Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Όταν έχεις 40 υποθέσεις π.χ. τις οποίες πρέπει να διεκπεραιωσεις εντός τριμηνου και παράλληλα έχεις έδρα και άλλες δουλειές όπως Συμβούλια Πλημμελειοδοκων/Εφετων κτλ. και σου σκάνε παραλληλα καιι άλλες υποθεσεις προς διεκπεραιωση δεν ειναι πιεση? Βάλε τώρα και τη χαρτουρα από πάνω.
Δικαστής δε σημαίνει ανεβαίνω έδρα δικαζω δύο ώρες και μετά χαβαλεδιαζω.
Μια πρωτοδικης στην Κέρκυρα απολύθηκε πριν μήνες γιατί είχε 300 υποθέσεις που λιμνάζαν για χρονια και μαζεύονταν και άλλες παράλληλα.
δεν εχω μπει καν σε κτιριου δικαστηριου. 3 φορες που ρωτησα δικηγορο για να κανω μηνυση για καποια θεματα μου ειπαν σε 10 χρόνια θα τελειωσω και αν και δεν αξιζει. αστυνομια 2 φορες εχω καλεσει δηλωσαν αναρμοδιοι μεσα από τα δόντια και εφυγαν . το χειμωνα βεβαια καθαριζα ΣΚ ενα χωρ'αφι στις ερημιες καθε φορα ερχοταν περιπολια με βυσμα προφανώς γιατί στον διπλανο λοφο έχει κανει μία επένδυση καποιος φραγκατος. ουτε στην πολη δεν βλέπω τοσο συχνα. δικαστικό αστυνομία δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε, σαν να μην υπάρχουν.
Ειδικά τα αστικά δικαστήρια ειναι πηγμενα και οι υποθεσεις κάνουν χρόνια να τελεσιδικησουν.
Σε μια γνωστή μου που είχε παρόμοια υπόθεση της είπαν ότι η υπόθεση με όλες τις καθυστερήσεις αναβολές κτλ. Θα φτάσει μέχρι το 2032 και αν.
Αυτό σημαίνει οτι ο δικαστής που θα τελειωσει την υπόθεση είναι στην καλύτερη φοιτητής νομικής ακόμα.
.
Οι Τελεσιδικίες δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ρόλο παίζουν και τι χρειάζονται.....ξέρς ;;; .
Ειδικά σε υποθέσεις διεκδίκησης πράγματος που δεν υπάρχει αντιδικία με κάποιον τρίτο.....
Υπάρχει σε όλες ή σε ειδικότερες περιπτώσεις η Τηλεσιδικία ξερς ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Dorian έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:16
δεν εχω μπει καν σε κτιριου δικαστηριου. 3 φορες που ρωτησα δικηγορο για να κανω μηνυση για καποια θεματα μου ειπαν σε 10 χρόνια θα τελειωσω και αν και δεν αξιζει. αστυνομια 2 φορες εχω καλεσει δηλωσαν αναρμοδιοι μεσα από τα δόντια και εφυγαν . το χειμωνα βεβαια καθαριζα ΣΚ ενα χωρ'αφι στις ερημιες καθε φορα ερχοταν περιπολια με βυσμα προφανώς γιατί στον διπλανο λοφο έχει κανει μία επένδυση καποιος φραγκατος. ουτε στην πολη δεν βλέπω τοσο συχνα. δικαστικό αστυνομία δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε, σαν να μην υπάρχουν.
Ειδικά τα αστικά δικαστήρια ειναι πηγμενα και οι υποθεσεις κάνουν χρόνια να τελεσιδικησουν.
Σε μια γνωστή μου που είχε παρόμοια υπόθεση της είπαν ότι η υπόθεση με όλες τις καθυστερήσεις αναβολές κτλ. Θα φτάσει μέχρι το 2032 και αν.
Αυτό σημαίνει οτι ο δικαστής που θα τελειωσει την υπόθεση είναι στην καλύτερη φοιτητής νομικής ακόμα.
.
Οι Τελεσιδικίες δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ρόλο παίζουν και τι χρειάζονται.....ξέρς ;;; .
Ειδικά σε υποθέσεις διεκδίκησης πράγματος που δεν υπάρχει αντιδικία με κάποιον τρίτο.....
Υπάρχει σε όλες ή σε ειδικότερες περιπτώσεις η Τηλεσιδικία ξερς ;;;
.
Σε τι χρειάζονται?
Λες να αφήνουμε τις υποθεσεις να εκκρεμουν μέχρι να παραγράφουν?
Αν δεν τελεσιδικησει μια υπόθεση δεν ισχύει τίποτα και δεν εκτελείται η απόφαση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.