Κανονικά εσύ ο πατριώτης έπρεπε να μην το χρησιμοποιείς ποτέ.Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:52Υπόψη, Αζέρικο αέριο καίμε.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:25 Με την Αρμενια ειμαστε 100%, απαιτουμε να μπουν ιδιες κυρωσεις και αποκλεισμος στους Αζερους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Το "το ίδιο θα κάνει το ΝΑΤΟ" μόνο σαν υπόθεση εργασίας μπορεί να τεθεί.sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:07Ε, αυτό σού λέει, το ίδιο θα κάνει και το ΝΑΤΟ με μάς όταν έρθει η ώρα. Κι αν δεν έρθει ποτέ η ώρα, μπορεί και να σκάσει.Chainis έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:51Με την διαφορά ότι η Αρμενία είναι στο CSTO το ρωσικό ΝΑΤΟ και η Ρωσία έχει στρατιωτικη βάση στην Αρμενία.nyxtovios έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:02
Δεν είναι εχθροί με το Αζερμπαιτζάν.
Τους πουλάν μέχρι και όπλα.
Από την άλλη δεν έχουν κανέναν συμφέρον με την Αρμενία. Είναι κάτι σαν την ψωροκώσταινα για τη Δύση. Θα το διαπιστώσεις όταν έρθει η ώρα.
Πούλημα κανονικό.
Άλλο Ρωσία άλλο Αμερική.
Άλλο Ελλάδα Άλλο Αρμενία
Άλλο Τουρκία Άλλο Αζερμπαϊτζάν
Άλλο ΝΑΤΟ Άλλο CSTO.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
talaipwros
βεβαια αν η CSTO αποδειχθει μουφα, ανοιγει ο δρομος για επεμβαση της Πολωνιας στη Λευκορωσια.hjshiaqwws έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:00 Δεν τολμάνε να τα βάλουν με το Αζερμπαϊτζάν ούτε στα λόγια, αλλά θα κερδίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία![]()
- Dwarven Blacksmith
Το θέμα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν είναι +50 βαθμοί Κελσίου στο τσουκάλι του Γκορμπατσώφ.
Φοβερή διαπίστωση από κάποιον που έχει κόμπλεξ κατώτερης ανωτερότητας!nyxtovios έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:05Ναι όπως και η Ελλάδα είναι στην ΕΕ και η Τουρκία όχι και περιμένουμε ακόμα τις κυρώσεις.Chainis έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:51Με την διαφορά ότι η Αρμενία είναι στο CSTO το ρωσικό ΝΑΤΟ και η Ρωσία έχει στρατιωτικη βάση στην Αρμενία.nyxtovios έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:02
Δεν είναι εχθροί με το Αζερμπαιτζάν.
Τους πουλάν μέχρι και όπλα.
Από την άλλη δεν έχουν κανέναν συμφέρον με την Αρμενία. Είναι κάτι σαν την ψωροκώσταινα για τη Δύση. Θα το διαπιστώσεις όταν έρθει η ώρα.
Πούλημα κανονικό.
Οι ψωροκώσταινες όπως είπαμε χιλιάδες φορές έχουν χρήση μόνο για μαριονέτες. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την Αρμενία ή την ψωροκώσταινα, παρά μόνο αν τις χρειαστεί ως μαιμούδες.
Ξέρεις η εξωτερική πολιτική εδράζονται πάντα σε συμφέροντα και συνήθως ασκείται με εκβιασμούς η ταυτότητα συμφερόντων.
Εσύ περιμένεις τις κυρώσεις ακόμα κι εγώ περιμένω να δω αν κάποτε η Γερμανία θα ξεμπλωκάρει την κατασκευή των Τουρκικών υποβρυχίων που το πρώτο θα ήταν έτοιμο το 2021.
Επίσης περιμένω να δω που θα πάει το Αμπντούλ Χάμίντ τον Οκτώβρη.
