!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση Opinion Poll
Δημοσκόπηση Opinion Poll
ΝΔ 33,2 (+0,1)
ΣΥΡΙΖΑ 23,8 (σταθερό)
ΠΑΣΟΚ 12,2 (-0,1)
ΚΚΕ 5,1 (-0,2)
Ελλ λύση 5 (σταθερό)
Μέρα25 2,3 (-0,3)
Ελπα 2 (-0,3)
Η εθνική δημιουργία πέφτει κάτω της μονάδας σε αυτη τη δημοσκόπηση (από 1,1% στην προηγούμενη).
ΣΥΡΙΖΑ 23,8 (σταθερό)
ΠΑΣΟΚ 12,2 (-0,1)
ΚΚΕ 5,1 (-0,2)
Ελλ λύση 5 (σταθερό)
Μέρα25 2,3 (-0,3)
Ελπα 2 (-0,3)
Η εθνική δημιουργία πέφτει κάτω της μονάδας σε αυτη τη δημοσκόπηση (από 1,1% στην προηγούμενη).
Re: Δημοσκόπηση Opinion Poll
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση γενικά δείχνει διαφορετική τάση από τις περισσότερες αλλες
Όλα τα κόμματα είτε είναι σταθερά είτε έχουν μικρές απώλειες. Αντίθετα, αυξάνεται το ποσοστό των αναποφάσιστων από 9,9 σε 13,3.
Όλα τα κόμματα είτε είναι σταθερά είτε έχουν μικρές απώλειες. Αντίθετα, αυξάνεται το ποσοστό των αναποφάσιστων από 9,9 σε 13,3.
Η μόνες έγκυρες δημοσκοπήσεις
https://twitter.com/IliasKasidiaris/sta ... avxHWr3J7Q
https://twitter.com/theFAQgr/status/157 ... 9fDrfx9yPg
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Α λέει για αυτές τις ίντερνετικες δημοσκοπήσεις που ψηφίζω 10 φορές Κασιδιαρη αλλάζοντας ΙΡ?georgebi έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:33 Η μόνες έγκυρες δημοσκοπήσεις![]()
Έτσι τον βγάζω και Πρωθυπουργό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καλά ναι. Και οι κανονικές δημοσκοπήσεις μπορεί να μην είναι πάντα απόλυτα αξιόπιστες, αλλά οι ανοιχτές διαδικτυακές είναι συνώνυμο της αναξιοπιστίας. Παλιά το ζούγκλα έδινε 25% στη χρυσή αυγή.George_V έγραψε: 16 Σεπ 2022, 12:36
Α λέει για αυτές τις ίντερνετικες δημοσκοπήσεις που ψηφίζω 10 φορές Κασιδιαρη αλλάζοντας ΙΡ?
Έτσι τον βγάζω και Πρωθυπουργό.![]()
Για 2,2m 55% θα εδινα στην Κουλα, ειναι λιγο τσιγκουνηδες
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Highlander
Πήγαν σε έμπιστα χέρια τα εκατομμύρια του δημοσίου.
viewtopic.php?f=29&t=43133
- Otto Weininger
Χέστην αυτήν. Πάμε στην MRB που την αγαπάτε και την περιμένατε πως και πωςHighlander έγραψε: 16 Σεπ 2022, 13:09 Πήγαν σε έμπιστα χέρια τα εκατομμύρια του δημοσίου.
viewtopic.php?f=29&t=43137
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πετσωμενη και αυτη η δημοσκοπηση
Ας περασουμε στην επομενη
Ας περασουμε στην επομενη
-
nikos p 2020
Κακά τα ψέματα, από το 2010 λόγω κρίσης οι περισσότερες έχουν οικονομικά θέματα. Έτσι είναι επιρρεπείς σε οικονομικές πιέσεις.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- wooded glade
- wooded glade
Οι ζαίοι λένε ότι οι δικοί τους δεν απαντάνε στις δημοσκοπήσεις.
Είναι όμως οδηγία του κόμματος αυτό ;
Κι εγώ που δεν είμαι ζαίος δεν απαντάω. Τους λέω κύριοι οι διαφημιστές μας δώσανε 20 ευρά για την καμπάνια του Johny Walker και εσείς θέλετε να τη βγάλετε τζάμπα ; Δρόμο.
Κι εγώ που δεν είμαι ζαίος δεν απαντάω. Τους λέω κύριοι οι διαφημιστές μας δώσανε 20 ευρά για την καμπάνια του Johny Walker και εσείς θέλετε να τη βγάλετε τζάμπα ; Δρόμο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aμα δεν απαντάς καταγραφεσαι ως συριζαιος Γούντι.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2022, 17:44 Οι ζαίοι λένε ότι οι δικοί τους δεν απαντάνε στις δημοσκοπήσεις.
Και μετά θα λένε "Να ο Γούντι ο Συριζαιος!" και θα σου πετάνε ντομάτες στο δρόμο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Μπορεί αλλά δεν το κάνουν αυτό.George_V έγραψε: 16 Σεπ 2022, 19:13Aμα δεν απαντάς καταγραφεσαι ως συριζαιος Γούντι.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2022, 17:44 Οι ζαίοι λένε ότι οι δικοί τους δεν απαντάνε στις δημοσκοπήσεις.
Και μετά θα λένε "Να ο Γούντι ο Συριζαιος!" και θα σου πετάνε ντομάτες στο δρόμο.
Άμα τους πεις "δε γουστάρω να λάβω μέρος" δεν γράφουν τίποτα - ούτε αναποφάσιστος.
Έχει γίνει σκάνδαλο όμως με όλους.
Εδώ τις προάλλες μας έδωσαν κι άλλο εικοσαρικάκι οι διαφημιστές, αυτοί το παίζουν να μην πω πως το παίζουν.
Δεν έχω ενδείξεις όμως ότι οι ζαίοι ειδικά δεν λαμβάνουν μέρος - ούτε ο Σύριζας ούτε το ΚΚΕ έχουν δώσει εντολή να μην λαμβάνουμε μέρος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giorgos mpekos
-