!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Πεινάω ρε"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: "Πεινάω ρε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

και η μεγάλη δικαίωση του Έθνι:

https://twitter.com/Queen_A_Pink/status ... 1388749824

Τι είμαστε; -Γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.
Τι θέλουμε; -Όλες το ίδιο κουκλίστικο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.
Πόσα δίνουμε; -Ό,τι μας περισσεύει από το μισθό νυχούς μόλις αφαιρέσεις τα έξοδα για βερνίκια και κιλοτάκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 14 Σεπ 2022, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

sys3x έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:10
klg έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:59 Ή απλά θα μένουν με τους γονείς τους, μέχρι να βρουν τη/το γκόμενα/γκόμενο με την/τον οποία/ο θα ζήσουν τον ελληνικό μικροαστικό εφιάλτη και θα κάνουν chime in και οι δύο οικογένειες ώστε να τα βγάζουν πέρα "τα παιδιά".

Working as intended.
:a040:
Καταραμένε κλγ.
:a040:
Ε εντάξει, επιχειρηματίας ο ένας, something something tech o άλλος, δε νομίζω ότι χρειάζονται τις φαμίλιες για τέτοια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

foscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:18 και η μεγάλη δικαίωση του Έθνι:

Πόσα δίνουμε; -Ό,τι μας περισσεύει από το μισθό νυχούς μόλις αφαιρέσεις τα έξοδα για βερνίκια και κιλοτάκια
Σόφια η Σαντάνσκι. Πανέμορφες επιλογές και οι δυο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
klg

Ήρθε η ώρα για σπόνσορα ε; Fucking idiots.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ποιος εκπλήσσεται που κανει retweet βαξεβανη μαζικά;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τι κακό έχει αυτό που ρωτάει δηλαδή, δεν καταλαβαίνω. Μάλιστα δεν θέλει καν Αθήνα.
Πιστεύω Πάτρα μπορεί να βρει κάτι αξιοπρεπές.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
foscilis

klg έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:20

η έμφασή μου είναι ότι οι γυναίκες για όσο διάστημα θεωρούν τον εαυτό τους "νέο" (τυπικά μέχρι να κάνουν παιδί, ανεξάρτητα από το αν είναι σε σχέση ή όχι και σαφώς ανεξάρτητα από την αληθινή τους ηλικία) έχουν πολύ παρόμοιες απαιτήσεις με τους τουρίστες. Είναι ο δεύτερος μεγάλος παράγοντας στρέβλωσης στην αγορά. Το αν μια περιοχή έχει εύκολη πρόσβαση σε νυχτερινή διασκέδαση και μαγαζιά με πολύ κόσμο (πράγματα που οι γκόμενες στη διάλεκτό τους αποκαλούν "ζωή") είναι ΠΟΛΥ ισχυρότερο driving force για τη ζήτηση σε σχέση με το αν έχει δουλειές. Πήγαινέ την αυτήν την ηλίθια με τα εκατομμύριά σου σε μια πανέμορφη βιλάρα στα ιταλικά βουνά που βλέπει πιάτο τον κάμπο της Ασίζης και την ίδια την Ασίζη στα δεξιά και το βράδυ το φεγγάρι σχηματίζει φεγγαρένιο ουράνιο τόξο το οποιο μπορείς να απολαμβάνεις από την πισίνα σου με ένα ποτήρι πανάκριβο κρασί στο χέρι, σε ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ θα γκρινιάζει ότι είναι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους και άντε πότε θα βγούμε να δούμε λίγη ζωή. Πήγαινέ τη σε μια κωλότρυπα στο κέντρο μιας συνοικίας με τζέρτζελο όπως το Παγκράτι στην Αθήνα ή το Χάκνεϋ στο Λονδίνο και θα είναι τρισευτυχισμένη. Επειδή όμως αυτήν την κωλότρυπα τη θέλουν άλλες εξακόσιες γκόμενες, μοιραία το νοίκι ανεβαίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 14 Σεπ 2022, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:29 Τι κακό έχει αυτό που ρωτάει δηλαδή, δεν καταλαβαίνω. Μάλιστα δεν θέλει καν Αθήνα.
Πιστεύω Πάτρα μπορεί να βρει κάτι αξιοπρεπές.
"Να έχει δράσεις (θέατρα σινεμά κλπ)" αυτομάτως κόβονται όλες οι ελληνικές πόλεις εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πρέπει να έχεις συζητήσει συγκατοίκηση με γκόμενα για να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Δηλαδή να βγάλουμε όλες τις ανάγκες κοινωνικοποίησης φέικ προϊοντα της μόδας;
Το αντίθετο ισχύει, όταν δεν υπήρχε καμία μόδα έτσι διασκέδαζε ο κόσμος, μαζευόταν κάπου. Και αν υπάρχαν και λεφτά στην περιοχή εκδηλώσεις. Αυτές είναι οι πιο μη-φέικ ανάγκες από την αυγή του ανθρώπινου είδους.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:39 Το αντίθετο ισχύει, όταν δεν υπήρχε καμία μόδα έτσι διασκέδαζε ο κόσμος, μαζευόταν κάπου.
Δεν ήταν ανάγκη αυτό το "κάπου" να είναι 5.000 καπιταλιστικές επιχειρήσεις συγκεντρωμένες σε 3 τετραγωνικά χιλιόμετρα και να λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

foscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:02
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Σεπ 2022, 09:06
mao mao έγραψε: 14 Σεπ 2022, 02:07 Tα διαμερίσματα έχουν θέμα. Εμπιστευεσαι να πάρεις διαμέρισμα του 60; Πρέπει όλη η πολυκατοικία να βάζει λεφτά για τη συντήρηση, και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πληρώνουν.
Δεν ξέρω ούτε έναν να μένει σε διαμέρισμα του 60 κ να μην έχει σοβαρά προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα να μην έχει σκάσει ένα σκασμό λεφτά σε επισκευές/ανακαινίσεις.
1) εξαρτάται τι λεφτά έχουν πέσει αρχικά. Άλλο διαμέρισμα του 60 στην Αγία Παρασκευή ή τη Φιλοθέη (περιοχές υποδοχής ανερχόμενων αστών) και άλλο στην Κυψέλη ή το Αιγάλεω (περιοχές υποδοχής εσωτερικών μεταναστών). Τα πρώτα άνετα βάζουν κάτω οτιδήποτε φτιάχνεται σήμερα εκτός από διαμερίσματα που απευθύνονται στο ίδιο κοινό.
2) σε 5-6 δεκαετίες είναι πάρα πολύ λογικό να βγουν προβλήματα, δεν υπάρχει κτίριο που να μην έχει ανάγκη συντήρησης. Αλλά συγκριτικά μια πολυκατοικία της περιόδου της αρπαχτής που ανέφερα πριν βγάζει τα ίδια προβλήματα με το καλημέρα γιατί ο εργολάβος έχει κλέψει από οπουδήποτε εκτός από τα μπετά (κι αυτό μόνο και μόνο επειδή το '98 έγινε ο σεισμός και μαζί του έγινε σαφές πως αν γκρεμιστεί το σπίτι θα σε γαμήσουν ακόμα και 30 χρόνια αργότερα, αλλιώς δεν έχω αμφιβολία ότι θα έκλεβαν και από εκεί).
εγω βγαζω 3 κατηγοριες, απο τη χειροτερη προς την καλυτερη, ασχετως χρονολογιας.

3. κτιριο προς εκμεταλλευση. σαβουρα, δεν υπαρχει λογος να εξηγησω το γιατι.

2.κτιριο προς ιδιοκατοικηση. οποιος ειχε σκοπο να μεινει μεσα ο ιδιος, το εφτιαχνε καλο, πληρωνε. ενιοτε μπορουσε να τυχει να πληρωσει αλλα να τον κοροιδεψουν στα υλικα κλπ, αλλα σιγουρα μιλαμε για καλυτερο κατασκευασμα απο την προηγουμενη περιπτωση.

1. κτιριο προς ιδιοκατοικηση, απο τον ιδιο τον μηχανικο, εργολαβο, η εστω απο καποιον καλο μαστορα, που εχει φαει μερος της ζωης του στις οικοδομες, και ξερει να αποφυγει την κοροιδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

foscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:43
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:39 Το αντίθετο ισχύει, όταν δεν υπήρχε καμία μόδα έτσι διασκέδαζε ο κόσμος, μαζευόταν κάπου.
Δεν ήταν ανάγκη αυτό το "κάπου" να είναι 5.000 καπιταλιστικές επιχειρήσεις συγκεντρωμένες σε 3 τετραγωνικά χιλιόμετρα και να λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Συμφωνώ αλλά έτσι έχουμε δομήσει την κοινωνία μας, δεν φταίνε οι νέες γι αυτό.
Από τα σπάνια δείγματα μη καταναλωτικής διασκέδασης είναι π.χ. η παραλία με την ομπρελίτσα σου ανα χείρας, για την οποία φαντάζομαι θα έχεις επίσης κάποια γλαφυρή, όχι τόσο κολακευτική περιγραφή.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Δηλαδή να βγάλουμε όλες τις ανάγκες κοινωνικοποίησης φέικ προϊοντα της μόδας;
Το αντίθετο ισχύει, όταν δεν υπήρχε καμία μόδα έτσι διασκέδαζε ο κόσμος, μαζευόταν κάπου. Και αν υπάρχαν και λεφτά στην περιοχή εκδηλώσεις. Αυτές είναι οι πιο μη-φέικ ανάγκες από την αυγή του ανθρώπινου είδους.
Ναι, αλλά τότε δεν είχε Ίντερνετ :003:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Οι γυναίκες που περιγράφει ο φόσιλις θέλουν κόσμο, να αισθάνονται ότι τις κοιτάνε, ότι φλερτάτρουν.
Άβαταρ μέλους
klg

foscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:33
klg έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:20

η έμφασή μου είναι ότι οι γυναίκες για όσο διάστημα θεωρούν τον εαυτό τους "νέο" (τυπικά μέχρι να κάνουν παιδί, ανεξάρτητα από το αν είναι σε σχέση ή όχι και σαφώς ανεξάρτητα από την αληθινή τους ηλικία) έχουν πολύ παρόμοιες απαιτήσεις με τους τουρίστες. Είναι ο δεύτερος μεγάλος παράγοντας στρέβλωσης στην αγορά. Το αν μια περιοχή έχει εύκολη πρόσβαση σε νυχτερινή διασκέδαση και μαγαζιά με πολύ κόσμο (πράγματα που οι γκόμενες στη διάλεκτό τους αποκαλούν "ζωή") είναι ΠΟΛΥ ισχυρότερο driving force για τη ζήτηση σε σχέση με το αν έχει δουλειές. Πήγαινέ την αυτήν την ηλίθια με τα εκατομμύριά σου σε μια πανέμορφη βιλάρα στα ιταλικά βουνά που βλέπει πιάτο τον κάμπο της Ασίζης και την ίδια την Ασίζη στα δεξιά και το βράδυ το φεγγάρι σχηματίζει φεγγαρένιο ουράνιο τόξο το οποιο μπορείς να απολαμβάνεις από την πισίνα σου με ένα ποτήρι πανάκριβο κρασί στο χέρι, σε ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ θα γκρινιάζει ότι είναι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους και άντε πότε θα βγούμε να δούμε λίγη ζωή. Πήγαινέ τη σε μια κωλότρυπα στο κέντρο μιας συνοικίας με τζέρτζελο όπως το Παγκράτι στην Αθήνα ή το Χάκνεϋ στο Λονδίνο και θα είναι τρισευτυχισμένη. Επειδή όμως αυτήν την κωλότρυπα τη θέλουν άλλες εξακόσιες γκόμενες, μοιραία το νοίκι ανεβαίνει.
No arguing here, αυτός ήταν και ο λόγος που έμενα με την άλλη κέντρο Αθήνα. Μην και κάνουμε miss out όλο το fun του κέντρου.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”