Ινδός χειρουργήθηκε για να του αφαιρέσουν αποσμητικό μήκους 19 εκατοστών που βρισκόταν επί 20 μέρες μέσα του.
Πήγε στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων. Αν δεν πονούσε, δεν θα πήγαινε προφανώς.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η δικιά μου δουλεύει σε χειρουργεία δημοσίου νοσοκομείου και η κολλητή της σε ιδιωτικό χειρουργείο στη Γλυφαδα.Gherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2022, 17:29 https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8 ... afairesoun
Ινδός χειρουργήθηκε για να του αφαιρέσουν αποσμητικό μήκους 19 εκατοστών που βρισκόταν επί 20 μέρες μέσα του.
![]()
![]()
Πήγε στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων. Αν δεν πονούσε, δεν θα πήγαινε προφανώς.
To κηροπηγιο ήταν απλο? Η τύπου Μενορα?Πτολεμαίος έγραψε: 16 Σεπ 2022, 19:50Η δικιά μου δουλεύει σε χειρουργεία δημοσίου νοσοκομείου και η κολλητή της σε ιδιωτικό χειρουργείο στη Γλυφαδα.Gherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2022, 17:29 https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8 ... afairesoun
![]()
![]()
Δεν θες να ξέρεις τι βγάζουν κατά καιρούς από πρωκτους ανδρακλων.
Oh well επειδή ξερω ότι θέλεις να ξέρεις, πάρε αυτά που θυμάμαι.
Μπουκάλι 200ml ακριβού τσίπουρου (ανάγλυφο μπουκάλι)
Δονητή ο οποίος σφηνωσε βαθιά και χρειάστηκε καισαρική.
Τηλεκοντρόλ
Κολοκυθακι
Μελιντζανα.
Κηροπηγιο
είνια όντως τόσα πολλά τα περιστάτικα; Δλδ δεν είναι φάση σε κάθε νοσοκομείο μια φορά στα 5 χρόνια;
Ε ναι
Η πλάκα είναι ότι ο ασθενής πρέπει να παραλάβει το ξένο σώμα που αφαιρέθηκε από αυτόν και να υπογράψει χαρτουρα. Γι'αυτο δεν θέλουν με τίποτα να βρίσκονται συγγενείς εκεί. Κυρίως στα ιδιωτικά γίνονται τέτοιες αφαιρέσεις.George_V έγραψε: 16 Σεπ 2022, 19:53To κηροπηγιο ήταν απλο? Η τύπου Μενορα?Πτολεμαίος έγραψε: 16 Σεπ 2022, 19:50Η δικιά μου δουλεύει σε χειρουργεία δημοσίου νοσοκομείου και η κολλητή της σε ιδιωτικό χειρουργείο στη Γλυφαδα.Gherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2022, 17:29 https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8 ... afairesoun
![]()
![]()
Δεν θες να ξέρεις τι βγάζουν κατά καιρούς από πρωκτους ανδρακλων.
Oh well επειδή ξερω ότι θέλεις να ξέρεις, πάρε αυτά που θυμάμαι.
Μπουκάλι 200ml ακριβού τσίπουρου (ανάγλυφο μπουκάλι)
Δονητή ο οποίος σφηνωσε βαθιά και χρειάστηκε καισαρική.
Τηλεκοντρόλ
Κολοκυθακι
Μελιντζανα.
Κηροπηγιο
Οχι βέβαια. Συμβαίνει πολύ συχνά. Στα ιδιωτικά γίνεται χαμός και οι ηλικίες των ανδρακλων αυτών κυμαίνεται κυρίως στα 65-75 ετη.mao mao έγραψε: 16 Σεπ 2022, 19:56είνια όντως τόσα πολλά τα περιστάτικα; Δλδ δεν είναι φάση σε κάθε νοσοκομείο μια φορά στα 5 χρόνια;
Τι να σου πω , έχω πολλά χρόνια να δω κάτι τέτοιο...από την ειδικότητα, γιατί δεν είναι αντικείμενο μου.mao mao έγραψε: 16 Σεπ 2022, 19:56είνια όντως τόσα πολλά τα περιστάτικα; Δλδ δεν είναι φάση σε κάθε νοσοκομείο μια φορά στα 5 χρόνια;