Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μαλακιες. Και τα ρούχα σου μόνος σου μπορείς να τα ράψεις αν χρειαστεί. Πολυτέλεια να πας στην ραφτρα. Και κούρεμα μόνος σου μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί πολυτέλεια να πας για κούρεμα. Και τον καφέ σου μόνος σου μπορείς να τον φτιάξεις. Πολυτέλεια να τον πάρεις από cafe.
Στο κούρεμα κάνεις λάθος γιατί περίμενα με τις ώρες, ειδικά αν είχε γυναίκες που έκαναν τα δικά τους (ξες εσύ τι εννοώ), οπότε μόνος μου ξεμπερδεύω σε κάτω από 5 λεπτά. Πραγματικά Η Πολυτέλεια!
Δεν ξέρω τι εννοείς γιατί πάω κομμωτήριο 1-2 φορές τον χρόνο και με ραντεβού οπότε και δεν περιμένω.
Φυσικά άμα τα παίρνεις ξούρα μια χαρά είναι.
sharp έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:26
Στο κούρεμα κάνεις λάθος γιατί περίμενα με τις ώρες, ειδικά αν είχε γυναίκες που έκαναν τα δικά τους (ξες εσύ τι εννοώ), οπότε μόνος μου ξεμπερδεύω σε κάτω από 5 λεπτά. Πραγματικά Η Πολυτέλεια!
Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο εύκολο; Να κλείσεις ένα ραντεβού για να μην περιμένεις.
Άσε που πήγαινε σε μικτό κουρείο, λολ. Who does that.
There are decades where you fuck around and days where you find out
talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:18
Εχω κανει 113 χιλιαδες μιλια σε 5 χρόνια, λιγο δυσκολο με τα ποδια.
Τα αλλα ομως που εβαλες τα κανω μια χαρα
Ναι σωστό άμα κάνεις τόσα χλμ. Αλλά λογικά μπορείς να έχεις ένα φθηνό αυτοκίνητο. Δεν πιστεύω να έχεις κανένα καλό.
Δεν είναι όμως καθόλου δύσκολο να τα κάνεις με ποδήλατο. Θα κουράσεις τα ποδαράκια σου και σε περιπτώσεις που μιλάμε για εθνικές οδούς θα φτάσεις πιο αργά, αλλά μια χαρά μπορείς με ποδήλατο.
Μαλακιες. Και τα ρούχα σου μόνος σου μπορείς να τα ράψεις αν χρειαστεί. Πολυτέλεια να πας στην ραφτρα. Και κούρεμα μόνος σου μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί πολυτέλεια να πας για κούρεμα. Και τον καφέ σου μόνος σου μπορείς να τον φτιάξεις. Πολυτέλεια να τον πάρεις από cafe.
Δεν ξέρω τι εννοείς γιατί πάω κομμωτήριο 1-2 φορές τον χρόνο και με ραντεβού οπότε και δεν περιμένω.
Φυσικά άμα τα παίρνεις ξούρα μια χαρά είναι.
2 βδομάδες μετά το ραντεβού. Και θα δώσω 60 ευρώ για να μού τα πάρουν με μηχανή. Ε, τα παίρνω και μόνος μου
sharp έγραψε: 15 Σεπ 2022, 19:39
Σπίτι έχουν, αλλά είναι δυαράκι.. ξεφτίλα
Δεν είναι όλοι κομπλεξικοί να τους ενδιαφέρει μεγαλύτερο σπίτι για λόγους πρεστίζ κάποιοι το επιδιώκουν για καλύτερη ζωή (ναι, αναγνωρίζω ότι οι Έλληνες έχουν πολλά κόμπλεξ και αυτά που είπε ο Άγις έχουν μεγάλη δόση αλήθειας).