!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: "Πεινάω ρε"
Σε γενικες γραμμες οι γυναικες ξοδευουν πολλα περισσοτερα σε οτι εχει να κανει με την εμφανιση (ρουχα, καλλυντικα, περιποιηση κτλ) Στα υπολοιπα οι αντρες ξοδευουν περισσοτερα. Οπως και οι περισσοτεροι με χρεη ειναι αντρες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες ξοδεύουν περισσότερα. Οι εταιρίες καλλυντικών βέβαια είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Αλλά σάματις είναι λίγες οι κολώνιες για άντρες;
Mα τον Μανιτου, τι ειναι αυτα που λετε?? Καντε μια βολτα σε εναν εμπορικο δρομο της πολης σας και μετρηστε σας παρακαλω, ποσα μαγαζια απευθυνονται σε γυναικες και ποσα σε αντρες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
μαλισταααGherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:26Τα ίδια ποσά ξοδεύουμε σε διαφορετικά πράγματα και οι δύο. Επίσης εγώ γνωρίζω έναν άνθρωπο με πολλά χρέη και είναι άντρας και τα έκανε μόνος του. Δεν του τα έφαγε καμία και δεν τον χρέωσε κανένας.Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2022, 06:32 σημερα μαθαμε πως αι γυναικαι δεν ειναι υπερκαταναλωτικα χρηματοβορα οντα επιρρεπη στο να σπαταλουν οικονομικους πορους σε μαλακιες
στο επομενο επεισοδιο θα μαθουμε γιατι η γη ειναι επιπεδη
χαιρω πολυ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Sid Vicious
Tα εξοδα δεν ειναι μονο αυτα.Unique έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:42 Mα τον Μανιτου, τι ειναι αυτα που λετε?? Καντε μια βολτα σε εναν εμπορικο δρομο της πολης σας και μετρηστε σας παρακαλω, ποσα μαγαζια απευθυνονται σε γυναικες και ποσα σε αντρες.
Δες ας πουμε αυτοκινητα, συντριπτικη πλειοψηφια αντρες. Χρηματα σε νυχτερινες εξοδους, αντρες. Και αλλα πολλα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο υπερκαταναλωτισμός δεν είναι γνώρισμα του ενός φύλου. Είναι γνώρισμα των απανταχού ηλίθιων που δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν πρέπει να δημιουργήσουν χρέη.Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:44μαλισταααGherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:26Τα ίδια ποσά ξοδεύουμε σε διαφορετικά πράγματα και οι δύο. Επίσης εγώ γνωρίζω έναν άνθρωπο με πολλά χρέη και είναι άντρας και τα έκανε μόνος του. Δεν του τα έφαγε καμία και δεν τον χρέωσε κανένας.Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2022, 06:32 σημερα μαθαμε πως αι γυναικαι δεν ειναι υπερκαταναλωτικα χρηματοβορα οντα επιρρεπη στο να σπαταλουν οικονομικους πορους σε μαλακιες
στο επομενο επεισοδιο θα μαθουμε γιατι η γη ειναι επιπεδη
χαιρω πολυ![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
πολυ ενδιαφερονSid Vicious έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:47Tα εξοδα δεν ειναι μονο αυτα.Unique έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:42 Mα τον Μανιτου, τι ειναι αυτα που λετε?? Καντε μια βολτα σε εναν εμπορικο δρομο της πολης σας και μετρηστε σας παρακαλω, ποσα μαγαζια απευθυνονται σε γυναικες και ποσα σε αντρες.
