Καύλωσα τώρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Πεινάω ρε"
Η θκια μου είναι εκπαιδευμένη ,σε πληροφορώ. Ξεκινάει με ψαλιδάκι, συνεχίζει με μηχανή χωρίς ερεθισμούς και καταλήγει με απαλό "σβήσιμο" στο σβέρκο
Καύλωσα τώρα
Καύλωσα τώρα
Οπότε η γυναίκα που μπορεί να δώσει 15e στην νυχου δεν κάνει κάποια σπατάλη. Problem solved.talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:42Οχι, επειδή μπορώ.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:41Δηλαδή εσύ θεωρείς οκ τιμή για ένα κινητό τα 1500€ επειδή δεν χαλάς 20ρικο για το μανικιούρ, 20ρικο για το κομμωτήριο το μήνα;talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:35
Ναι βέβαια, μια χαρα τιμη είναι.
Αλλα δε κλαιγομαι για τους κακους ιδιοκτητες .
Οσοι πετανε 20χιλιαρα σε νυχια, μαλλια και καφεδες και δεν εχουν σπιτι, ειναι επιλογή τους.![]()
Οταν δεν μπορούσα προ 20ετιας ειχα ενα γιαρις και κινητο ενα φτηνο ερικσον για χρόνια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στύγιος έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:56 Η θκια μου είναι εκπαιδευμένη ,σε πληροφορώ. Ξεκινάει με ψαλιδάκι, συνεχίζει με μηχανή χωρίς ερεθισμούς και καταλήγει με απαλό "σβήσιμο" στο σβέρκο![]()
Καύλωσα τώρα![]()

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Φίλε μου οι συγκρίσεις σου είναι τελείως 0 1Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:19Επί φεουδαρχίας αυτό ακριβώς γινόταν πάντως, όταν ο κόσμος δεν δούλευε στο χωράφι, έφτιαχνε ρούχα, διόρθωνε τη σκεπή, μάζευε ξύλα, κοκ.talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:12Εχμ, ναι;Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:10
Μαλακιες. Και τα ρούχα σου μόνος σου μπορείς να τα ράψεις αν χρειαστεί. Πολυτέλεια να πας στην ραφτρα. Και κούρεμα μόνος σου μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί πολυτέλεια να πας για κούρεμα. Και τον καφέ σου μόνος σου μπορείς να τον φτιάξεις. Πολυτέλεια να τον πάρεις από cafe.
![]()
Πλάκα κάνεις; Εκτός του ότι τρως καλύτερα (βλέπε χωρικοί) τελευταία θεωρείται πολύ καλτ, αγροτουρισμός κλπ.hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:19Και ζώα μπορείς να έχεις και να σφάζεις μόνος σου, καθώς και κήπο για λαχανικά. Πολυτέλεια να αγοράζεις τρόφιμα.
Στο μεταξύ αυτά τα λέει ένα άτομο που σε άλλο νήμα έλεγε ότι είναι λογική τιμή 1500 ευρώ για ένα τηλέφωνο.
Ποιος μίλησε για σπατάλη ρε Νάιδα;Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:05Οπότε η γυναίκα που μπορεί να δώσει 15e στην νυχου δεν κάνει κάποια σπατάλη. Problem solved.talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:42Οχι, επειδή μπορώ.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:41
Δηλαδή εσύ θεωρείς οκ τιμή για ένα κινητό τα 1500€ επειδή δεν χαλάς 20ρικο για το μανικιούρ, 20ρικο για το κομμωτήριο το μήνα;![]()
Οταν δεν μπορούσα προ 20ετιας ειχα ενα γιαρις και κινητο ενα φτηνο ερικσον για χρόνια
Έτσι όπως το πάτε και ο ιδιοκτήτης μπορεί να πει "δε βγαίνω μάνα μου" γιατί ανέβηκε η τιμή για τα νύχια ή τα σμαρτφον. Βασικές ανάγκες όχι αστεία.
Αυτό που βλέπω εγώ πάντως είναι ότι οι ιδιοκτήτες που έχουν νοικιάσει σπίτια πριν 10 χρόνια και βάλε σε ενοικιαστές που είναι συνεπείς, δεν έχουν κάνει θεαματικές αυξήσεις. Το κυρίως πρόβλημα παίζει στα σπίτια που νοικιάζονται "τώρα". Και όντως υπάρχει θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επί φεουδαρχίας, ίσως. Τώρα κοστίζει περισσότερο το να πλέξεις ή να ράψεις.sharp έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:18 Επί φεουδαρχίας αυτό ακριβώς γινόταν πάντως, όταν ο κόσμος δεν δούλευε στο χωράφι, έφτιαχνε ρούχα, διόρθωνε τη σκεπή, μάζευε ξύλα, κοκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είναι να χρεώνουν μόνο 15€ έξτρα στο ενοίκιο από ότι πραγματικά θα έπρεπε να χρεώνουν βάσει τους μισθούς, τα σπίτια και το κόστος ζωής θα τους δίνουμε άλλα 15 μπόνους.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:43Ποιος μίλησε για σπατάλη ρε Νάιδα;Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:05Οπότε η γυναίκα που μπορεί να δώσει 15e στην νυχου δεν κάνει κάποια σπατάλη. Problem solved.talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:42
Οχι, επειδή μπορώ.
Έτσι όπως το πάτε και ο ιδιοκτήτης μπορεί να πει "δε βγαίνω μάνα μου" γιατί ανέβηκε η τιμή για τα νύχια ή τα σμαρτφον. Βασικές ανάγκες όχι αστεία.
Αυτό που βλέπω εγώ πάντως είναι ότι οι ιδιοκτήτες που έχουν νοικιάσει σπίτια πριν 10 χρόνια και βάλε σε ενοικιαστές που είναι συνεπείς, δεν έχουν κάνει θεαματικές αυξήσεις. Το κυρίως πρόβλημα παίζει στα σπίτια που νοικιάζονται "τώρα". Και όντως υπάρχει θέμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν το έγραψα εγώ, αλλά δεν πειράζει.
- Dwarven Blacksmith
Ε ναι, αυτό το νόημα έχει η εξειδίκευση. (εγώ το έγραψα)
Όταν λες "εξειδίκευση" τί ακριβώς εννοείς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2022, 21:10Ε ναι, αυτό το νόημα έχει η εξειδίκευση. (εγώ το έγραψα)
Πάντα ήταν πιο ακριβό το χειροποίητο από το προϊόν (ρούχο, παπούτσι κλπ) χωρίς υπογραφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο Χόντο παίζουν κι άλλα προϊόντα εκτός από βερνίκια νυχιών. Θα δίνεις και γι' αυτά μπόνους; Αν ναι, θα σου κάνει δια βίου συμβόλαιο ο ιδιοκτήτης.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:57Αν είναι να χρεώνουν μόνο 15€ έξτρα στο ενοίκιο από ότι πραγματικά θα έπρεπε να χρεώνουν βάσει τους μισθούς, τα σπίτια και το κόστος ζωής θα τους δίνουμε άλλα 15 μπόνους.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:43Ποιος μίλησε για σπατάλη ρε Νάιδα;Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:05
Οπότε η γυναίκα που μπορεί να δώσει 15e στην νυχου δεν κάνει κάποια σπατάλη. Problem solved.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εννοεί άλλος να κυνηγάει το θήραμα και άλλος να φτιάχνει παπούτσια.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 22:00Όταν λες "εξειδίκευση" τί ακριβώς εννοείς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2022, 21:10Ε ναι, αυτό το νόημα έχει η εξειδίκευση. (εγώ το έγραψα)ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:47
Επί φεουδαρχίας, ίσως. Τώρα κοστίζει περισσότερο το να πλέξεις ή να ράψεις.![]()
Πάντα ήταν πιο ακριβό το χειροποίητο από το προϊόν (ρούχο, παπούτσι κλπ) χωρίς υπογραφή.
Πολλές εργασίες μπορούμε να κάνουμε delegate για να το πω σε σωστά Ελληνικά, αλλά τις κάνουμε μόνοι μας από διασκέδαση. Π.χ. το μαγείρεμα, δεν είναι μόνο οικονομικοί λόγοι που δεν τρως σε "επαγγελματία", πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Ή κάποιοι σκουπίζουν μόνοι τους το σπίτι γιατί φοβούνται αν φέρουν "υπηρέτη" ότι θα τους ανακατέψει ή θα χάσει πράγματα (ξέρω και κάποιον που το κάνει από λόγους αρχής). Άλλοι που έχουν κήπο φυτεύουν λαχανικά και τα τρώνε ή γυναίκες πλέκουν, έχω φίλη που έφτιαξε τις κουρτίνες του σπιτιού της και πολλοί μαστορεύουν μέχρι και το πισι τους. Ακόμη και το αυτοκίνητο εάν μπορούν. Και άλλες πολλές τέτοιες δουλειές, πχ ψάρεμα, οπότε τρως σχεδόν τζάμπα κλπ
Δεν σημαίνει ότι γυρίσαμε στη Φεουδαρχία.
Αν μου έκανε αύξηση όσα δίνω τον μήνα κατά μέσο όρο στα χόντος (από δικά μου λεφτά) θα ήμουν τρισευτυχισμένη. Αλλά δεν.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 22:04Στο Χόντο παίζουν κι άλλα προϊόντα εκτός από βερνίκια νυχιών. Θα δίνεις και γι' αυτά μπόνους; Αν ναι, θα σου κάνει δια βίου συμβόλαιο ο ιδιοκτήτης.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:57Αν είναι να χρεώνουν μόνο 15€ έξτρα στο ενοίκιο από ότι πραγματικά θα έπρεπε να χρεώνουν βάσει τους μισθούς, τα σπίτια και το κόστος ζωής θα τους δίνουμε άλλα 15 μπόνους.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2022, 20:43
Ποιος μίλησε για σπατάλη ρε Νάιδα;
Αυτό που βλέπω εγώ πάντως είναι ότι οι ιδιοκτήτες που έχουν νοικιάσει σπίτια πριν 10 χρόνια και βάλε σε ενοικιαστές που είναι συνεπείς, δεν έχουν κάνει θεαματικές αυξήσεις. Το κυρίως πρόβλημα παίζει στα σπίτια που νοικιάζονται "τώρα". Και όντως υπάρχει θέμα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis