!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραιτήσεις εκπαιδευτικών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Παραιτήσεις εκπαιδευτικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 16:50
το σωστο ποιο ειναι ;
ολα δωρεαν κ να τα φτιαχνει η αμαλθεια με το κερατο της ;
σας εχει σαπισει ο εγκεφαλος απο το χειρογλυκανο κ δεν καταλαβαινετε τι μαλακιες γραφετε
Το σωστό είναι κάπου στη μέση προφανώς. Ούτε ασυδοσία ούτε και σοσιαλισμός. Αυτό το καταλαβαίνει κάθε ενήλικο άτομο (ηλικιακά ή νοητικά ενηλικο) που δεν είναι κάτι ακραίο τύπου αναρχοκαπιταλιστης, κουμμουνι κτλ

Ναι, είναι περιουσία σου αλλά τι να κάνουμε τώρα, έχεις την προστασία των πολλών, της κοινωνίας, ώστε να την απολαμβάνεις, καπου θα κάνεις κ εσύ θυσία. Θες να τη πεις ΕΝΦΙΑ, θες πλαφόν στο ενοίκιο, θες φόρο αλληλεγγύης, παντως κατι θα πλερω :g030:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

σε αθλιες τρωγλες σοβιετιας σας αξιζει να ζειτε με τα κατσαπλιαδικα μυαλα που κουβαλατε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Σεπ 2022, 16:53
Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:58
Leporello έγραψε: 12 Σεπ 2022, 14:53 γιά να βρείς εσύ φθηνό νοίκι στην γειτονιά σου;
Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.
:p8:
Το κάνω κ γω κουοτ για να το προσέξουν περισσότεροι, :+1:

Κάπου έχει χαθεί η κοινή λογική στο ονομα του ατομισμου. Υπάρχει κοινωνικό συμβόλαιο μάγκες. :102:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Σεπ 2022, 16:59

Είναι παράλογο να θέλω να βρω ένα λογικό νοίκι στη γειτονιά μου; Δεν εχω κάποιο δικαίωμα στέγασης στη χώρα μου; Αν γίνει κάνας πόλεμος να πάνε να βρούνε τους τουρίστες από τα airbnb να πολεμήσουνε και όχι τους ανθρώπους που έχουν την παράλογη απαίτηση να μένουν στη... γειτονιά τους.

Κάπου έχει χαθεί η κοινή λογική στο ονομα του ατομισμου. Υπάρχει κοινωνικό συμβόλαιο μάγκες. :102:
με την ιδια λογικη που δεν υπαρχει δωρεαν γευμα μπορει και ο καθενας να θεωρει οποια θελει πατριδα του :102:

συνεπης φιλελε θεση :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

που ειναι ο Νανος να τσακισει με δυνατο αντιμπουμερικο ποστ? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αγις

EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Σεπ 2022, 16:57
το σωστο ποιο ειναι ;
σας εχει σαπισει ο εγκεφαλος απο το χειρογλυκανο κ δεν καταλαβαινετε τι μαλακιες γραφετε
Το σωστό είναι κάπου στη μέση προφανώς. Ούτε ασυδοσία ούτε και σοσιαλισμός. Αυτό το καταλαβαίνει κάθε ενήλικο άτομο (ηλικιακά ή νοητικά ενηλικο) που δεν είναι κάτι ακραίο τύπου αναρχοκαπιταλιστης, κουμμουνι κτλ

Ναι, είναι περιουσία σου αλλά τι να κάνουμε τώρα, έχεις την προστασία των πολλών, της κοινωνίας, ώστε να την απολαμβάνεις, καπου θα κάνεις κ εσύ θυσία. Θες να τη πεις ΕΝΦΙΑ, θες πλαφόν στο ενοίκιο, θες φόρο αλληλεγγύης, παντως κατι θα πλερω :g030:
το σωστο ειναι να απολαμβανει τους κοπους του οποιος δημιουργει - καμια θυσια κ καμια αλληλεγγυη στα παρασιτα κ στους ανεπροκοπους ''μποεμ ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πουθενά, τσίμπα ένα αρχίδι.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 17:03 το σωστο ειναι να απολαμβανει τους κοπους του οποιος δημιουργει - καμια θυσια κ καμια αλληλεγγυη στα παρασιτα κ στους ανεπροκοπους ''μποεμ
100% φόρο γονικής παροχής/κληρονομιιάς δηλαδή; Hardcore δε λέω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2022, 17:06
Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2022, 17:03 το σωστο ειναι να απολαμβανει τους κοπους του οποιος δημιουργει - καμια θυσια κ καμια αλληλεγγυη στα παρασιτα κ στους ανεπροκοπους ''μποεμ
προσωπικα γουσταρω κ ας ψηφιστει αυριο - τπτ δεν μου δοθηκε οποτε στ αρχιδια μου - εσεις θα ψοφησετε απο το κλαμα ξυπνητζηδες μου :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Σεπ 2022, 16:59

Φίλε, συνειδητοποίησε ότι ανάμεσά μας έχει σημιτικούς πασόκους, χαμουτζήδες τυροκαυτερούς που τους χρωστάει ούλος ο πλανήτης, εισοδηματίες - ραντιέρηδες, καμένους μπούμερς - μπουμεροειδή και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αυτών, δείξε λίγο κατανόηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Σεπ 2022, 16:49
Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2022, 10:56
EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Σεπ 2022, 10:53

Πηγη;
Μαλακιες γράφει.
:giggle:
Στο DSM-5 έχουν την μάπα σου στο εξώφυλλο

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Κάποτε υπήρχε επίδομα παραμεθορίου περιοχής για γιατρούς και εκπαιδευτικούς ( γύρω στα 80 ευρώ σημερινά). Κόπηκε με το Ενιαίο Μισθολόγιο το 2011.
Ας το ξανασκεφτεί το κράτος κι ας δώσει μια λογική επιδότηση ενοικίου , μπας και αποφασίσουν να νοικιάσουν εξίσου λογικά οι γύφτουλες νησιώτες . Δε το πιστεύω αλλά λέμε τώρα. :102:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Στύγιος έγραψε: 12 Σεπ 2022, 17:11 Κάποτε υπήρχε επίδομα παραμεθορίου περιοχής για γιατρούς και εκπαιδευτικούς ( γύρω στα 80 ευρώ σημερινά). Κόπηκε με το Ενιαίο Μισθολόγιο το 2011.
Ας το ξανασκεφτεί το κράτος κι ας δώσει μια λογική επιδότηση ενοικίου , μπας και αποφασίσουν να νοικιάσουν εξίσου λογικά οι γύφτουλες νησιώτες . Δε το πιστεύω αλλά λέμε τώρα. :102:
εσεις φταιτε που πατε :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2022, 16:45
Parrot έγραψε: 12 Σεπ 2022, 15:38
Δεν έχουμε 1962..
γιατί, αυτά που πολύ σωστά γράφει ο sys3x, ήταν αιτήματα μόνο το 1962; σήμερα τι έγινε, ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη από κατοικία, υγεία και παιδεία;
το σωστο ποιο ειναι ;
ρε συ τι έχεις πάθει;
ποιος είπε για δωρεάν κατοικία; μιλάμε για ενοίκια σε διαμερίσματα σε φτηνές περιοχές που να μην είναι δυσανάλογα με τον κατώτατο μισθό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2022, 17:06
:lol: :lol: :lol:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”