Αν είναι μόνος του και πληρώνει 400 ευρώ ενοίκιο, 200 ευρώ ρεύμα και θέρμανση, 550 ευρώ ψώνια και 200 ευρώ αυτοκίνηση, όχι απλά γαλαζοαίματος, αλλά κατευθείαν από το Μονακό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: "Πεινάω ρε"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν νοικιάζεις, ναι. Αν είσαι και μόνος, ακόμα χειρότερα. Σ' αυτήν την περίπτωση ένα ρεαλιστικό νούμερο είναι 800 ευρώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Σεπ 2022, 12:37 Aσχέτως με τη λίστα του τύπου που δίνει στο s/m 100 ευρώ (υποθέτω σε μπύρες, πατατάκια κλπ) και 450 για τη διατροφή τουη αλήθεια είναι ότι με τον βασικό και κάτι παραπάνω σήμερα δεν μπορείς να έχεις ούτε "αξιοπρεπή" ζωή ούτε "αξιοπρεπές" σπίτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το 3 γεύματα των 5€ = 450€ πώς βγαίνει;
Είμαι ο μόνος που δεν το κατάλαβε;
15 ευρώ την ημέραsharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:48 Το 3 γεύματα των 5€ = 450€ πώς βγαίνει;
30 μέρες το μήνα
Yippie Kay Yay
Θα παιρνει απεξω, τιποτα μοσχαρακια/πατατες, κανα σουβλακι, τιποτα μακαρονια με κιμα. Απεξω συνεχεια.sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:48 Το 3 γεύματα των 5€ = 450€ πώς βγαίνει;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ακυρο, κατάλαβα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 13 Σεπ 2022, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Γιατί, τα υπόλοιπα από πού βγαίνουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πληρωνει καλα το παραρτημα της τρουθ τιμ στην ΑυστραλιαNaida έγραψε: 13 Σεπ 2022, 08:55Εσύ πως τα βγάζεις πέρα unique?Unique έγραψε: 13 Σεπ 2022, 08:49Η να κλεψουν η να συγκατοικησουν για να μοιρασουν τα εξοδα του σπιτιου. Δε βλεπω καποια αλλη λυση.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2022, 08:47
Αυτά που λέει ο Ιάσωνας είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας Που εδώ που τα λέμε μισθός 1500 τα παίρνει ένα μικρό ποσοστό εργαζομένων. Η πρόταση σου για να τα βγάλουν πέρα είναι να βρουν 2η δουλειά ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
talaipwros
Αντικειμενικα τα λεφτα ειναι λιγα, η 77χρονη μανα μου χαλαει 1300 το μηνα μονη της χωρις νοικι, μονο με καμια βολτιτσα για σουβλακι εδω και κει. Απλως δεν κοιταει αν ανεβηκε το γαλα στο σουπερμαρκετ, κατα τα αλλα ζει μετρημενα.
Το οτι οικογενειες την βγαζουν με 800 ευρω και δινουν και 400 για νοικι ειναι πικρα.
Το προβλημα βεβαια ειναι οτι οι "Ιασωνες" αυτου του τοπου κανουν οτι μπορουν να μην ανεβει ο μισθος και να χειροτερευουν οι συνθηκες διαβιωσης. Ακομα θυμαμαι την καμενη αθηνα απο τους αριστερους που δεν αντεχαν αλλο την ανεχεια με βασικο μισθο 15 χρονια πριν τα 750 ευρω/
Τες πα
Το οτι οικογενειες την βγαζουν με 800 ευρω και δινουν και 400 για νοικι ειναι πικρα.
Το προβλημα βεβαια ειναι οτι οι "Ιασωνες" αυτου του τοπου κανουν οτι μπορουν να μην ανεβει ο μισθος και να χειροτερευουν οι συνθηκες διαβιωσης. Ακομα θυμαμαι την καμενη αθηνα απο τους αριστερους που δεν αντεχαν αλλο την ανεχεια με βασικο μισθο 15 χρονια πριν τα 750 ευρω/
Τες πα
Πολύ σωστά. 750 και τότε λίγα ήταν με ενοίκιο στα 350 για 2αρακι στην Ηλιούπολη.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:27 Αντικειμενικα τα λεφτα ειναι λιγα, η 77χρονη μανα μου χαλαει 1300 το μηνα μονη της χωρις νοικι, μονο με καμια βολτιτσα για σουβλακι εδω και κει. Απλως δεν κοιταει αν ανεβηκε το γαλα στο σουπερμαρκετ, κατα τα αλλα ζει μετρημενα.
Τες πα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
talaipwros
ελαχιστοι επαιρναν 750 τοτε. Μισθος 37ρη παιδιατρου σε νησι των δωδεκανησων ηταν κοντα στα 4 χιλιαρικα. Προ 15ετιαςUnique έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:34Πολύ σωστά. 750 και τότε λίγα ήταν με ενοίκιο στα 350 για 2αρακι στην Ηλιούπολη.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:27 Αντικειμενικα τα λεφτα ειναι λιγα, η 77χρονη μανα μου χαλαει 1300 το μηνα μονη της χωρις νοικι, μονο με καμια βολτιτσα για σουβλακι εδω και κει. Απλως δεν κοιταει αν ανεβηκε το γαλα στο σουπερμαρκετ, κατα τα αλλα ζει μετρημενα.
Τες πα
Αλλα ο λαος - με τους ιασονες - εκαψε την αθηνα και εβγαλε ΓΑΠ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 13 Σεπ 2022, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπρε νηματοθέτη, βάλε σωστά τα ελληνικά εισαγωγικά στον τίτλο
«Πεινάω ρε»
Μου έβγαλες τα μάτια
Άντε το πολύ πολύ βάλε τα απλά εισαγωγικά του πληκτρολογίου " "
«Πεινάω ρε»
Μου έβγαλες τα μάτια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Νταξει να ούμε ρε ψυχή.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2022, 14:37 Μπρε νηματοθέτη, βάλε σωστά τα ελληνικά εισαγωγικά στον τίτλο
«Πεινάω ρε»
Μου έβγαλες τα μάτια
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
Όποιος πεινάει είναι τεμπέλης. Ας κάνουν όλοι κάποιο training στον προγραμματισμό, να μετακομίσουν στη SIlicon Valley, αν συγκατοικήσουν για λίγα χρόνια γυρνώντας Ελλάδα θα αγοράσουν μέγαρο. Με ευχαριστείτε αργότερα. Ή ακόμα καλύτερα, μπορούν να ιδρύσουν την επόμενη Apple. Ξέρετε πόσα έβγαζε ο μακαρίτης ο Στηβ Τζομπς; Μιλάμε για σεβαστό ποσό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis