!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: "Πεινάω ρε"
ενταξει, κλειδωσε; 30 χιλιαρικα - σιγα μη δεν το ριξει - αυτο; https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=true
ενα ζευγαρι μενει ανετα, 6 χιλιαρικα προκαταβολη , 24 το στεγαστικο πανε €139 η δοση
ενα ζευγαρι μενει ανετα, 6 χιλιαρικα προκαταβολη , 24 το στεγαστικο πανε €139 η δοση
- Dwarven Blacksmith
Ένα ζευγάρι μένει άνετα. Σε 32τμ.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:08 ενταξει, κλειδωσε; 30 χιλιαρικα - σιγα μη δεν το ριξει - αυτο; https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=true
Μιλάμε για δύο πολύ ερωτευμένα ποντίκια μάλλον.
Ρε μπαγάσα, να στο δώσω: βρήκες ένα!talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:04https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=trueΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:02Όχι, δεν θα έμενες και να σού πω γιατί.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:57
πλακα κανεις, μεχρι τα 12 σε κατι ελαχιστα καλυτερο εμενα
Τωρα στα 52 προφανως οχι, αν ημουν 20 στο χαλαρο.
Γιατί αυτά που μού δείχνεις θέλουν στην καλύτερη περίπτωση 20 χιλιάρικα για να γίνουν κατοικίσιμα.
Στα 22 μου έμενα κι εγώ σε μια ημιυπόγεια γκαρσονιέρα στην Καλλιθέα. Μόνο που ήταν του πατέρα μου και δεν πλήρωνα φράγκο. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που δεν τους φτάνει ο μισθός τους για να επιβιώσουν και δεν έχουν βρει τίποτα.
ανακαινισμενο
Άκου τώρα πως έχει η κατάσταση από κάποιον που ζει και εργάζεται στην Αθήνα: σπίτια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Κι όσα υπάρχουν είναι πανάκριβα.
Σε σχετικά καλές περιοχές οι τιμές είναι εξωφρενικές. Ένα δυάρι πρώτου ορόφου στη Νέα Σμύρνη 450 ευρώ. Στο Παλαιό Φάληρο το ίδιο σπίτι 500 ευρώ. Αλλά και σε πιο υποβαθμισμένες περιοχές να πας, πάλι τσιμπάνε: Στην Κυψέλη ισόγεια γκαρσονιέρα 40 τ.μ. 300 ευρώ. Και κάθε 2 χρόνια αύξηση.
Αν είσαι του κατώτατου και δεν έχεις δικό σου σπίτι -ή οικογένεια να σε στηρίζει οικονομικά- την έκατσες.
Τα ενοικια ειναι πεταμενα λεφτα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τι ανακαίνιση έχει; Πόρτα ασφαλείας δεν έχει, υπνοδωμάτιο δε δείχνει καν, ντουλάπες, ούτε τη χέστρα δε σου δείχνει. Ισόγειο, διπλά τζάμια, κλιματισμό, βαμμένο όχι, σίτες, τεντούλες, μπαλκόνι ή πρόσβαση σε κήπο να απλώνεις έστω. Αλλα είναι ανακαινισμένο. Τρομερή ευκαιρία και με μεσίτική αμοιβή. Κελεπούρι.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:04https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=trueΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:02Όχι, δεν θα έμενες και να σού πω γιατί.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:57
πλακα κανεις, μεχρι τα 12 σε κατι ελαχιστα καλυτερο εμενα
Τωρα στα 52 προφανως οχι, αν ημουν 20 στο χαλαρο.
Γιατί αυτά που μού δείχνεις θέλουν στην καλύτερη περίπτωση 20 χιλιάρικα για να γίνουν κατοικίσιμα.
Στα 22 μου έμενα κι εγώ σε μια ημιυπόγεια γκαρσονιέρα στην Καλλιθέα. Μόνο που ήταν του πατέρα μου και δεν πλήρωνα φράγκο. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που δεν τους φτάνει ο μισθός τους για να επιβιώσουν και δεν έχουν βρει τίποτα.
ανακαινισμενο
Ο αλλος λεει το σπιτι του 1950 του φαινεται αποφαγια. Ε ενταξει, καπου και μια σοβαροτητα
Να σημειωθεί ότι είναι αναρτημένη σχεδόν 4 μήνες η αγγελία και δεν το παίρνει κανείς. Μάλλον δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες.stella έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:12Τι ανακαίνιση έχει; Πόρτα ασφαλείας δεν έχει, υπνοδωμάτιο δε δείχνει καν, ντουλάπες, ούτε τη χέστρα δε σου δείχνει. Ισόγειο, διπλά τζάμια, κλιματισμό, βαμμένο όχι, σίτες, τεντούλες, μπαλκόνι ή πρόσβαση σε κήπο να απλώνεις έστω. Αλλα είναι ανακαινισμένο. Τρομερή ευκαιρία και με μεσίτική αμοιβή. Κελεπούρι.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:04https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=trueΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:02
Όχι, δεν θα έμενες και να σού πω γιατί.
ανακαινισμενο
Ο αλλος λεει το σπιτι του 1950 του φαινεται αποφαγια. Ε ενταξει, καπου και μια σοβαροτητα
-
talaipwros
θα υπολογισεις και το opportunity cost, με το opportunity cost ειμαι μεσα απο rent vs dividendsDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:07Χμμ εσύ ως landlord πόσο μπαίνεις μέσα περίπου το μήνα, αν αφαιρέσεις από τις συντηρήσεις τα λεφτά που πληρώνουν οι ενοικιαστές;talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:03ρε πλακα κανεις, τι αποφαγια του 1950; ετσι ειναι τα σπιτια στην Αγγλια, χαρις στον ιδρωτα των landlords που τα συντηρουν εχει και μενει ο κοσμος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:01
Ωραία πράγματα να ζούμε με τα αποφάγια του 1950.
Μήπως να γίνει κάτι ξερω γω, ας φέρουμε ανήλικα από το Κονγκό να χτίσουν στο κάτω-κάτω, φεύγοντας θα διαδώσουν και τις ιδέες της Μαργαρίτας.
το σπιτι που μενω ειναι του 1860 και εχει φαει προφανως ενα καρο ανακαινισεις. Δεν το κουναει τιποτα, στο υπογειο του εμπαινε κοσμος οταν βομβαρδιζαν οι γερμανοι
-
talaipwros
κατσε, του αλλου του φαινεται πολυ μικρο, δεν κανειΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:11Ρε μπαγάσα, να στο δώσω: βρήκες ένα!talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:04https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=trueΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:02
Όχι, δεν θα έμενες και να σού πω γιατί.
ανακαινισμενο
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι προσωπική η συζήτηση. Εγώ είμαι σχετικά προνομιούχος από κάθε άποψη.
Το υπολόγισα, με το opportunity cost θα είχες αγοράσει μπιτκοιν στα 50 χιλιάρικα.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:14θα υπολογισεις και το opportunity cost, με το opportunity cost ειμαι μεσα απο rent vs dividendsDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:07 Χμμ εσύ ως landlord πόσο μπαίνεις μέσα περίπου το μήνα, αν αφαιρέσεις από τις συντηρήσεις τα λεφτά που πληρώνουν οι ενοικιαστές;
- hellegennes
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:10Ένα ζευγάρι μένει άνετα. Σε 32τμ.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:08 ενταξει, κλειδωσε; 30 χιλιαρικα - σιγα μη δεν το ριξει - αυτο; https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=true
Μιλάμε για δύο πολύ ερωτευμένα ποντίκια μάλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σού 'γραψα κι άλλα όμως.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:17κατσε, του αλλου του φαινεται πολυ μικρο, δεν κανειΝαύτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:11Ρε μπαγάσα, να στο δώσω: βρήκες ένα!talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:04
https://www.spitogatos.gr/aggelia/11124 ... llery=true
ανακαινισμενο
- EKPLIKTIKOS
Είναι πρακτικά απίθανο να βρεις ευκαιρία στην Αθήνα από αγγελία. Ακόμη και να ανέβει κάτι τέτοιο, θα φυγει μέσα σε μια μέρα. Ό,τι φαίνεται σαν ευκαιρία και είναι αγγελια μερικων ημερων ειναι φολα, κατι παιζει. Αυτό που πρέπει να κοιτάτε είναι ο μέσος όρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 14 Σεπ 2022, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
εν κατακλειδι βρηκα σε ωραιοτατη περιοχη ( πετρου και παυλου ειναι διπλα στην εκκλησια, εχει και κουνιες, μια χαρα το σχολειο, το παιδι θα παει και στο 1ο υμηττου που πηγαινα και γω), σπιτι για ζευγαρι χαλαρα με 6 χιλιαρικα προκαταβολη και 139 ευρω στεγαστικο το μηνα.
Οκ, αν εισαι 50 δεν, αλλα αμα εισαι ενα ζευγαρι 25ρηδων γιατι οχι;
Οκ, αν εισαι 50 δεν, αλλα αμα εισαι ενα ζευγαρι 25ρηδων γιατι οχι;
-
talaipwros
opportunity cost θα συγκρινεις με SPYDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:17Δεν είναι προσωπική η συζήτηση. Εγώ είμαι σχετικά προνομιούχος από κάθε άποψη.
Το υπολόγισα, με το opportunity cost θα είχες αγοράσει μπιτκοιν στα 50 χιλιάρικα.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:14θα υπολογισεις και το opportunity cost, με το opportunity cost ειμαι μεσα απο rent vs dividendsDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:07 Χμμ εσύ ως landlord πόσο μπαίνεις μέσα περίπου το μήνα, αν αφαιρέσεις από τις συντηρήσεις τα λεφτά που πληρώνουν οι ενοικιαστές;
Τες πα, για τα σπιτια του 50 στην αγγλια ειπες ανοησια.
Δεν καταλαβαίνουν στην Ελλάδα από αυτά. Όλοι θέλουν νεόδμητα, κακοκατασκευές που τις πληρώνουν χρυσές και μετά φαληρίζουν και φταίει ο καπιταλισμός.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:03ρε πλακα κανεις, τι αποφαγια του 1950; ετσι ειναι τα σπιτια στην Αγγλια, χαρις στον ιδρωτα των landlords που τα συντηρουν εχει και μενει ο κοσμος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2022, 00:01
Ωραία πράγματα να ζούμε με τα αποφάγια του 1950.
Μήπως να γίνει κάτι ξερω γω, ας φέρουμε ανήλικα από το Κονγκό να χτίσουν στο κάτω-κάτω, φεύγοντας θα διαδώσουν και τις ιδέες της Μαργαρίτας.
το σπιτι που μενω ειναι του 1860 και εχει φαει προφανως ενα καρο ανακαινισεις. Δεν το κουναει τιποτα, στο υπογειο του εμπαινε κοσμος οταν βομβαρδιζαν οι γερμανοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis