Wait your turn, mate!!!Beria έγραψε: 17 Σεπ 2022, 16:07Εάν είχες αντίγραφο της ιστορίας του Σολομωνιδη με ιδιόχειρη αφιέρωση θα σου καθόμουναTarkovsky έγραψε: 17 Σεπ 2022, 16:02 έχω στην κατοχή μου την ιστορία του συλλόγου από τον Πέτρο Λινάρδο
σιγά το πράμα θα μου πείτε, όλοι οι Πανιώνιοι που σέβονται τον εαυτό τους την έχουν
το συγκεκριμένο αντίτυπο όμως είναι ξεχωριστό, καθώς φέρει την ιδιόχειρη αφιέρωση του αείμνηστου
με την ευκαιρία της επετείου, ανταλλάσσω το δικό μου με ένα οποιοδήποτε άλλο αντίτυπο (εννοείται, σε καλή κατάσταση)
μόνο σοβαρές προτάσεις, Πάνθηραι τε και γάβροι αποκλείονται - πληροφορίαι ενταύθα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πανιώνιος ΓΣΣ -132 χρόνια Κόκκινο και Μπλε
Re: Πανιώνιος ΓΣΣ -132 χρόνια Κόκκινο και Μπλε
όχι, ρε Στελλίτσα, χωρίς αντάλλαγμα, βιβλίο με βιβλίο λέμαι
εκτός και επιμείνεις...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Δεν έχω κανένα παρόμοιο κειμήλιο, δυστυχώς. Έχω όμως αυτόγραφο του Τερλέγκα σε αφίσα πανηγυριού από Αμφιλοχία και υπογεγραμμένη φωτογραφία με τον Βαμβακούλα από όταν ήμουν μωρό και μου έκανε babysitting, ο γλυκούλης μου - βέβαια έπαιζε Ολυμπιακό τότε, αλλά δεν μας προσηλύτισε!!!
Διαλέγεις και παίρνεις!!!
ΥΓ: Μπράβο για την εθελοντική μελέτη, δείχνεις αυθεντικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ ιδεώδες!!!
- Παλαιοελλαδίτης
stella έγραψε: 17 Σεπ 2022, 16:58 Δεν έχω κανένα παρόμοιο κειμήλιο, δυστυχώς. Έχω όμως αυτόγραφο του Τερλέγκα σε αφίσα πανηγυριού από Αμφιλοχία...
stella έγραψε: 17 Σεπ 2022, 16:58 υπογεγραμμένη φωτογραφία με τον Βαμβακούλα από όταν ήμουν μωρό και μου έκανε babysitting, ο γλυκούλης μου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ο Ταρκόφσκι είναι Πανιώνιος σε άρνησηstella έγραψε: 17 Σεπ 2022, 16:58 Δεν έχω κανένα παρόμοιο κειμήλιο, δυστυχώς. Έχω όμως αυτόγραφο του Τερλέγκα σε αφίσα πανηγυριού από Αμφιλοχία και υπογεγραμμένη φωτογραφία με τον Βαμβακούλα από όταν ήμουν μωρό και μου έκανε babysitting, ο γλυκούλης μου - βέβαια έπαιζε Ολυμπιακό τότε, αλλά δεν μας προσηλύτισε!!!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Όταν οι αναρχομπαχαλάκηδες καταντήσουν τον Πανιώνιο σαν τον Ηρακλή, για τους Πανιωνίους θα είναι αργά...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2022, 12:34 οι ροζ Πάνθηρες πραγματοποίησαν ένα - αξιοσημείωτο για να είμαι ειλικρινής - οπαδικό πανηγύρι με εσάνς πολιτικών μηνυμάτων, γιορτάζοντας την ίδρυση της ομάδας τους.