Δες ας πουμε αυτοκινητα, συντριπτικη πλειοψηφια αντρες. Χρηματα σε νυχτερινες εξοδους, αντρες. Και αλλα πολλα
εχεις καποια εξηγηση ;
για τις εξοδους δεν εχω να ρωτησω κατι - τρολλαρεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το ''σπαταλουν οικονομικους πορους σε μαλακιες '' το προσπερασαμε ;Gherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:50Ο υπερκαταναλωτισμός δεν είναι γνώρισμα του ενός φύλου. Είναι γνώρισμα των απανταχού ηλίθιων που δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν πρέπει να δημιουργήσουν χρέη.Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:44μαλισταααGherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:26
Τα ίδια ποσά ξοδεύουμε σε διαφορετικά πράγματα και οι δύο. Επίσης εγώ γνωρίζω έναν άνθρωπο με πολλά χρέη και είναι άντρας και τα έκανε μόνος του. Δεν του τα έφαγε καμία και δεν τον χρέωσε κανένας.
χαιρω πολυ![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Sid Vicious
Ναι εξηγησεις υπαρχουν και ειδικα οταν προκειται για ακριβοτερα αυτοκινητα που ειναι σαφως περιττο εξοδο καθως ενα φθηνοτερο αυτοκινητο θα εκανε την ιδια δουλεια.Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:51πολυ ενδιαφερονSid Vicious έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:47Tα εξοδα δεν ειναι μονο αυτα.Unique έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:42 Mα τον Μανιτου, τι ειναι αυτα που λετε?? Καντε μια βολτα σε εναν εμπορικο δρομο της πολης σας και μετρηστε σας παρακαλω, ποσα μαγαζια απευθυνονται σε γυναικες και ποσα σε αντρες.
εχεις καποια εξηγηση ;
για τις εξοδους δεν εχω να ρωτησω κατι - τρολλαρεις
Για τις εξοδους δεν τρολλαρω, σχεδον καθε νυχτα βγαινω, οι αντρες εκει ξοδευουν πολυ πολυ παραπανω, να μην πω καν για το ποσα φευγουν τη νυχτα σε κονσομασιονετε μπουτικς και στριπς ή και μπουζουκλερι.
Ακομα και στο τομεα της μουσικης για τον οποιο μπορω να μιλησω, αυτοι που αγοραζουν ακριβα ηχοσυστηματα, δισκους κτλ ειναι συντριπτικα αντρες.
Αν μπουμε σε μια μηδενιστικη συλλογιστικη περιττων εξοδων ανακαλυπτουμε πως οι αντρες σε γενικες γραμμες ξοδευουν περισσοτερα απο γυναικες.
Ειναι ομως θεμα οπτικης, οσο περιττο εξοδο μπορει να ειναι το "λουσο" αλλο τοσο περιττο εξοδο ειναι το ακριβο αυτοκινητο, το ηχοσυστημα, το μπουκαλι εξω Και ταυτοχρονα μπορει να μην ειναι και περιττο αναλογα την οπτικη.
Αντρές και γυναίκες ξοδεύουν τα ίδια. Οι άντρες κάνουν περισσότερα έξοδα όπως επίσης έχουν και μεγαλύτερη η οικονομική δυνατότητα. Στοπ εκεί.Ασέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:07αντρες και γυναικες ξοδευουν τα ιδια.Naida έγραψε: 16 Σεπ 2022, 05:44Το ξοδεύετε πολλά είναι σχετικό. Δεν νομίζω να έχουμε ιδιαίτερες διαφορές στο ποιος ξοδεύει περισσότερο που πιστεύω είναι οι άντρες γιατί βγάζουν και περισσότερα. Και μην ξεχνάμε ότι οι κυριότεροι καταναλωτές σε ακριβά προϊόντα είναι οι άντρες. Ο άντρας θα πάρει το τελευταίο gadget τεχνολογίας, το πιο τελευταίο μοντέλο iPhone, το ps7, ο άντρας θα πάρει το ακριβό αυτοκίνητο και θα του προσθέσει φουλ έξτρα τα πάντα όλα και θα το πληρώσει ακόμα περισσότερο, ο άντρας θα καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ στις εξόδους και περισσότερο φαγητό, θα ξοδέψει περισσότερα να φανεί λεφτάς και άνετος. Και φυσικά θα πάει και στο μπαρμπέρη να του σιαξει τα μούσια και θα σκάσει 15e και για κούρεμα πιο συχνά πάει άλλα 15e.Μην πούμε για στριπτιτζαδικα, εσκορτ, κοκες, στοιχήματα και τσιγάρα.Unique έγραψε: 16 Σεπ 2022, 05:24
Ξοδευετε πολλα περισσοτερα απο τους αντρες γενικως. Για αυτο βλεπεις στα μεγαλα πολυκαταστηματα υπαρχουν 2 οροφοι με γυναικεια και 1 με αντρικα.
Και γενικά μας κοστίζετε πολλά. Το οι γυναίκες ξοδεύουν περισσότερο και οι κακόμοιροι άντρες δουλεύουν για να τους τα προσφέρουν είναι ένα ακόμα στερεότυπο από τα βάθη της αυταπάτης σας.
αν υπαρχει μια μικρη, ελαχιστη διαφορα, ειναι οτι οι αντρες ισως κανουν πιο ορθολογικες επιλογες, οι γυναικες πιο συναισθηματικες.
Τα υπόλοιπα είναι δικές σου θεωρίες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για να πάρεις ένα σπίτι των 150000€ /180€ τον χρόνο =πόσα χρόνια;sharp έγραψε: 16 Σεπ 2022, 11:46Το πάττερν επαναλαμβάνεται σε όλες τις δραστηριότητες. Οπότε 15€ τον μήνα = 180€ το χρόνο * χ δραστηριότητες * x χρόνια, πόσο βγαίνει;Naida έγραψε: 16 Σεπ 2022, 05:18Εσύ δηλαδή το σπίτι σου το πήρες επειδή μαζέψεις χρήματα με περικοπή των 15€ τον μήνα από κάποιο έξοδο σου. Ακούγεται λογικό.talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 23:20
Ναι, αρκεί να μην γκρινιάζει αν δεν εχει σπίτι διότι ηταν επιλογή της αντι για τουβλα να παρει νυχια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θες κ σπιτι των 150 000 ;Naida έγραψε: 16 Σεπ 2022, 13:38Για να πάρεις ένα σπίτι των 150000€ /180€ τον χρόνο =πόσα χρόνια;sharp έγραψε: 16 Σεπ 2022, 11:46Το πάττερν επαναλαμβάνεται σε όλες τις δραστηριότητες. Οπότε 15€ τον μήνα = 180€ το χρόνο * χ δραστηριότητες * x χρόνια, πόσο βγαίνει;Naida έγραψε: 16 Σεπ 2022, 05:18
Εσύ δηλαδή το σπίτι σου το πήρες επειδή μαζέψεις χρήματα με περικοπή των 15€ τον μήνα από κάποιο έξοδο σου. Ακούγεται λογικό.![]()
με τι προσοντα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε μια φάση που ήμουν χοντρός, είχα πει σε μια φίλη μου ότι οι γυναίκες ξοδεύουν πολλά χρήματα σε ρούχα.
Μου είπε "Καλύτερα να μας ντύνουν, παρά να σας ταϊζουν".
Μου είπε "Καλύτερα να μας ντύνουν, παρά να σας ταϊζουν".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Yeah no, όταν μια μπλούζα Escada κάνει όσο δύο άτομα στη Σπονδή, καλύτερα να με ταϊζουν για πάντα.AlienWay έγραψε: 16 Σεπ 2022, 13:45 Σε μια φάση που ήμουν χοντρός, είχα πει σε μια φίλη μου ότι οι γυναίκες ξοδεύουν πολλά χρήματα σε ρούχα.
Μου είπε "Καλύτερα να μας ντύνουν, παρά να σας ταϊζουν".![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
κανε μια βολτα στη μαρινα, και δες ποσα λεφτα ειναι ξοδεμενα σε επιπλεουσες αντρικες καβλαντες.Unique έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:42 Mα τον Μανιτου, τι ειναι αυτα που λετε?? Καντε μια βολτα σε εναν εμπορικο δρομο της πολης σας και μετρηστε σας παρακαλω, ποσα μαγαζια απευθυνονται σε γυναικες και ποσα σε αντρες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis