!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: The Lord of the Rings Amazon series
Άμα χειρίζεσαι το μάους με το αριστερό μπορεί να αστοχήσεις 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με το δεξί τι κανεις? Τηγανιζεις αυγα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:43 Άμα χειρίζεσαι το μάους με το αριστερό μπορεί να αστοχήσεις![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
Είναι ημιμαυρη ρε συΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:17 Είδα το τέταρτο. Το θεωρώ κατώτερο του τρίτου που είναι και το καλύτερο μέχρι στιγμής (μπορεί να μην είχε τα απάλευτα χόμπιτ, αλλά είχε τους σεφερλιδικούς νάνους). Το σλόου μο σπασαρχίδικο. Είμαι ο μόνος που θα ήθελα να δω τρίμπινγκ μεταξύ γκάλα και μαυρούκας; Επίσης πώς γίνεται η κόρη να είναι αραπόμορφη και πατέρας λευκός;![]()
Ή η μανα είναι αραπινα μαύρη ερωτιάρα Ή ο βασιλιάς δεν το καθαρίζει το μπουρί του
-
Δημοκράτης
Τον παιζειGeorge_V έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:46Με το δεξί τι κανεις? Τηγανιζεις αυγα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:43 Άμα χειρίζεσαι το μάους με το αριστερό μπορεί να αστοχήσεις![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στη γκει γωνία του xvideos?Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:50Τον παιζειGeorge_V έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:46Με το δεξί τι κανεις? Τηγανιζεις αυγα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:43 Άμα χειρίζεσαι το μάους με το αριστερό μπορεί να αστοχήσεις![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Αν δεν ήταν τα τριχοπόδαρα και ο ουρανοκατέβατος μάγος, η σειρά δε βλέπεται με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.
Κα ζευγαρώματα έλφ-ανθρώπων, έλεος δηλαδή. Ο κούκλος μαυροελφ τί τη θέλει την άλλη την μαμά;
Κα ζευγαρώματα έλφ-ανθρώπων, έλεος δηλαδή. Ο κούκλος μαυροελφ τί τη θέλει την άλλη την μαμά;
Z
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:41 Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, η κατρακύλα άρχισε με το γκέι σαμπτεξτ στη σχέση φρόντο-σαμ(π)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
BBC on MILFΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Σεπ 2022, 18:01 Αν δεν ήταν τα τριχοπόδαρα και ο ουρανοκατέβατος μάγος, η σειρά δε βλέπεται με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:47Είναι ημιμαυρη ρε συΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:17 Είδα το τέταρτο. Το θεωρώ κατώτερο του τρίτου που είναι και το καλύτερο μέχρι στιγμής (μπορεί να μην είχε τα απάλευτα χόμπιτ, αλλά είχε τους σεφερλιδικούς νάνους). Το σλόου μο σπασαρχίδικο. Είμαι ο μόνος που θα ήθελα να δω τρίμπινγκ μεταξύ γκάλα και μαυρούκας; Επίσης πώς γίνεται η κόρη να είναι αραπόμορφη και πατέρας λευκός;![]()
Ή η μανα είναι αραπινα μαύρη ερωτιάρα Ή ο βασιλιάς δεν το καθαρίζει το μπουρί του
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Καραμελίτσα
Για έναν ελφ, το σεξ με ανθρώπους θα πρέπει να μετρά για κτηνοβασία.Yochanan έγραψε: 17 Σεπ 2022, 18:06BBC on MILFΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Σεπ 2022, 18:01 Αν δεν ήταν τα τριχοπόδαρα και ο ουρανοκατέβατος μάγος, η σειρά δε βλέπεται με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.
Z
Εδω πηδιοντουσαν θεοι με ξωτικα...και τα παιδια τους με ανθρωπους...Καραμελίτσα έγραψε: 17 Σεπ 2022, 18:12Για έναν ελφ, το σεξ με ανθρώπους θα πρέπει να μετρά για κτηνοβασία.Yochanan έγραψε: 17 Σεπ 2022, 18:06BBC on MILFΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Σεπ 2022, 18:01 Αν δεν ήταν τα τριχοπόδαρα και ο ουρανοκατέβατος μάγος, η σειρά δε βλέπεται με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.
Ο Τολκιν αναφερει πως η φυσιολογια τους δεν διαφερει τοσο ωστε να μην δινουν απογονους.
Λιγα λογια για τους νανους παρακαλω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα πάντως δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο επεισόδιο. Τα λεφτά μας πίσω.
Ελπίζω να στρώσει γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι.
Ελπίζω να στρώσει γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το ιντερεσιαλ πάει σύννεφο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2022, 17:17 Είδα το τέταρτο. Το θεωρώ κατώτερο του τρίτου που είναι και το καλύτερο μέχρι στιγμής (μπορεί να μην είχε τα απάλευτα χόμπιτ, αλλά είχε τους σεφερλιδικούς νάνους). Το σλόου μο σπασαρχίδικο. Είμαι ο μόνος που θα ήθελα να δω τρίμπινγκ μεταξύ γκάλα και μαυρούκας; Επίσης πώς γίνεται η κόρη να είναι αραπόμορφη και πατέρας λευκός;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Μολις ξεκινησα να το βλεπω.Αυτο το στερεοτυπο του πανισχυρου και παντοδυναμου Σαουρον που εχει χασει τον πολεμο και κρυβεται εχει καταντησει αηδια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γουελ, αυτη ειναι η οριτζιναλ ιστορια. Αν σε κουρασε ο πανισχυρος και παντοδυναμος Σαουρον, τότε θα σου αρέσει αυτο που θα δεις.zteo έγραψε: 17 Σεπ 2022, 19:20 Μολις ξεκινησα να το βλεπω.Αυτο το στερεοτυπο του πανισχυρου και παντοδυναμου Σαουρον που εχει χασει τον πολεμο και κρυβεται εχει καταντησει αηδια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 18 Απαντήσεις