Προς το παρόν προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας από την καταστροφή που άφησαν οι Μπεοι, οι μπράβοι και οι δεξιοί σοβαροί επιχειρηματιεςGolden Age έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:49Όταν οι αναρχομπαχαλάκηδες καταντήσουν τον Πανιώνιο σαν τον Ηρακλή, για τους Πανιωνίους θα είναι αργά...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2022, 12:34 οι ροζ Πάνθηρες πραγματοποίησαν ένα - αξιοσημείωτο για να είμαι ειλικρινής - οπαδικό πανηγύρι με εσάνς πολιτικών μηνυμάτων, γιορτάζοντας την ίδρυση της ομάδας τους.
Και οι αναρχομπαχαλακηδες έχουν βάλει σε τάξη ατασθαλίες δεκαετιών. Έχουν πληρώσει και πληρώνουν χρεη που δημιούργησαν οι καλοί.
Οπότε άσε τις συμβουλές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Κάτι τέτοια έλεγαν και στον Ηρακλή και τώρα πρόκοψε η ομάδα τους...Beria έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:54Προς το παρόν προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας από την καταστροφή που άφησαν οι Μπεοι, οι μπράβοι και οι δεξιοί σοβαροί επιχιρηματιεςGolden Age έγραψε: 17 Σεπ 2022, 20:49Όταν οι αναρχομπαχαλάκηδες καταντήσουν τον Πανιώνιο σαν τον Ηρακλή, για τους Πανιωνίους θα είναι αργά...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2022, 12:34 οι ροζ Πάνθηρες πραγματοποίησαν ένα - αξιοσημείωτο για να είμαι ειλικρινής - οπαδικό πανηγύρι με εσάνς πολιτικών μηνυμάτων, γιορτάζοντας την ίδρυση της ομάδας τους.
Και οι αναρχομπαχαλακηδες έχουν βάλει σε τάξη ατασθαλίες δεκαετιών. Έχουν πληρώσει και πληρώνουν χρεη που δημιούργησαν οι καλοί.
Οπότε άσε τις συμβουλές

Tarkovsky και Παλαιοελλαδίτης κανονίστε
Να υποθέσω ότι έχει κρατηθεί θέση για τον Μπουτάρη στους επίτιμους προσκεκλημένους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Παλαιοελλαδίτης
Τελευταία στιγμή μας το κοινοποιείς.
Το τελευταίο -επεισοδιακό- φιλικό με την Παναχαϊκή είχε 5€Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 17 Σεπ 2022, 21:58Τελευταία στιγμή μας το κοινοποιείς.Εγώ είμαι σχετικά κοντά, οπότε μπορεί να έρθω. Τι πληρώνουμε;
Αν πρόκειται να έρθετε σφυράτε να βρεθούμε για καφέ στον Νίκο πριν
ρε παιδιά, αύριο 4:30 βλέπω κοντά στο σπίτι (γήπ. Απόλλωνα Χαλανδρίου, Νομισματοκοπείο) ΠΟ Ψυχικού - Αρίων Γούβας για το κύπελλο ΕΠΣΑ
έχω διπλό συναισθηματικό λόγο για να πάω = η ομάδα της τωρινής περιοχής vs την ομάδα της γενέθλιας γειτονιάς (να σκεφτείτε δεν πρόκειται να πάω ούτε στο Ηλυσιακός-ΑΟ Ιλίου)
πολύ κρίμα, ωραιότατο σμυρνέικο φιλικό, Παλαιοελλαδίτη εκπροσώπησέ με
έχω διπλό συναισθηματικό λόγο για να πάω = η ομάδα της τωρινής περιοχής vs την ομάδα της γενέθλιας γειτονιάς (να σκεφτείτε δεν πρόκειται να πάω ούτε στο Ηλυσιακός-ΑΟ Ιλίου)
πολύ κρίμα, ωραιότατο σμυρνέικο φιλικό, Παλαιοελλαδίτη εκπροσώπησέ με
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Παλαιοελλαδίτης
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Σμύρνη. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση