεινάω ρε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Naida έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:48
talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:42
Naida έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:42

Παντρεμένοι με κοινό λογαριασμό αλλά και ξεχωριστά πορτοφόλια.
πως ειναι δυνατον; κοινος λογαριασμος = κοινο πορτοφολι
Ένας κοινός λογαριασμός που βάζουν από κοινού λεφτά αλλά και ο καθένας να έχει το προσωπικό του λογαριασμό για προσωπικά του έξοδα. Αυτά για εσάς τους πλούσιους. Εμείς τα φτωχά και βασανισμενα κορμάκια έχουμε άλλους κανόνες.
Ο προσωπικός είναι στα Καυμάν;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sharp έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:01
Naida έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:48
talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:42

πως ειναι δυνατον; κοινος λογαριασμος = κοινο πορτοφολι
Ένας κοινός λογαριασμός που βάζουν από κοινού λεφτά αλλά και ο καθένας να έχει το προσωπικό του λογαριασμό για προσωπικά του έξοδα. Αυτά για εσάς τους πλούσιους. Εμείς τα φτωχά και βασανισμενα κορμάκια έχουμε άλλους κανόνες.
Ο προσωπικός είναι στα Καυμάν;
:g030:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%AC%CE%BD
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Δεν ειναι γαμος αν μιλαμε για ξεχωριστα πορτοφολια κλπ.
ολα μαζι
sharp

talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:07 Δεν ειναι γαμος αν μιλαμε για ξεχωριστα πορτοφολια κλπ.
ολα μαζι
Τι, δεν έχετε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο; :003:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

sharp έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:08
talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:07 Δεν ειναι γαμος αν μιλαμε για ξεχωριστα πορτοφολια κλπ.
ολα μαζι
στα 19 που γνωριστηκαμε ( 20 εγω) τι πριναπ να κανουμε; μια απο τα ιδια ειμαστε.

Ο αδερφος μου που πηγε να κανει δευτερο γαμο με μια 15 περιπου χρονια μικροτερη ζητησε λιγο πριν το γαμο ( και σχολασε ο γαμος)
- το πριναπ το απαιτησαν οι κορες του
sharp

talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:10
ολα μαζι
στα 19 που γνωριστηκαμε ( 20 εγω) τι πριναπ να κανουμε; μια απο τα ιδια ειμαστε.

Ο αδερφος μου που πηγε να κανει δευτερο γαμο με μια 15 περιπου χρονια μικροτερη ζητησε λιγο πριν το γαμο ( και σχολασε ο γαμος)
ωχ... αστειευόμενος το είπα. Εννοείται ότι δεν μού αρέσουν ούτε οι ξεχωριστοί λογαριασμοί. Σιγά μην γραφουμε και λίστες τι ψωνίζει ο καθένας και πόσα καταναλώνει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

ολα μαζι
ευγε
εχω βαρεθει ομως να μου κλαιγονται συνεχεια αντρακλες '' εγωωωω ο μαλαααακαςςςςς φταιωωωωω που τα εδωσα ολα τοσαααα χρονιααα -θυσιασα τα πανταααα κ με ξεσκισεεε η καριολααααα ''

φυσικα κ πιαστηκαν κοροιδα
το μονο προβλημα μου - ειναι πως πινουν σαν νεροφιδες (απο τα ποτα μου ) οσο τα διηγουνται κ πληρωνω κ το ταξι να τους παει στο ξενοδοχειο τους :003:
σημειωση
ο μαλακας ημουν εγω -για αυτους - κ οι ιδεες μου πριν τους στραποναρουν :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δεν υπάρχουν κανόνες, το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Εμείς δεν έχουμε κοινό λογαριασμό.
Ο καθένας πληρώνει ό,τι κάτσει, δεν τα βάζουμε κάτω να μετράμε. Αυτά είναι για Σουηδούς πολιτισμενους κ καλά (=αδερφες)
Άβαταρ μέλους
Αγις

sharp έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:13

ωχ... αστειευόμενος το είπα. Εννοείται ότι δεν μού αρέσουν ούτε οι ξεχωριστοί λογαριασμοί. Σιγά μην γραφουμε και λίστες τι ψωνίζει ο καθένας και πόσα καταναλώνει.
γιατι να κανεις κατι τετοιο ;
ο καθενας πληρωνει το 50 % απο τους λογαριασμους- γενικα εξοδα της κοινης συμβιωσης κ διαχειριζεται τα χρηματα του οπως θελει
σιγα μην δινει η απαιτει αναφορα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
sharp

Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:18

ο καθενας πληρωνει το 50 % απο τους λογαριασμους- γενικα εξοδα της κοινης συμβιωσης κ διαχειριζεται τα χρηματα του οπως θελει
Όταν λέμε ξεχωριστούς εννοούμε ότι μόνο το ένα άτομο έχει πρόσβαση, χωρίς συνδικαιούχο τον/την σύζυγο. Αυτό δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης, οπότε μοιραία θα καταλήξεις σε αυτό που έβαλα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

sharp έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:21
Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:18

Όταν λέμε ξεχωριστούς εννοούμε ότι μόνο το ένα άτομο έχει πρόσβαση, χωρίς συνδικαιούχο τον/την σύζυγο. Αυτό δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης, οπότε μοιραία θα καταλήξεις σε αυτό που έβαλα.
δεν καταλαβα σε τι θα καταληξει
θα μου κανει ελεγχο η συντροφος στο που διεθεσα τα χρηματα μου - ενω ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις της κοινης συμβιωσης ;
με ποιο δικαιωμα ;
η αντιστοιχα θα της κανω εγω ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ θα ήμουν υπερ αναλογικού κοινού λογαριασμού, παράλληλα με ατομικούς λογαριασμούς. Καθένας συνεισφέρει ανάλογα με το εισόδημα του μέχρι να καλυφθούν τα πάγια έξοδα, και μετά κάνει ό,τι θέλει. Αν υπάρχει κάποιος στόχος π.χ. αυτοκίνητο ή σπίτι, τότε πάει μετά τα πάγια έξοδα μπαίνει κι εκεί ένα ποσό, και μετά στους ατομικούς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:25 Εγώ θα ήμουν υπερ αναλογικού κοινού λογαριασμού, παράλληλα με ατομικούς λογαριασμούς. Καθένας συνεισφέρει ανάλογα με το εισόδημα του μέχρι να καλυφθούν τα πάγια έξοδα, και μετά κάνει ό,τι θέλει. Αν υπάρχει κάποιος στόχος π.χ. αυτοκίνητο ή σπίτι, τότε πάει μετά τα πάγια έξοδα μπαίνει κι εκεί ένα ποσό, και μετά στους ατομικούς.
τι πα να πει αναλογικος - σαν παραδειγμα - η συντροφος που εχει εισοδηματα 5 χιλ κ εγω ( ο φτωχος κ βασανισμενος ) 1 χιλ να συνεισφερει τα πενταπλασια ;
πολυ θα το ηθελα να της το προτεινεις :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:25 Εγώ θα ήμουν υπερ αναλογικού κοινού λογαριασμού, παράλληλα με ατομικούς λογαριασμούς. Καθένας συνεισφέρει ανάλογα με το εισόδημα του μέχρι να καλυφθούν τα πάγια έξοδα, και μετά κάνει ό,τι θέλει. Αν υπάρχει κάποιος στόχος π.χ. αυτοκίνητο ή σπίτι, τότε πάει μετά τα πάγια έξοδα μπαίνει κι εκεί ένα ποσό, και μετά στους ατομικούς.
τι πα να πει αναλογικος - σαν παραδειγμα - η συντροφος που εχει εισοδηματα 5 χιλ κ εγω ( ο φτωχος κ βασανισμενος ) 1 χιλ να συνεισφερει τα πενταπλασια ;
Σωστά. Δεν μου φαίνεται λογικό το 50-50, π.χ. αν η δικιά μου παίρνει το βασικό εγώ πρέπει να τρώω μόνο ρύζι και φασόλια και να μένω σε υπόγειο για να μην υπερβώ τα δικά της μισά; Μαλακία. Ενώ με την αναλογικότητα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, το επίπεδο διαβίωσης καθορίζεται από το κοινό εισόδημα.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν ανακατεύομαι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:37
Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:32
Σωστά. Δεν μου φαίνεται λογικό το 50-50, π.χ. αν η δικιά μου παίρνει το βασικό εγώ πρέπει να τρώω μόνο ρύζι και φασόλια και να μένω σε υπόγειο για να μην υπερβώ τα δικά της μισά; Μαλακία. Ενώ με την αναλογικότητα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, το επίπεδο διαβίωσης καθορίζεται από το κοινό εισόδημα.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν ανακατεύομαι.
οχι βεβαια
εσυ τρωγε κ παπια πεκινου
η δικια σου απλα πρεπει πληρωνει μονο τα μισα εξοδα της κοινης διαβιωσης - αν δεν δυναται μπορει να βρει αλλη μια η δυο εργασιες να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”