!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Eργαστήριο Chillout

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Χμμμμ... αυτό πρέπει να μετράει και την σκόνη που μας έρχεται από την Σαχάρα κάθε άνοιξη.
the end
Την άνοιξη δεν έχουμε σκόνη, έχουμε γύρη από τα λουλούδια.Πάνας έγραψε: 02 Οκτ 2018, 15:05 Χμμμμ... αυτό πρέπει να μετράει και την σκόνη που μας έρχεται από την Σαχάρα κάθε άνοιξη.
Εμείς εδώ από τις ελιές, που είναι από τις χειρότερες για αλλεργίες.
Για βάλε από που το πήρες.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:09 Σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος απ'την Κίνα και μου έφερε μια τρομερή επιστημονική συσκευή που μετράει τα σωματίδια σκόνης στον αέρα ($53, ξοδεύτηκα πάλι)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
και εγώ θέλωΜηχανικός έγραψε: 02 Οκτ 2018, 15:43Για βάλε από που το πήρες.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:09 Σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος απ'την Κίνα και μου έφερε μια τρομερή επιστημονική συσκευή που μετράει τα σωματίδια σκόνης στον αέρα ($53, ξοδεύτηκα πάλι)
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Και τα ρινίσματα που πετάγονται, επίσης θέλουν προσοχή! άκου να δεις, μια φορά ενός φίλου είχε μπει στο μάτι ένα κομματάκι γυαλί και του έκανε ζημιά, το επεσήμανα μετά από καιρό σε έναν άλλο φίλο που η δουλειά του ήταν μαραγκός σε οικογενειακή επιχείρηση (δεν ήταν χθεσινός δηλαδή στο επάγγελμα) και του λέω κοίτα να φοράς κανα γυαλί ειδικο κτλ με αυτά που πετάγονται, ο κολλητός μου έπαθε το και το από γυαλί. Την μεθεπόμενη ημέρα πήγε στον γιατρό γιατί του είχε μπει ροκανίδι στο μάτιChilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:09
(χωρίς πλάκα μάγκες να προσέχετε όσοι κόβετε ξύλα και μέταλλα, η σκόνη είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Eιδικά από mdf, συνθετικά, τοξικά/επεξεργασμένα ξύλα, τσιμεντοσανίδες κλπ. Καλός εξαερισμός, μάσκα, φίλτρα στις σκούπες)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- omg kai 3 lol
ο Ψινακης που φοραει γυαλια ηλιου ολο το 24ωρο δεν τα φοραει απο αποψη, εχει παθει ζημια το ματι του απο ρινισμα που πεταχτηκε απο επισκεψη σε εργοστασιο, εχει κανει επεμβαση και με οδηγια γιατρου τα φοραει για να μη χασει εντελως την οραση του
Θέλω να μετρήσω και τον αέρα που βγάζουν οι ηλεκτρικές σκούπες μου, και τον αέρα που βγαίνει στο αυτοκίνητο.enterprise-psi έγραψε: 02 Οκτ 2018, 15:50και εγώ θέλωΜηχανικός έγραψε: 02 Οκτ 2018, 15:43Για βάλε από που το πήρες.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:09 Σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος απ'την Κίνα και μου έφερε μια τρομερή επιστημονική συσκευή που μετράει τα σωματίδια σκόνης στον αέρα ($53, ξοδεύτηκα πάλι)
![]()
- omg kai 3 lol
Μηχανικός έγραψε: 02 Οκτ 2018, 16:00Θέλω να μετρήσω και τον αέρα που βγάζουν οι ηλεκτρικές σκούπες μου, και τον αέρα που βγαίνει στο αυτοκίνητο.
αν κανεις το αυτονοητο και αλλαξεις φιλτρα και στα δυο πιο φθηνα θα σου βγει
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν έχω να μετρήσω κάτι, εφόσον υπάρχει το θέλω 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
https://www.ebay.com.au/itm/Household-P ... 2749.l2649Μηχανικός έγραψε: 02 Οκτ 2018, 15:43Για βάλε από που το πήρες.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:09 Σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος απ'την Κίνα και μου έφερε μια τρομερή επιστημονική συσκευή που μετράει τα σωματίδια σκόνης στον αέρα ($53, ξοδεύτηκα πάλι)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Σουβλίτσα, ανοιξε αν θες ένα νήμα στην πληροφορική πχ και πες μας μια ιστορία για έναν φίλο σου που δεν έπαιρνε μπακαπ και του κάηκε ο σκληρός.Σουβλίτσα έγραψε: 02 Οκτ 2018, 15:51Και τα ρινίσματα που πετάγονται, επίσης θέλουν προσοχή! άκου να δεις, μια φορά ενός φίλου είχε μπει στο μάτι ένα κομματάκι γυαλί και του έκανε ζημιά, το επεσήμανα μετά από καιρό σε έναν άλλο φίλο που η δουλειά του ήταν μαραγκός σε οικογενειακή επιχείρηση (δεν ήταν χθεσινός δηλαδή στο επάγγελμα) και του λέω κοίτα να φοράς κανα γυαλί ειδικο κτλ με αυτά που πετάγονται, ο κολλητός μου έπαθε το και το από γυαλί. Την μεθεπόμενη ημέρα πήγε στον γιατρό γιατί του είχε μπει ροκανίδι στο μάτιChilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:09
(χωρίς πλάκα μάγκες να προσέχετε όσοι κόβετε ξύλα και μέταλλα, η σκόνη είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Eιδικά από mdf, συνθετικά, τοξικά/επεξεργασμένα ξύλα, τσιμεντοσανίδες κλπ. Καλός εξαερισμός, μάσκα, φίλτρα στις σκούπες)![]()
Θέλω να δω κάτι.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»