!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2022, 15:14 Το κλειδί της υπόθεσης σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα τα παιδιά.

Με 3-5 χρόνια βαρέα και ανθυγιεινά για την παραγωγή 2 τουλάχιστον παιδιών, εξασφαλίζουν τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά, ανθόσπαρτο βίο σε ό,τι τουλάχιστον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Και κάποιοι άλλοι ψάχνονται με τα μπιτκόινς και τις επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα. Τα κινητά με χιούμορ και προσωπικότητα ήταν και θα είναι η καλύτερη επένδυση.
Ωραία η σκέψη σου αλλά να.... δεν μπορώ να κάνω παιδιά κι ούτε θα με προτιμήσει κάνας μπουχεσας για σύζυγο.

Άσε, καλύτερα τα μπιτκοιν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:26 Πέρασαν οι ευτυχισμένες στιγμές...

Φωτό, έγκυος στον 7ο...

Εικόνα
Αυτός ρε μαλάκα δε βλέπει το πουλί του για να πηδήξει. Η άλλη φυσικά το διασκεδάζει , αγάμητη φυσικά δε θεωρώ ότι έμεινε.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Πτολεμαίος έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:40
axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:23 1) ενας πλουσιος μπουχεσας, πληρωνει οσο οσο για να εχει ωραια γκομενα.

2) η γκομενα αυτη πηγαινει με τον μπουχεσα για τα λεφτα, γιατι αυτος σαν αντρας δεν βλεπεται. Με απωτερο σκοπο την διατροφη βεβαια.

3) οταν χωριζουν, γινεται αυτο ακριβως: η γκομενα βγαζει τοσα λεφτα καθε μηνα οσοι βγαζουν αλλοι τον χρονο, μονο απο την διατροφη.

Δλδ τωρα αυτος πιστευε οτι τον αγαπησε; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έτσι ακριβώς. Έπαιξε μαγκιωρικα η Αλιμονου και κέρδισε.
Ο μπουχεσας ας πρόσεχε και ας έπαιρνε μια γυναίκα τωω κυβικών του.
Δηλαδή άσχημη.
Πλερωνε τώρα μαλάκα.
Εδώ την πάτησαν παίκτες σαν τον Ωνάση, δεν θα την πάταγε ο μαλακας που ούτε για καφέ δεν θα έβγαινα με δαυτον;
Αχαχαχχχαχα.
Βασικά ακόμα και άσχημη θα τον χώριζε με τόσα φράγκα που έχει ο τύπος.
Ηλίθια θα ήταν να μείνει με τον άξεστο κουράδα όταν θα μπορούσε να έχει 34 καφετιά/μήνα αν τον χωρίσει και να την πηδάει κανένα νέο όμορφο παλικάρι με το αντίστοιχο δωράκι. :wink
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

stergiosbik έγραψε: 15 Σεπ 2022, 22:33
axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:23 1) ενας πλουσιος μπουχεσας, πληρωνει οσο οσο για να εχει ωραια γκομενα.

2) η γκομενα αυτη πηγαινει με τον μπουχεσα για τα λεφτα, γιατι αυτος σαν αντρας δεν βλεπεται. Με απωτερο σκοπο την διατροφη βεβαια.

3) οταν χωριζουν, γινεται αυτο ακριβως: η γκομενα βγαζει τοσα λεφτα καθε μηνα οσοι βγαζουν αλλοι τον χρονο, μονο απο την διατροφη.

Δηλαδή άσχημη.
Πλερωνε τώρα μαλάκα.
Εδώ την πάτησαν παίκτες σαν τον Ωνάση, δεν θα την πάταγε ο μαλακας που ούτε για καφέ δεν θα έβγαινα με δαυτον;
Αχαχαχχχαχα.
Ηλίθια θα ήταν να μείνει με τον άξεστο κουράδα όταν θα μπορούσε να έχει 34 καφετιά/μήνα αν τον χωρίσει και να την πηδάει κανένα νέο όμορφο παλικάρι με το αντίστοιχο δωράκι. :wink
Παπσε πχια φαλλοκρατικο γουρουνι οι γυναικες δεν τα κανουν αυτα εχουν αισθηματα και αγαπανε. :giggle:
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Καλή οικογένεια οι βαρδινογιαννηδες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δηλαδή άσχημη.
Πλερωνε τώρα μαλάκα.
Αχαχαχχχαχα.
Αν μεγάλωσε σε κάνα περιβάλλον που του ελεγαν όλοι ποσο γαμάτος είναι κτλ, δεν φταιει μόνο αυτος
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

plouf έγραψε: 15 Σεπ 2022, 23:08
stergiosbik έγραψε: 15 Σεπ 2022, 22:33

Δηλαδή άσχημη.
Πλερωνε τώρα μαλάκα.
Αχαχαχχχαχα.
Παπσε πχια φαλλοκρατικο γουρουνι οι γυναικες δεν τα κανουν αυτα εχουν αισθηματα και αγαπανε. :giggle:
Eιναι γιατί έχουν λε(φ)τα αισθήματα τα κορίτσια!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:26 Πέρασαν οι ευτυχισμένες στιγμές...

Φωτό, έγκυος στον 7ο...

Εικόνα
Πολύ καλή ηθοποιός η κυρία.

Εγώ δεν θα άντεχα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”