!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

axilmar έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:23 1) ενας πλουσιος μπουχεσας, πληρωνει οσο οσο για να εχει ωραια γκομενα.

2) η γκομενα αυτη πηγαινει με τον μπουχεσα για τα λεφτα, γιατι αυτος σαν αντρας δεν βλεπεται. Με απωτερο σκοπο την διατροφη βεβαια.

3) οταν χωριζουν, γινεται αυτο ακριβως: η γκομενα βγαζει τοσα λεφτα καθε μηνα οσοι βγαζουν αλλοι τον χρονο, μονο απο την διατροφη.

Δλδ τωρα αυτος πιστευε οτι τον αγαπησε; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έτσι ακριβώς. Έπαιξε μαγκιωρικα η Αλιμονου και κέρδισε.
Ο μπουχεσας ας πρόσεχε και ας έπαιρνε μια γυναίκα τωω κυβικών του.
Δηλαδή άσχημη.
Πλερωνε τώρα μαλάκα.
Εδώ την πάτησαν παίκτες σαν τον Ωνάση, δεν θα την πάταγε ο μαλακας που ούτε για καφέ δεν θα έβγαινα με δαυτον;
Αχαχαχχχαχα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Με 34.000 το μήνα, ούτε το λογαριασμό του νερού δε μπορεί να πληρώσει η Τζινάρα....

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:42 Με 34.000 το μήνα, ούτε το λογαριασμό του νερού δε μπορεί να πληρώσει η Τζινάρα....

Εικόνα
:romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Beria έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:43
Ερμής έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:40
Beria έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:36 Είχα γνωρίσει πρώην οδηγό του λεγάμενου και από διηγήσεις του προκύπτει ότι μιλάμε περί γιγαντιαίου μαλάκα
Όλη η οικογένεια ειναι γτπκ πλην του μακαρίτη του Θοδωρή.
Άνθρωπος που είναι αγενής και προσβλητικός με το προσωπικό που απασχολεί μπαίνει στο χαμηλότερο σημείο της προσωπικής μου αξιολόγησης
:bravo:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Imperium έγραψε: 14 Σεπ 2022, 13:23 Τζίνα Alimony
χαχαχα αυτό ήθελα να γράψω :bravo:
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:42 Με 34.000 το μήνα, ούτε το λογαριασμό του νερού δε μπορεί να πληρώσει η Τζινάρα....

Εικόνα
αμάν εργαλείο! τι επαγγέλετο αυτή; μονδέλο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Σεπ 2022, 15:07

Εικόνα
μονδέλο/ηθοποιά
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το κλειδί της υπόθεσης σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα τα παιδιά.

Με 3-5 χρόνια βαρέα και ανθυγιεινά για την παραγωγή 2 τουλάχιστον παιδιών, εξασφαλίζουν τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά, ανθόσπαρτο βίο σε ό,τι τουλάχιστον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Και κάποιοι άλλοι ψάχνονται με τα μπιτκόινς και τις επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα. Τα κινητά με χιούμορ και προσωπικότητα ήταν και θα είναι η καλύτερη επένδυση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

plouf έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 07:54 Μέχρι κι ο Βαρδυνογιάννης πτώχευσε φίλοι μου.
Ενταξει μωρε στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις απλα τωρα κλαιγεται για να πεσει στα μαλακα.
Αν δεν ηταν μουνοδουλος και προσεχε που εβαζε το τσουτσουνι του δεν θα ειχε μπλεξιματα.
Ετσι κι αλλιως οι εφοπληστες εχουν μπολικο μπαγιοκο σε offshore και σε τραπεζες στην Ελβετια
μην τους κλαις.

Εσυ φυσικα εισαι το κοροϊδο που ξυπνα στις εξι το πρωϊ για να πας στην δουλεια σου
και φυσικα θα ακους τα καντηλια απο το αφεντικο σου που σε ξεπατωνει ακομα και
με απληρωτες υπερωριες. :lol: :lol:
Φυσικά όταν ζευγαρώνεις ζητάς από το ταίρι σου να είναι ωραίο μουνάκι. Όταν είσαι εφοπλιστής απαιτείς να είναι ωραίο μουνάκι που θα θέλεις να γλύφεις. Να είναι καύλα. Το πρόβλημα, όχι μόνο σε βαρδυνογιάννηδες μα και σε κοινούς θνητούς, είναι πως μαζί με την απαίτηση καύλας θα πρέπει να έρχεται κι η απαίτηση αφοσίωσης. Αυτό δυστυχώς πολλοί έλληνες συμπολίτες μας δεν έχουν τον νου να καταφέρουν. Στην περίπτωση εφοπλιστών τίθεται ζήτημα ακόμα και για τις διαχειριστικές τους ικανότητες.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2022, 15:14 Το κλειδί της υπόθεσης σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα τα παιδιά.

Με 3-5 χρόνια βαρέα και ανθυγιεινά για την παραγωγή 2 τουλάχιστον παιδιών, εξασφαλίζουν τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά, ανθόσπαρτο βίο σε ό,τι τουλάχιστον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Και κάποιοι άλλοι ψάχνονται με τα μπιτκόινς και τις επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα. Τα κινητά με χιούμορ και προσωπικότητα ήταν και θα είναι η καλύτερη επένδυση.
:lol: :smt023

Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι γυναίκες, οπότε τι μάς έμεινε... κανένα μπιτκοιν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Beria έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:43
Ερμής έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:40
Beria έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:36 Είχα γνωρίσει πρώην οδηγό του λεγάμενου και από διηγήσεις του προκύπτει ότι μιλάμε περί γιγαντιαίου μαλάκα
Όλη η οικογένεια ειναι γτπκ πλην του μακαρίτη του Θοδωρή.
Άνθρωπος που είναι αγενής και προσβλητικός με το προσωπικό που απασχολεί μπαίνει στο χαμηλότερο σημείο της προσωπικής μου αξιολόγησης
:+1:
Ακόμα χειρότερα όταν είναι αγενής-προσβλητικός με τους συνεργάτες/συναδέλφους του (άτομα με τα οποία δηλαδή, ιεραρχικά βρίσκονται στο ιδιο λεβελ).
Καταλαβαίνεις οτι με το προσωπικό που απασχολεί θα είναι 100 φορές χειρότερος.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εικόνα
Έτρωγε καλά ο Τσαρούχας, σε εκείνο το σήριαλ :003:
Spoiler
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Σεπ 2022, 15:07

Εικόνα

Δεν είναι για τα δόντια σου τυφλοπόντικα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer »

plouf έγραψε: 14 Σεπ 2022, 10:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 07:54 Μέχρι κι ο Βαρδυνογιάννης πτώχευσε φίλοι μου.
Ενταξει μωρε στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις απλα τωρα κλαιγεται για να πεσει στα μαλακα.
Αν δεν ηταν μουνοδουλος και προσεχε που εβαζε το τσουτσουνι του δεν θα ειχε μπλεξιματα.
Ετσι κι αλλιως οι εφοπληστες εχουν μπολικο μπαγιοκο σε offshore και σε τραπεζες στην Ελβετια
μην τους κλαις.

Εσυ φυσικα εισαι το κοροϊδο που ξυπνα στις εξι το πρωϊ για να πας στην δουλεια σου
και φυσικα θα ακους τα καντηλια απο το αφεντικο σου που σε ξεπατωνει ακομα και
με απληρωτες υπερωριες
. :lol: :lol:

Ουνα φατα,ουνα ρατσα.Το ιδιο κοροιδο εισαι επισης με τον συμπχορουμιτη.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Μακάρι να του τα φάει όλα του μπουχέσα. Τα ακριβά μνια πληρώνονται.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”