δηλαδη ο δικος σου σουτερ φταιει μονο ...? στα προηγουμενα παιχνιδια γιατι τα εβαζες ...? αλλα το οτι εφαγες 107 ποντους απο αυτη τη Γερμανια δεν σου φταιει που εχασες ...?
Οχι δεν φταει μονο...
Οι ιδιοι αμπαλοι σουτερ δεν επαιζαν ουτε αμυνα (Ντορσυ, Καλαθης, Σλουκας).
Οι υπολοιποι αμπαλοι.σουτερ (Παπαπετρου, Παπανικολαου ) ηταν απλως μετριοι. Αλλα το οτι το 50% της ομαδας ειναι συνολικα κακοι παικτες δεν ειναι ευθυνη του προπονητη.
Ο αθρωπας το ηξερε, για αυτο και επαναλαμβανε οτι ανα πασα στογμη παμε σπιτι.
ναι ρε τύπε αλλα αν είναι να έχω τέλειους παικτες και εγώ γίνομαι προπονητής
Μιλαμε για μπασκετ σε επιπεδο εθνικων. Ενα διακριτο συνολο ατομων εχεις που δεν υπαρχει περιπτωση να δεθουν (ιδιως οταν ειναι τοσο ετερογενες οπως το ελληνικο) αρκετα ωστε να παραμερισεις το ατομικο ταλεντο.
Οι Ιταλοι κερδισαν τους Σερβους πολυ αργοτερα αφοτου εφυγε ο Προτσεκος απο το ματς με αποβολη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nyxtovios έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:45
Συμφωνώ.
Σαν αυτόν και εγώ γίνομαι προπονητής.
Και από την Τσεχία με κωλοφαρδία και ατομικές ενέργειες περάσαμε.
Δεν λέω ότι αν ο προπονητής ήταν διαφορετικός και έκανε άλλες ενέργειες θα κέρδιζε η Εθνική, το πιθανότερο είναι να έχανε ξανά αλλά διαφορετικά. Τις αδυναμίες τις Ελληνικής ομάδας τις έβλεπε κανείς και στα προηγούμενα παιχνίδια.
Bazoomba έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:39
Οχι, γιατι δεν ειναι μονο ο Καλαθης. Δεν υπαρχει κανενας νορμαλ σουτερ στην ομαδα. Αυτος δεν μπορει να τους γεννησει.
δηλαδη ο δικος σου σουτερ φταιει μονο ...? στα προηγουμενα παιχνιδια γιατι τα εβαζες ...? αλλα το οτι εφαγες 107 ποντους απο αυτη τη Γερμανια δεν σου φταιει που εχασες ...?
Οχι δεν φταει μονο...
Οι υπολοιποι αμπαλοι.σουτερ (Παπαπετρου, Παπανικολαου ) ηταν απλως μετριοι. Αλλα το οτι το 50% της ομαδας ειναι συνολικα κακοι παικτες δεν ειναι ευθυνη του προπονητη.
ξαναγραφω οτι στο ημιχρονο ησουν μπροστα απο τη Γερμανια με κακους παιχτες οπως εσυ εγραψες ... το οτι εχασες με 21 ποντους και εφαγες συνολικα 107 ποντους προφανως ειναι θεμα προπονητη ... αφηστε τις συμπαθειες γιατι τον Ιτουδη τον κρινουμε για το συγκεκριμενο παιχνιδι και οχι συνολικα ως προπονητη γιατι ειναι πολυ καλος ... αλλα να χρεωνουμε οπου να ειναι τη συγκεκριμενη ηττα ειναι τραγικο ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 13 Σεπ 2022, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bazoomba έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:47
Οχι δεν φταει μονο...
ναι ρε τύπε αλλα αν είναι να έχω τέλειους παικτες και εγώ γίνομαι προπονητής
Μιλαμε για μπασκετ σε επιπεδο εθνικων. Ενα διακριτο συνολο ατομων εχεις που δεν υπαρχει περιπτωση να δεθουν (ιδιως οταν ειναι τοσο ετερογενες οπως το ελληνικο) αρκετα ωστε να παραμερισεις το ατομικο ταλεντο.
Οι Ιταλοι κερδισαν τους Σερβους πολυ αργοτερα αφοτου εφυγε ο Προτσεκος απο το ματς με αποβολη.
Πιστεύω αν έφευγε ο Ιτουδης και ο κα-λαθης κάτι γινότανε επίσης
αλλο να τους τρως ευκολα και αλλο να τους κανεις ηρωες που δεν ειναι ... το ξαναλεω οτι θα βλεπουνε οι Γερμανοι το παιχνιδι αυριο και δεν θα το πιστευουνε
Νομίζω ότι τα τρίποντα τα είχαν προπονήσει μέχρι αηδίας. Αν δεις πώς ξεμαρκαριζόταν ο σουτέρ, φαινόταν ότι τίποτε δεν ήταν τυχαίο.
μην γραφετε ασχετα ρε ... τετοια ποσοστα ευστοχιας σε τριποντα δεν υπαρχουν ... η συγκεκριμενη ομαδα δεν προκειται να τα ξαναπιασει ... δεν μπορει να το κανει
Σπύρος έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:44
Το παιχνίδι χάθηκε στην αρχή του πρώτου δεκαλέπτου. Την ευθύνη την έχει ο προπονητής.
Συμφωνώ.
Σαν αυτόν και εγώ γίνομαι προπονητής.
Και από την Τσεχία με κωλοφαρδία και ατομικές ενέργειες περάσαμε.
Σωστό. Εν τω μεταξύ ήταν μάλλον πιο κουρασμένοι σήμερα οπότε δεν τους βγήκε το ίδιο.
Είναι και ότι χέζονται στα νοκ αουτ.
Σε ομίλους θα ήταν ανάποδα το σκορ.
Αλλά τραγικά λάθη. Θυμάμαι φάσεις που ο κα-λάθης έδινε μονίμως πάσες στο γιάννη όταν ήταν μαρκαρισμένος με 3 και οι υπόλοιποι κοιτάζαν σαν χάνοι
Eμ Γιαννακη, εδω δεν εχει αεροδιαδρομους και τους αμυντικους να ποζαρουν στον φακο αντι να παιζουν αμυνα.
Εδω αγορινα μου ειναι REAL BASKET, δεν ειναι τσιρκο.
Εδω τριπλουνιστα μου δεν βαζουμε το φυστικοβουτυρο οπου να'ναι, ουτε τρωμε σε μεξικανικα.
Εδω ειναι REAL BASKET, για REAL ΓΑΜΙΑΔΕΣ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στο μεταξύ απ'την Γερμανία έλειπε η μισή ομάδα, Κλιμπερ, ο αδερφός του Βάγκνερ, Χαρτενσταιν, Μπονγκα.
15ο άθλημα το έχουνε μετά την ποδηλασία και το υποβρύχιο τάβλι και μας ρίχνουνε στ'αυτια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Πριν το ευρωμπάσκετ, με τους διαθέσιμους παίκτες κάθε ομάδας, αν φτιαχνόταν θεωρητικά με βάση την δυναμική τους μία οκτάδα, ποιες ομάδες θα την καταλάμβαναν;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"