Αλλο θερμοτητα και αλλο θερμοκρασια βρε καημενε. Και για να σε βοηθησω το απολυτο 0 σε θερμοκρασια ειναι οι -278 βαθμοι κελσιου ή 0 κελβιν.seismic έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:44Εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζειΟργισμένος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:34Ti μαλακιες γραφεις, ματο Δια!!!seismic έγραψε: 07 Σεπ 2022, 09:56 Όχι. Η ενέργεια είναι πίσω από όλα. Η θερμότητα είναι ένα παράγωγο της ενέργειας. Η χημική αντίδραση ένα άλλο παράγωγο της ενέργειας.
Ο πάγος έχει μόρια και άτομα τα οποία αν και κινούνται αδιάκοπα δεν παράγουν θερμότητα.
για πες μας από που προέρχεται η δύναμη που όλα τα κατασκευάζει?
Και μετά μίλα για επιστήμη.
Δεν μπορείς να προσδιορίζεις την ενέργεια όταν δεν ξέρεις από που προέρχεται η δύναμη που την προκαλεί.
Από που προέρχεται η δύναμη που κινεί τα μόρια και τα άτομα?
Όποιος απαντήσει μα τον Δία θα πάρει το Νόμπελ.
Προς το παρόν οι επιστήμονες αυγανίζουν το μυαλό τους.
Η επιστήμη μιλάει για την μεγάλη έκρηξη που δημιούργησε το σύμπαν χωρίς να ξέρει από που προήλθε η δύναμη που την προκάλεσε. Λέει μαλακ..ες
Η επιστήμη μιλάει για χώρο και χρόνο χωρίς να μας λέει τι υπάρχει έξω από τον χώρο και τον χρόνο Λέει μαλακ..ες
Η επιστήμη μιλάει για την διαστολή του σύμπαντος αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει πως η σκοτεινή ύλη παραμένει σταθερή. Λέει μαλακ..ες
Τελικά μιλάμε για θερμότητα.
Τι είναι η θερμότητα? Πως την μετράμε?
Είναι αυτή πάνω από το μηδέν ή περιλαμβάνει και αυτήν κάτω του μηδενός?
Άλλο η θερμότητα και άλλο η θερμοκρασία.
Η επιστήμη είναι ένα τεράστιο βουνό με άγνωστο υψόμετρο που όσο το ανεβαίνεις βλέπεις περισσότερα πράγματα που αυτοί που ζουν στην πεδιάδα δεν μπορούν να δουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γίνεται η παραγωγή ενέργειας χωρίς να δημιουργηθεί θερμότητα?
- Οργισμένος
Re: Γίνεται η παραγωγή ενέργειας χωρίς να δημιουργηθεί θερμότητα?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βασικά -273.15 Celsius.Οργισμένος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 23:19Αλλο θερμοτητα και αλλο θερμοκρασια βρε καημενε. Και για να σε βοηθησω το απολυτο 0 σε θερμοκρασια ειναι οι -278 βαθμοι κελσιου ή 0 κελβιν.seismic έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:44Εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει
Δεν μπορείς να προσδιορίζεις την ενέργεια όταν δεν ξέρεις από που προέρχεται η δύναμη που την προκαλεί.
Η επιστήμη μιλάει για την μεγάλη έκρηξη που δημιούργησε το σύμπαν χωρίς να ξέρει από που προήλθε η δύναμη που την προκάλεσε. Λέει μαλακ..ες
Η επιστήμη μιλάει για χώρο και χρόνο χωρίς να μας λέει τι υπάρχει έξω από τον χώρο και τον χρόνο Λέει μαλακ..ες
Η επιστήμη μιλάει για την διαστολή του σύμπαντος αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει πως η σκοτεινή ύλη παραμένει σταθερή. Λέει μαλακ..ες
Η επιστήμη είναι ένα τεράστιο βουνό με άγνωστο υψόμετρο που όσο το ανεβαίνεις βλέπεις περισσότερα πράγματα που αυτοί που ζουν στην πεδιάδα δεν μπορούν να δουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το ξέρω. Αυτό που δεν μας λες είναι πόση θερμότητα παράγουν τα μόρια του πάγου που περιέχουν ενέργεια.Οργισμένος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 23:19Αλλο θερμοτητα και αλλο θερμοκρασια βρε καημενε. Και για να σε βοηθησω το απολυτο 0 σε θερμοκρασια ειναι οι -278 βαθμοι κελσιου ή 0 κελβιν.seismic έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:44Εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει
Το νερό στο εύρος θερμοκρασίας μεταξύ 3,89 και 0 βαθμών Κελσίου, δηλαδή στο δρόμο προς το σημείο πήξης του, αρχίζει να διαστέλλεται. Είναι μια από τις λίγες γνωστές ουσίες με αυτή την ιδιότητα. Εάν τοποθετήσετε νερό μέσα σε βάζω και αυτό παγώσει, τότε ο πάγος απλά θα σπάσει το βάζο. Θα έχετε ακούσει ότι ακόμη και οι σωλήνες νερού μπορούν να σπάσουν με τον πάγο.
Αυτή λέγεται ενέργεια και παράγεται χωρίς θερμότητα Τι μαλακίες λέει ο Καρνό.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- hellegennes
Σου το είπα εγώ. 273Κ, αν είναι κοντά στο σημείο τήξης.seismic έγραψε: 08 Σεπ 2022, 23:24 Το ξέρω. Αυτό που δεν μας λες είναι πόση θερμότητα παράγουν τα μόρια του πάγου που περιέχουν ενέργεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είπαμε άλλο θερμότητα άλλο θερμοκρασία Η θερμότητα δεν είναι ψύξη.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:31Σου το είπα εγώ. 273Κ, αν είναι κοντά στο σημείο τήξης.seismic έγραψε: 08 Σεπ 2022, 23:24 Το ξέρω. Αυτό που δεν μας λες είναι πόση θερμότητα παράγουν τα μόρια του πάγου που περιέχουν ενέργεια.
Το νερό στο εύρος θερμοκρασίας μεταξύ 3,89 και 0 βαθμών Κελσίου, δηλαδή στο δρόμο προς το σημείο πήξης του, αρχίζει να διαστέλλεται. Είναι μια από τις λίγες γνωστές ουσίες με αυτή την ιδιότητα. Εάν τοποθετήσετε νερό μέσα σε βάζω και αυτό παγώσει, τότε ο πάγος απλά θα σπάσει το βάζο λόγο της διαστολής του νερού. Θα έχετε ακούσει ότι ακόμη και οι σωλήνες νερού μπορούν να σπάσουν με τον πάγο.
Αυτό το σπάσιμο του σωλήνα δημιουργείτε από την τεράστια ενέργεια της διαστολής του πάγου και παράγεται χωρίς θερμότητα παράγετε με ψύξη. Τι βλακείες λέει ο Καρνό? Όσο για τον μουστάκια ( Πέτρο Ζωγράφο )και την αρχή διατήρησης της ενέργειας που παραβιάζει, διάβασε για συχνότητες και για συντονισμό και θα δεις ότι η αρχή διατήρησης της ενέργειας, πάει περίπατο..
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- hellegennes
Δεν υπάρχει έννοια "ψύξη" σαν κατάσταση στην φυσική. Ψύξη είναι η διεργασία μείωσης της θερμοκρασίας. Ο πάγος σού φαίνεται κρύος γιατί το σώμα σου έχει μεγαλύτερη ενεργειακή κατάσταση και οι νευρικές απολήξεις σου εξελίχθηκαν ώστε να αντιλαμβάνονται την μεταβολή της ενεργειακής κατάστασης του σώματος. Μια χαρά θερμική ενέργεια περιέχει ο πάγος. Η παραγόμενη θερμότητα από την κίνηση των μορίων στο παγάκι θα εκτονωθεί αν το παγάκι βρεθεί στο κενό του διαστήματος, υπό σκιά, μέσω ακτινοβολίας, μέχρι το παγάκι να φτάσει την μέση θερμοκρασία του σύμπαντος. Θα χάνει δηλαδή συνεχώς θερμότητα.seismic έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:36Είπαμε άλλο θερμότητα άλλο θερμοκρασία Η θερμότητα δεν είναι ψύξη.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:31Σου το είπα εγώ. 273Κ, αν είναι κοντά στο σημείο τήξης.seismic έγραψε: 08 Σεπ 2022, 23:24 Το ξέρω. Αυτό που δεν μας λες είναι πόση θερμότητα παράγουν τα μόρια του πάγου που περιέχουν ενέργεια.
Αυτά τα γράφω για όποιον κακομοίρη πέσει πάνω στις βλακείες που γράφει, γιατί από σένα δεν περιμένω να καταλάβεις κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Υπό αυτή την έννοια δεν υπάρχει ούτε θερμότητα Υπάρχει μόνο θερμοκρασία. Δεν μπορεί να υπάρχει θερμότητα χωρίς να υπάρχει ψύξη.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2022, 01:01Δεν υπάρχει έννοια "ψύξη" σαν κατάσταση στην φυσική. Ψύξη είναι η διεργασία μείωσης της θερμοκρασίας. Ο πάγος σού φαίνεται κρύος γιατί το σώμα σου έχει μεγαλύτερη ενεργειακή κατάσταση και οι νευρικές απολήξεις σου εξελίχθηκαν ώστε να αντιλαμβάνονται την μεταβολή της ενεργειακής κατάστασης του σώματος. Μια χαρά θερμική ενέργεια περιέχει ο πάγος. Η παραγόμενη θερμότητα από την κίνηση των μορίων στο παγάκι θα εκτονωθεί αν το παγάκι βρεθεί στο κενό του διαστήματος, υπό σκιά, μέσω ακτινοβολίας, μέχρι το παγάκι να φτάσει την μέση θερμοκρασία του σύμπαντος. Θα χάνει δηλαδή συνεχώς θερμότητα.seismic έγραψε: 09 Σεπ 2022, 00:36Είπαμε άλλο θερμότητα άλλο θερμοκρασία Η θερμότητα δεν είναι ψύξη.
Αυτά τα γράφω για όποιον κακομοίρη πέσει πάνω στις βλακείες που γράφει, γιατί από σένα δεν περιμένω να καταλάβεις κάτι.
Δεν μπορείς να αποκόψεις το ένα από το άλλο διότι είναι συγκρίσιμα μεγέθη.
Αυτά τα γράφω για όποιον κακομοίρη πέσει πάνω στις βλακείες που γράφεις, γιατί από σένα δεν περιμένω να καταλάβεις κάτι.
- Οργισμένος
Κι όλοι αυτοι ψηφίζουν...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανεις για την πατέντα που μας δίνει δωρεάν ενεργεια από νερό το ρίξανε στα μετάφυσικά και στα λάθη του Καρνο.
Προτείνω να μεταφερθεί στις Εναλλακτικές «επιστήμες».
Προτείνω να μεταφερθεί στις Εναλλακτικές «επιστήμες».
Και ψηφίζουν και διαπρέπουν στην έρευνα.
Τα ιστιοφόρα ταξιδεύουν με την δύναμη του ανέμου. Που βλέπετε θερμότητα? 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 16 Σεπ 2022, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
Τριβηseismic έγραψε: 16 Σεπ 2022, 23:02 Τα ιστιοφόρα ταξιδεύουν με την δύναμη του ανέμου. Που βλέπετε θερμότητα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Αν ξανακάνεις όλες τις τάξεις του δημοτικού απ' την αρχή, θα την δεις κι εσύ.seismic έγραψε: 16 Σεπ 2022, 23:02 Τα ιστιοφόρα ταξιδεύουν με την δύναμη του ανέμου. Που βλέπετε θερμότητα?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η τριβή δημιουργείτε μετά την παραγωγή της ενέργειας. Η παραγωγή ενέργειας γίνεται από τον άνεμο.
Παραγωγή ενέργειας χωρίς θερμότητα μπορεί να υπάρξει από πολλές πηγές όπως από τις χημικές αντιδράσεις.
Μόνο στην θερμοδυναμική ενέργεια χρειαζόμαστε την θερμότητα αλλά υπάρχουν και άλλες μορφές ενέργειας.
Η παραγωγή έργου χωρίς θερμικές απώλειες είναι άλλο κεφάλαιο.
- George_V
Δλδ η αιολική ενέργεια γίνεται 100% κινητική?seismic έγραψε: 16 Σεπ 2022, 23:16Η τριβή δημιουργείτε μετά την παραγωγή της ενέργειας. Η παραγωγή ενέργειας γίνεται από τον άνεμο.
Παραγωγή ενέργειας χωρίς θερμότητα μπορεί να υπάρξει από πολλές πηγές όπως από τις χημικές αντιδράσεις.
Μόνο στην θερμοδυναμική ενέργεια χρειαζόμαστε την θερμότητα αλλά υπάρχουν και άλλες μορφές ενέργειας.
Η παραγωγή έργου χωρίς θερμικές απώλειες είναι άλλο κεφάλαιο.
Αυτό μου λες? Και η τριβή τότε ποια ενέργεια δαπανά? Την αόρατη?