Να δω αν ο Ταγίπ θα αγνοήσει την απειλή κυρώσεων και θα το φέρει εδώ η στην Κυπριακή ΑΟΖ γιατί δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά με τυμπανοκρουσίες και πολλούς δεκάρικους λόγους το έβαλε να ψάχνει μέσα στην Τουρκική ΑΟΖ από την αρχή του καλοκαιριού.
Η ψωροκώσταινα είναι στην συνείδηση σου, το μυαλό σου και την νοοτροπία σου και είσαι καταδικασμένος να ζεις με αυτήν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:07Εσυ τοσο καιρο εξεφραζες χαρα, τωρα θα δειτε τι θα παθετε, θα παγωσετε κτλ, τωρα σε νοιαζει ξαφνικα;Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:59Ρε μικρέ, για τον ελληνικό πληθυσμό λέμε.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:56
Ενταξει εσυ μπορεις να στηριξεις αζερους, ετσι κι αλλιως καθε χρονο αλλαζεις![]()
Γιατί πάς να μου βγείς επιθετικά?
Σου λέω κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην Ελλάδα, και μου λές για τον εαυτό σου, να μας δείξεις τί σκληρός άντρας που είσαι. Τί αγωνία είν' αυτή?![]()
Εντάξει, είπαμε, εσύ είσαι σκληρός άντρας, δεν ανάβεις θέρμανση, κάνεις μπάνιο με νερό στους 3 βαθμούς κελσίου, όλα καλά. Το αέριο όμως το χρειάζονται για θέρμανση άνθρωποι που έχουν παιδιά, ηλικιωμένοι, χρειάζεται για τη βιομηχανία, τη παραγωγή ρεύματος, κλπ.
Για φετος τα αποθεματα lng και απο του χρονου επαναλειτουργια λιγνιτη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πού να ξέρω εγώ ποιό μέρος του μείγματος είναι ρωσικό και ποιό Αζέρικο?sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:08Κανονικά εσύ ο πατριώτης έπρεπε να μην το χρησιμοποιείς ποτέ.Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:52Υπόψη, Αζέρικο αέριο καίμε.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:25 Με την Αρμενια ειμαστε 100%, απαιτουμε να μπουν ιδιες κυρωσεις και αποκλεισμος στους Αζερους.
Εμένα του πατριώτη μου είπαν οι κυβερνήσεις μου "βάλε αέριο", και έβαλα.
Άλλωστε η ιδιοκτήτρια της χώρας, Ντορούλα, τάτσι μήτσι κότσι είναι με τους Αζέρους:
https://www.parapolitika.gr/parapolitik ... anni-foto/Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν έφαγε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη (ΦΩΤΟ)
Και με τους Τούρκους, btw.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εντάξει τότε, αφού περιμένεις τον Αμπνούλ Χαμίντ και τον Αλί Σαμπίρ να το αφήσουμε.Chainis έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:37Φοβερή διαπίστωση από κάποιον που έχει κόμπλεξ κατώτερης ανωτερότητας!nyxtovios έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:05Ναι όπως και η Ελλάδα είναι στην ΕΕ και η Τουρκία όχι και περιμένουμε ακόμα τις κυρώσεις.Chainis έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:51
Με την διαφορά ότι η Αρμενία είναι στο CSTO το ρωσικό ΝΑΤΟ και η Ρωσία έχει στρατιωτικη βάση στην Αρμενία.
Πούλημα κανονικό.
Οι ψωροκώσταινες όπως είπαμε χιλιάδες φορές έχουν χρήση μόνο για μαριονέτες. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την Αρμενία ή την ψωροκώσταινα, παρά μόνο αν τις χρειαστεί ως μαιμούδες.
Ξέρεις η εξωτερική πολιτική εδράζονται πάντα σε συμφέροντα και συνήθως ασκείται με εκβιασμούς η ταυτότητα συμφερόντων.
Εσύ περιμένεις τις κυρώσεις ακόμα κι εγώ περιμένω να δω αν κάποτε η Γερμανία θα ξεμπλωκάρει την κατασκευή των Τουρκικών υποβρυχίων που το πρώτο θα ήταν έτοιμο το 2021.
Επίσης περιμένω να δω που θα πάει το Αμπντούλ Χάμίντ τον Οκτώβρη.
Να δω αν ο Ταγίπ θα αγνοήσει την απειλή κυρώσεων και θα το φέρει εδώ η στην Κυπριακή ΑΟΖ γιατί δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά με τυμπανοκρουσίες και πολλούς δεκάρικους λόγους το έβαλε να ψάχνει μέσα στην Τουρκική ΑΟΖ από την αρχή του καλοκαιριού.
Η ψωροκώσταινα είναι στην συνείδηση σου, το μυαλό σου και την νοοτροπία σου και είσαι καταδικασμένος να ζεις με αυτήν.
- Dwarven Blacksmith
Δεν πειράζει, το ΝΑΤΟ μέσα στην απέραντη μεγαλοψυχία του υπερασπίζεται και μη ΝΑΤΟ-ικές χώρες, αρκεί να έχουν το διεθνές δίκαιο με το μέρος τους, έτσι δεν είναι;hjshiaqwws έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:00 Δεν τολμάνε να τα βάλουν με το Αζερμπαϊτζάν ούτε στα λόγια, αλλά θα κερδίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία![]()
-
talaipwros
βεβαιως, αν βγει ο λαος της αρμενιας και ζητησει βοηθεια, ναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:56Δεν πειράζει, το ΝΑΤΟ μέσα στην απέραντη μεγαλοψυχία του υπερασπίζεται και μη ΝΑΤΟ-ικές χώρες, αρκεί να έχουν το διεθνές δίκαιο με το μέρος τους, έτσι δεν είναι;hjshiaqwws έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:00 Δεν τολμάνε να τα βάλουν με το Αζερμπαϊτζάν ούτε στα λόγια, αλλά θα κερδίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία![]()
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 12:14Οι μόνοι λαοί που δείχνουν αντιπάθεια και περιφρόνηση προς τους Έλληνες είναι οι Ανατολικοί. Υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό.nyxtovios έγραψε: 12 Σεπ 2022, 01:11Εγώ προσωπικά έχω κόμπλεξ ανωτερότηταςsharp έγραψε: 12 Σεπ 2022, 01:09
Ποιος δεν σε θεωρεί Ευρωπαίο; Φίλε μου έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι σε αυτούς τους λαούς και όπως έχω παρατηρήσει δεν είσαι ο μόνος νεοέλληνας δυστυχώς. Αυτό συνέβαινε στους παλαιότερους, λυπηρό να βλέπεις ότι και νέοι το έχουν και μάλιστα σπουδασμένοι. Τέλος πάντων είσαι τελείως λάθος, αλλά είναι κουβέντα για άλλο νήμα.
Ένας είναι εθνικός, οι Σλάβοι ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι των Ελλήνων, ούτε του Βυζαντίου. Ισχύει λιγώτερο για τους ορθοδόξους Σέρβους και Ρώσους μόνον από την πλευρά των Ελλήνων, όχι ωστόσο για τους Βούλγαρους.
Ο δεύτερος λόγος είναι η κομμουνιστική ιδεολογία από τον ΒΠΠ και μετά και αυτό περιλαμβάνει και την πρώην Αν. Γερμανία. Ενώ στη Δύση τα παιδιά στα σχολεία διδάσκονταν ότι ο πολιτισμός τους πηγάζει από τους Έλληνες, για τους μαθητές στην ανατολική πλευρά του Τείχους κοιτίδα του ανθρωπίνου πολιτισμού ήταν ...η Ρωσία.
Πολλές λεπτομέρειες γύρω από το θέμα το επιβεβαιώνουν, απαγόρευση της Ελληνικής Μυθολογίας (έχω γνωρίσει άνθρωπο που διάβαζε στα κρυφά, όπως έκαναν μερικοί με τα Αγγλικά) και μέχρι σήμερα τους φαίνονται παράξενα τα Ελληνικά γράμματα. Όταν τους ρωτάς πώς έγραφαν στα μαθηματικά καταλαβαίνουν ότι ποτέ δεν είχαν σκεφτεί ότι αυτά είναι Ελληνικά γράμματα. Φαίνεται οι Ρούσκοι τους έλεγαν ότι είναι δικά τους.![]()
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πρώτη επιβεβαιωμένη χρήση του ιρανικού shahed 136

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.dna replication έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:04sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 12:14Οι μόνοι λαοί που δείχνουν αντιπάθεια και περιφρόνηση προς τους Έλληνες είναι οι Ανατολικοί. Υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό.
Ένας είναι εθνικός, οι Σλάβοι ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι των Ελλήνων, ούτε του Βυζαντίου. Ισχύει λιγώτερο για τους ορθοδόξους Σέρβους και Ρώσους μόνον από την πλευρά των Ελλήνων, όχι ωστόσο για τους Βούλγαρους.
Ο δεύτερος λόγος είναι η κομμουνιστική ιδεολογία από τον ΒΠΠ και μετά και αυτό περιλαμβάνει και την πρώην Αν. Γερμανία. Ενώ στη Δύση τα παιδιά στα σχολεία διδάσκονταν ότι ο πολιτισμός τους πηγάζει από τους Έλληνες, για τους μαθητές στην ανατολική πλευρά του Τείχους κοιτίδα του ανθρωπίνου πολιτισμού ήταν ...η Ρωσία.
Πολλές λεπτομέρειες γύρω από το θέμα το επιβεβαιώνουν, απαγόρευση της Ελληνικής Μυθολογίας (έχω γνωρίσει άνθρωπο που διάβαζε στα κρυφά, όπως έκαναν μερικοί με τα Αγγλικά) και μέχρι σήμερα τους φαίνονται παράξενα τα Ελληνικά γράμματα. Όταν τους ρωτάς πώς έγραφαν στα μαθηματικά καταλαβαίνουν ότι ποτέ δεν είχαν σκεφτεί ότι αυτά είναι Ελληνικά γράμματα. Φαίνεται οι Ρούσκοι τους έλεγαν ότι είναι δικά τους.![]()
Ναι ρε μαν, οι Γερμανοί πχ, τους Έλληνες τους έχουν στα ώπα ώπα.sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 12:14Οι μόνοι λαοί που δείχνουν αντιπάθεια και περιφρόνηση προς τους Έλληνες είναι οι Ανατολικοί. Υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό.nyxtovios έγραψε: 12 Σεπ 2022, 01:11Εγώ προσωπικά έχω κόμπλεξ ανωτερότηταςsharp έγραψε: 12 Σεπ 2022, 01:09
Ποιος δεν σε θεωρεί Ευρωπαίο; Φίλε μου έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι σε αυτούς τους λαούς και όπως έχω παρατηρήσει δεν είσαι ο μόνος νεοέλληνας δυστυχώς. Αυτό συνέβαινε στους παλαιότερους, λυπηρό να βλέπεις ότι και νέοι το έχουν και μάλιστα σπουδασμένοι. Τέλος πάντων είσαι τελείως λάθος, αλλά είναι κουβέντα για άλλο νήμα.
Παραδοσιακοί φίλοι των Τούρκων, έδωσαν τα όπλα και τις ιδέες για το τί να κάνει με τους Έλληνες της Μ. Ασίας, γερμανική κατοχή, δάνεια σε λαμογιοκόμματα και λαδώματα, χειραγώγηση της ελ πολιτικής σκηνής (αυτοί και οι Αμερικλάνοι), και χίλια δυο άλλα.
Άσε μας ρε sharK.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Να συμφωνησουμε στο απλο πως κανεις δεν ειναι φιλος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα